من نسخه جدید بازی را از p30 خریدم متاسفانه مشکل دروازه اورشلیم حل نشده ونسخه ناقص بازیه
Printable View
من نسخه جدید بازی را از p30 خریدم متاسفانه مشکل دروازه اورشلیم حل نشده ونسخه ناقص بازیه
مطمعني؟ خوب اگه اينجوريه به مديران P.M بزن تا مشكل رو برسي كنن.:46:نقل قول:
سلام به همگی...مثه اینکه اینجا خیلی ها این بازی رو دارن...منم تازگی این بازی رو گرفتم اما بد جوری داره حالم رو میگیره...والا lag داره ...سیستمم هم به شرح زیره!!!!!!!!!!!(چی گفتم)
CPU:3 intel p4
Graphic: GF 8500 gt-512
RAM: 2Gb DDR II-kingstone
کسی هست این بازی رو بدون لگ بازی کرده باشه؟؟؟لطف کنه بگه من کدوم قطعه رو باید اپ کنم!!!!ممنون
منم بازی رو از سایت خریدم اما هنوز فرصت نکردم مقدار زیادی برم جلو و گذاشتم برای تابستون بازی کنمنقل قول:
اگه بازی ناقصه واقعا باید برای این سایت تاسف خورد !!!!!!
وقتی خواستم بگیرم همه به من گفتن نسخه سایت اصله ولی ظاهرا .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیزم سابقه ی 2 سالتو به خاطر یه حرف بدون تایید یه کاربر 1 ماهه خراب نکن .نقل قول:
اگه خودت بازی کردی و دیدی مشکل داره اون وقت میتونی اونو بگی .
ولی وقتی یه نفر میگه خرابه شما که نباید باور کنی .
من خودم شخصا بیشتر از 10 تا بازی از همینجا گرفتم .
تاحالا 1 مشکل هم ندیدم .
پس خواهشا یا ویرایش کن یا مجبورم بگم مدیران ویرایش کنند .
خودت هم برو تا اون مرحله ی اورشلیم ببین مشکل داره یا نه .
مشکل از ضعیف بودن پردازنده شماست. حداقل پردازنده مورد نیاز این بازی:نقل قول:
CPU: Dual core 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
(شما به یه سی پی یو دو هسته ای نیاز داری. اگر زیاد به کامپیوترت بازی نمی کنی مدل E2180 یا E2160 با قیمت حدود 60-80 تومان رو می تونی بگیری و اگر می خوای توی بازی ها بهتر نتیجه بگیری (توی کارهای دیگه تفاوت زیادی نداره) مدل E4300 یا E4400 توصیه می شه.(قیمت تو مایه های 100تومان) البته اگر مادربوردت قدیمی باشه از سی پی یو های دو هسته ای پشتیبانی نمی کنه و باید مادربرد هم عوض بشه. مدل مادربوردت رو توی اینترنت سرچ کن... لیست سی پی یو هایی که ساپورت می کنه پیدا می کنی.)
از توضیحاتت ممنون...:11:نقل قول:
هوس جان خیلی با مطلبت حال کردم
من شنیدم این بازی دو تا نسخه دیگه در حال ساخت داره
اگر بتونی اطلاعاتی در مورد آنها که به احتمال قوی پایان این بازی باید شروع نسخه بعدی باشه بدی (چه ارتباطی باهم دارند) خیلی باحالی
دمت گرم
آقا اگر کسی از بازی تیزری کلیپی چیزی داره بزاره ما هم استفاده کنیم
من تو بازی مشکل صدا دارم صدای حرف زدن نمیاد چیکار کنم