سلام دوستان من تازه مودم جیبی خریدم دوستان تو رو خدا کمک کنید من مودم رو که روشن میکنم wimax چشمک میزنه ثابت هم نمیشه و قتی میرم تو مودم استاتوس مینویسه scaning حالا چیکار کنم که وصل بشه لطفا کمک کنید کوچیک همه.
Printable View
سلام دوستان من تازه مودم جیبی خریدم دوستان تو رو خدا کمک کنید من مودم رو که روشن میکنم wimax چشمک میزنه ثابت هم نمیشه و قتی میرم تو مودم استاتوس مینویسه scaning حالا چیکار کنم که وصل بشه لطفا کمک کنید کوچیک همه.
شما بدون اطلاع از پوشش رفتی مودم جیبی خریدی و حالا مشکل آنتن دهی داری. باید بگردی جایی که بهتر آنتن میده رو پیدا کنی یا به محل فرستنده نزدیک تر بشی.
والا من منظورتون رو از .... دقیقا متوجه نشدم ولی من نه حقوق بگیرشم نه ازش طرفداری کردم.نقل قول:
1 مگ > 120نقل قول:
2 مگ هم خبری نیست !
دوستان میشه بگید برای وصل شدن به ی دکل دیگه باید چیکار کنم توروخدا به دادم برسید نیاز دارم به اینترنت اساسی
کدوم شهری عزیزنقل قول:
البته ایکاش فقط این گند بودن به سرعت و مشکلات آنتن بود.نقل قول:
الان مدتهاست که برای خودم و دوستانم صفحه مشترکین حجم باقیمونده رو دقیق نشون نمیده. چون تعداد روز باقیمونده رو دقیق درست نشون میده پس میشه فهمید مشکل فنی نیست و خودشون عمداً کاری کردن که اون بخش حجم باقیمونده، اطلاعات درست رو نشون نده که طرف شارژش تموم بشه و مجبور بشه با قیمت بالا بره حجم اضافی بخره. جالبه که توی سایت هم نمیگن که علاوه بر قیمت باید مالیات و عوارض هم بده و طرف تا برای خرید جلو نره، متوجه نمیشه.
به من نشون میداد حدود ۱۲ گیگابایت حجم دارم، ولی بعد از زنگ متوجه شدم که از یک گیگا هم کمتر باقیمونده.
کلاً هر کاری که بتونن، میکنن که با دوز و کلک بتونن از مشتریها پول بکشن. انگار که مدام گرون کردن اشتراکها براشون کم هست.
تهران اتوبان آزادگان شهرک حمیدیه و سعیدیه یکی کمک کنه من الان 24 ساعته درگیرم ولی آنتن نمیده چجوری به ی دکل دیگه وصل بشم.نقل قول:
کسی نیست کمک کنه به من آقایون متخصص لطفا به دادم برسییییییییییییید
دوست عزیز لطفا از فونت معمولی استفاده کن.نقل قول:
جواب شما رو جناب انصاری دادند دیگه.من هم الان روی نقشه منطقه شما رو دیدم اصلا تحت پوشش نیست.اطراف شما کیانشهر هستش که اونهم با مودم بیرونی جواب میده!
در اینجا خودت بهتر ببین نسبت به مناطق تحت پوشش چه وضعیتی داری:
کد:http://mobinnet.ir/coverage