سلام به همگی مخصوصا به علی آقا که خیلی پیگیره !
ببین علی جان این بحث فارسی کردن جنرال یه بار پیش اومد که همین پارسال تابستون بود .
فارسی کردن جنرال خیلی طول میکشه البته اگر تنهایی بخوای این کار رو بکنی ، نمیخوام نا امیدت بکنم ولی این کار کار هر کسی نیست .
اگر بری و پست های خیلی قبل تر رو بخونی (مال پارسال ) می بینی که به این کار یه بار اقدام شده !
کل متن ها به 8 بخش تقسیم شد که من 2 بخش رو برداشتم !
این 2 بخش رو تو 17 روز ترجمه کردم !
کسای دیگه هم بخش های دیگه رو برداشتند !
من تموم کردم ولی بقیه نه و این وقتی رو که گذاشته بودم هدر رفت !
این بود که دیگه کلا کشیدم کنار !
اگر هم از من دوباره بخوای که بیام میگم نه ، چرا ؟
چون که اگر هم من ترجمه اش کردم و جنرال فارسی اومد تو بازار ، اونی که میخره ، وقتی میشینه و میبینه که بازی فارسیه ، میگه اونی که این کار رو کرده بیکار بوده ، و از کار قدر دانی نمیشه !
من حس وطن دوستیت رو درک میکنم ، ولی اگر دنبال این هستی که بگی دادا من فارسیش کردم بهتره بهت بگم
برای خودت این کار رو بکن ، برای دوست هات این کار رو بکن نه برای مردم ، چون اون ها زحمت تو رو ندیدن و ارزش کار رو درک نمیکنن !پس زحمتی که کشیدی برای خودت کشیدی :41:
من اگه یه بازی بخرم ترجیح میدم که به زبان انگلیسی باشه تا زبان دیگه (به غیر از بازی های ایرانی) ، چون بازی مال ما نیست و شرکت دیگه ای اونو ساخته و حق اون هاست که اون نرم افزار یا هر چیز دیگه ای به زبان خودشون باشه ! البته این نظر شخصی منه !
حال خود دانی !
گفتم که اگر زحمتی میکشی هدر نره !
من حرفم همین بود انشالله که موفق باشی !
من جنرال رو 1بار -- کردم (فقط قدرت و برد و سرعت اسلحه ها،سرعت ساخت ها،قیمت ها ،مپ ها و مرحله ها)ولی از لحاظ گرافیکی حوصله ام نیومد ، چون به این کار علاقه ای نداشتم
حالا هم هر کی بخواد حاظرم یاد بدم
چون کاری نداره !
من کار با Worldbuilder رو بلدم البته برای ساختن مپ های ساده ی بدون پیش نمایش D:
فعلا بای :)