میگم به میثم اسم آکوا رو عوش کنه بزاره ارزاییل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بدینوسیله یک مدیر با سابقه 20 سال مدیریت در ماکروسابت استخدام میگردرد . بیل گیتس در اولویت است .
Printable View
میگم به میثم اسم آکوا رو عوش کنه بزاره ارزاییل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بدینوسیله یک مدیر با سابقه 20 سال مدیریت در ماکروسابت استخدام میگردرد . بیل گیتس در اولویت است .
آقا این تفاهم منو کشته
ممنون . یاد زبل خان بخیر .نقل قول:
حالا که اینجور شد همه رو همکار میگردانیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای . بیا اساسی کن نقدتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جمیز باند شدم . کلید سازم شدم . جدی هم که هستم ساده و بی ریا هم که هستم . قابل اعتماد هم که هستم . همه با هم در یک پست . پست کامل و مفید به این میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون شما هم موفق باشی . بنقد بعدا مرا .
منم تشکر میکنم که همراه هستی با گروهنقل قول:
قضیه نداره آکوا . گفتم چند پست قلبی .
این فحش داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:ایول حالا که اومدی نقدها به سویت سرازیر میشهنقل قول:
الان میرم یه کتاب می نویسم در مورد شیوه نقد و میدم این زنه رولینگ چاپش کنه اسمش هم بزاره بابک پاتر
خوفه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[[/IMG]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابک جان این گیتس دیگه عمرش تمومه از مدیرای تازه نفسه مایکروسافت استفاده کن مثل ووک من :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال هم داشتم چرا تو انجمن بازیهای آنلاین هیچ پستی شمارش نمیشه؟
واقعا من هیچ دلیلی براش نیافیده ام اینجوری الان اونجا خیلی سوت و کوره و دیگه بچه ها دل و دماغ فعالیت تو اونجا ندارن
یه چند تا دیگه هم بزار فکر کنم ازت باگ پیدا کنم
اینم باگها البته این باگ نه اون باگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کل موفق باشی :46:
جزء منطقی ترین و باحالترین مدیرایی که یه فروم میتونه داشته باش(چاپلوسی نیست به جان خودم!)
فقط یه موقع هایی تمهیدات امنیتی-تربیتی ایشون یه ذره شدیده!
سلام
بابک عزیز در چارچوب قوانین سایت واقعا عالی کرده و هر کسی نقدی داشته باشه واقعا نامنصفانه هستش ....
دوستانی که خواستار جواب گرفتن از طریق پیغام خصوصی هستن باید بدونن که سایت N نفر عضو داره (مثال خود من !) پس نمیشه که زندگی رو تعطیل کرد و به پیغام های خصوصی افراد جواب داد (چه با محتوا و مفید چه بیمحتوا و چرت و پرت ×!)
نقد از شخصیت ایشون و کارهایی که الهام بخش فعالیتاشون توی فروم هست در حد من و شما نیست دوست عزیز
امیدوارم در کنار خانواده زندگی سرشار از سلامتی + موفقیت + شادکامی داشته باشید
با احترام
اي بابا پس چرا نوبت مانشد جوابمونو بگيريم :دي
آقا بابک...
يکی از بهترين مديرا ...جدی و گاها خوفناک:31:
جدی بودن ،سرسخت بودن،منطقی بودن،مسئوليت پذير بودن ... همه برای موفقيت تو هر کاری لازمه
به خصوص کارهايی که موفقيت تو ادارشون به نفع اکثريت باشه...
ولی بعضی وقتا تو بعضی شرايط افراط يا حتی تفريط تو يه خصيصه مثل جدی بودن و سرسختی باعث
ميشه حتی کسانی که وجودشون برای بقيه مفيده از ادامه فعاليتشون دلزده بشن...
منظورم اينه که بعضی وقتا چشم پوشی از خطا هایای جزئی می تونه همون تأثيری رو داشته باشه که
سختگيری و برخرد تند داره با اين تفاوت که دلخوری يا تردشدن کسی رو به همراه نداره و باز هم همه
از وجود اون فرد بهره ببرن...:20:
همونطور کهMarshal_Kolubive عزيز گفتن:
نقل قول:
نقد از شخصیت ایشون و کارهایی که الهام بخش فعالیتاشون توی فروم هست در حد من و شما نیست دوست عزیز
مطمئننا آقا بابک،
خودتون بهتر از بقيه به صلاح کار واقفيد اميدوارم همچنان موفق باشيد:11:
فکرمیکنم اگه نقدی باشه که اینجا بنویسم...
انتقاددرمورد این باشه که Babak جان معمولابه جای ویرایش یک تاپیک ...اونو قفل میکنند
البته با توجه به توضیحاتی که دادن وسرعت کانکتشون ..خب طبیعتا میشه کمی تاقسمتی حق روبه ایشون داد...(تاهمین جاش هم کلی هنر کردن که تونستن انجمن های تحت مدیریتشون رو منظم کنن)
اما....
نقدهمیشه گی من به ایشون همین هست:
ویرایش یک تاپیک اغلب بهتراز قفل کردنشه....
==
امیدوارم موفق باشن
الان آخرین تاپیک مال من که پاک شده هست یک نمونش.نقل قول:
راستی یک نقد دیگه هم عقب انداختن بن بعضیها بود.مثل همون دو طرف که اخر مافیا تیر خلاص رو زد.