خوده Open GL هم در بازی های PC زمانی خیلی کار برد داشت و یادمه یه زمانی شما نیاز به Switch کردن بیت DirectX و Open GLنقل قول:
در PC بودید و این بسته به نوع بازی و سیستمی که شرکت سازنده از اون استفاده میکرد .
مشکل DirectX این هست که همانطور که شما گفتید به صورت Close-Source عرضه میشه که خوده این موضوع باعث میشه تا حدودی کار روی بازی ها راحت تر و تا حدودی هم محدود تر باشه .
زمانی که یک بازی کد نویسی میشه نیاز به کد نویسی هماهنگ سازی و مرتبه ی Loading هر کد هست که در Open GL ما این
امکان رو داریم که اونو به صورت دلخواه طبقه بندی کنیم ولی در DirectX این موضوع فقط به چند بخش محدود میرسه که دیگه توضیحات
اضافه رو جایز نمیدونم بگم. البته تغییر در Source های Open GL کار هر کسی نیست و اکثرا از همون Source های مادر استفاده میکنن
در ضمن شما با DirectX سریع تر میتونید به جزئیات بالا برسید تا با Open GL .
میثم جان من چند جا رو گشتم بهم گفتن هارد original دیگه نیست , شما داری بیام ازت بگیرم ؟نقل قول:
میشه بگید کنسول Xbox 360 در این عکس کجاست !!!؟؟ :31:نقل قول:
این موضوع ماله 1 ساله پیش هست که با اصرار چند نفر از بچه ها من مطالبی رو آماده کردم و به نوید (همکار باز نشسته) تاپیک دادمنقل قول:
تا تو صفحه ی اول بزاره ولی الان چی !!؟؟ اون موقع یکی به اسم نوید بود که دل سوزه انجمن بود و هر کاری رو که صلاح میدید سریع
اقدام میکرد !! ولی الان دیگه نه ...
مشکل از Consol نیست ( البته چون ضریب خطا هیچ دستگاهی صفر نیست امکان داره روی یک Xbox دیگه مشکلی نداشته باشه ) ولی دز کل این مشکل رو از کنسول نمیگیرن.نقل قول:
مشکل از خوده CD بازی هست و احتمالا با Update داریو دستگاه یا داشبورد این مشکل بروز داده.