جي ميل من هم ديگه باز نميشه!!!!!!!
بايد با پروگسي باز كنم!
Printable View
جي ميل من هم ديگه باز نميشه!!!!!!!
بايد با پروگسي باز كنم!
بله خارجي حساب ميشه. به نظرت با اين سرعت هاي ذغالي سروري تو ايران ميتونه با سرعت چند مگابايت در ثانيه فايل جابجا كنه؟! :2: گوگل ميخواد 1 گيگابيت بده بعد ما بالاي 128 نبايد داشته باشيم. واقعاً لعنت به اين...نقل قول:
جدا اين يادداشت روزنامه اعتماده؟؟نقل قول:
نكنه افتاده دست برادرا؟!!
اينكه زده رو دست اون يارو فناوري اطلاعاته
نامردا فقط بعضی از سرورها رو محدود کردند من دارم از یه سایت خارجی یه انجین میگیرم با سرعت 60-65 میادش ولی تا میام از سرور سایتهای ایرانی فایل بگیرم میره روی 15-30 .....
من دارم از سروز ايراني 67 تا 70 دانلود ميكنم مشكلي نيست فعلا!!نقل قول:
یه چیزی هست چون قبلا هم یادمه دوستان گفته بودند شیلترینگ روزانه با شبانه فرق داره بعضی سایت ها تو شبانه باز می شند ؟؟؟؟ در حالی که تو روزانه بسته
آخه چنين نرم افزار كلاهبرداري-پيلترينگ اختراع شده؟نقل قول:
فكر كنم ايران اختراع كرده!
چطور ميشه كه سايتا راحت و باسرعت دانلود و باز بشن ،ولي دانلود فايل محدود بشه؟؟
هر چي فكر كردم مكانيزمش قابل درك نيست
دوستان من چند صفحه اخیر رو مطالعه کردم اما زیاد چیزی دستگیرم نشد! :31:
منم Art1 شاتل دارم چند وقت پیش یهو سرعت دانلود که همیشه بین 15-22 بود فضایی شد و حتی به 112 هم رسید!! الان دوباره تقریبا اومده سرجاش و 20-24 میده اغلب! حالا قضیه شکایت و دزدی شاتل و اینا چیه؟! اگر یکی از دوستان یه توضیح اجمالی بده که گوشی دست ما هم بیاد ممنون میشم! :10:
والا من صبانت داشتم ولی سریع تو نمایشگاه یک شاتل 512 اقتصادی با 52 گیگابایت حجم و راه اندازی رایگان گرفتم که جمعا شد 180 تومان که 128 صبا با 36 گیگ میشه 150 تومان از نظر سرعت هم مال صبا به زور 60 میشد الان شاتل در روز و شب زیر 250 نمیاد
نمیدونم شما چرا مینالید :question: البته احتمالش هست منطقمون خلوت باشه
بنده در مرکز پیروزی مشهد هستم در کل دارم با شاتل حال میکنم :))
یک چیزی یادم اومد
من تا دیشب سرعت شبانه ام زیر 80 بود ولی امشب به صورت تصادفی یک ترفندی پیدا کردم که رفته بالای 250 سرعت دانلودم ( البته شایدم ترفند نباشه ولی هرچی هست واسه من عالیه :)) )
حالا که اینقدر نگران اعتماد هستید ادامه متن روزنامه اعتماد رو هم بخونید تا فکر اشتباه نکنید:(توی همون لینک که دادم کاملترشم موجوده)نقل قول:
در پاسخ به اين اظهارنظر بايد گفت هر چند تا حدودي دل نگراني معاون شرکت فناوري اطلاعات قابل درک است اما اي کاش به جاي تمرکز بر ايميل ملي به نوعي بحث قديمي ديتاسنتر ملي مطرح ميشد؛ آنجا که اطلاعات مهم و کليدي کشور در آن سوي آبها و به گفته همين مسئولان توسط امريکاييها ميزباني ميشود چرا که به نظر ميرسد لو رفتن اطلاعات شخصي يک کاربر چندان نگران کننده نيست وقتي به راحتي اطلاعات مهم اکثر سايتهاي کليدي کشورمان در اختيار ميزبانان غريبه قرار دارد.