سلام من مدال نقره واترپلو اسیا دارم ولی پرسیدم گفتن معاف نمیشی
سلام من مدال نقره واترپلو اسیا دارم ولی پرسیدم گفتن معاف نمیشی
[QUOTE=REGISTERED-USER;5107707]بله بله ... 2 ماه کم میشه شرایط سخت
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
حتی تو خود شهر سنندج؟
سلام دوستان
من می خوام برای خدمت دفترچه پیام اور بهداشت بگیرم
میدونین این دفتر چه رو کجا میدن؟ نظام وظیفه یا دانشگاه
یه سوال دیگه گذروندن طرح با خدمت با پیام اور بهداشت چه فرقی داره؟:11::10:
مدت خدمت سربازان دیپلم چند ماهه؟
[QUOTE=DaRyUsH AkRaMi;5108365]مرکز استان خیر ... اونجا مناطق محرومه به نظرت ؟ اگه اینطور بود خوب اهواز هم که :20:نقل قول:
نه دوست عزیز مناطق محروم یا بد آب و هوا
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
فعلا 18 ماه و بزودی 24 ماهنقل قول:
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
نقل قول:
برای چی باید معاف بشید ؟ شرایط معافیت معلومه ! معافیت رهبری به شما نمیخوره ولی میتونی امریه بهترین جا بگیری
اخه تو صفحه اول تاپیک نوشته دارندگان مدال اسیایی از خدمت معافند
دوستان سلام
داداش من متولد70/9/23 هست و امسال سال دومیه که میخواد کنکور کاردانی(فنی و حرفه ای) بده میخواستم ببینم متونه یا نه؟
آخه تو دفترچه آزاد زده بود که متولدین 70 و قبل از اون مشمولند.
(تاکیید میکنم کنکور کاردانی)
ممنون میشم جواب بدید:11:
سلام
یه سوال من امسال کنکور کارشناسی ناپیوسته دارم اگه قبول نشم باید برم خدمت می خواستم بدونم اگه حین خدمت بخونم می تونم سال ابنده شرکت کنم؟
اگه قبول شدم می تنم برم دانشگاه؟ در کل وضعیت خدمت من چه طور میشه
مرسی
از کی میخواد بشه 24 ماه؟!
شما اگه قبول نشید اعزام میشیو و حین خدمت میتونید درس بخونید.2 روز مونده به کنکور بهت مرخصی میدن و میری امتحان میدی و منتظر نتیجه میمونی.اگه قبول شدی که میری برگه قبولی میاری و ترخیصت میکنن.ادامه سربازی هم میمونه بعد درس.یکی از همکلاسی های من اینجوری قبول شد.وقتی اومد کلاس 2 هفته گذشته بود با سر کچل:31:البته نباید غیبت داشته باشی.نقل قول: