واقعا من موندم شما چجوری میگین euw بهتر بازی میکنن 
خیلــــــــــــــی بد بازی میکنن 
 امروز با اکانت unranked ام با 80 تا برد یه دست normal رفتم تیم من همه  قاب دیاموند و پلاتینوم داشتن رفتم چک کردم دیدم که این سیزن همشون پلات 1 و  2 هستن بعد تیم دشمن هم همینطور 2 تا دیاموند 5 ولی داشتن اونا(( این همون  قضیه mmr هستش که لازم نیست حتما توی ranked یه division ای رو داشته  باشین بر حسب بازیتون یه match ساخته میشه نه بر حسب رنکی که توی ranked  گرفتین مثلا ممکنه یه برونز یا unraked هم با دیاموند و پلاتینوم توی یه  تیم باشن و یا حتی برعکس یعنی یک platinum به حدی بد بازی کنه یا بوست شده  باشه که با سیلور و برونز توی یه تیم بیافتن ))
خلاصه من با ahri رفتم mid جلوی yasuo که دیاموند 5 بود  من با یه اعتماد  به نفسی بازی میکردم رفته بود turret رو بغل کرده بود میترسید بیاد جلو  فارم کنه یاسو آحری رو کانتر میکنه نووووووووووووووب  :n02: تازه وقتی کشتمش زیر آیکون یاسو دیدم رنگه بنفشه یعنی با یاسو level 6 هم بود :|
 بعد مدت ها بعد بازی یه GG EASY  گفتم که جگرم حال اومد 
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش win هاشون رو مسخره کردم همشون بالای 1000 تا برد توی نورمال داشتن  بعد دیدم عصبی شدن اخرش یه tutorial completed گفتم چه حاالی داد :n19:
اه اه ولی دیگه هیچ وقت euw نخواهم بازی کرد خیلی بچن و بد بازی میکنن :n22:  آدم بازیش ضعیف میشه بیاین ببینین مردم توی eune چطور با yasuo بازی میکنن  دهنتون واز میمونه بعد این آقا که میتونیست به راحتی از من که بیشتر از 1  ماهه بازی نکردم ببره باخت چقدرم بد باخت :n03:
من نمیدونم چجوری انقدر اسم eune بد در رفته 
طرف میاد میگه 
سلام اکانتتون رو میخرم چند میفروشین؟
مثلا میگم 400 تومن
میگه چه عالی خوبه که همه چمپیون ها رو هم دارین اسکین های خوبی هم دارین و توی کدوم سروره؟؟؟
میگم euneمیگه آه نه اگه euw بود میخریدم  خدافظ
...
 حالا فرقشم نمیدونه ها میره توی یه سایتی سرچ میکنه که توش نوشتن euw خیلی  خیلی بهتر از eune عه چون طرف توی eune برونز بوده توی euw شده سیلور مثلا   یا کلا اکانتش توی euw هست و حتی یک بار هم eune بازی نکرده واسه همین  میگه euw بهتره..