اطلاع ندارم ولی قاعدتا با اتمام حجم باید جمع اوری بزنننقل قول:
ولی اگه دیدی نماینده ای که ثبت نام کردی درخواست جمع اوری برات نفرستاده، درخواست بده یوزرت را انتقال بدن به پنل من تا برات جمع آوری بزنم
Printable View
اطلاع ندارم ولی قاعدتا با اتمام حجم باید جمع اوری بزنننقل قول:
ولی اگه دیدی نماینده ای که ثبت نام کردی درخواست جمع اوری برات نفرستاده، درخواست بده یوزرت را انتقال بدن به پنل من تا برات جمع آوری بزنم
من تا دو ماه پیش سرعت دانلودم از 650 پایینتر نمیومد با سرور داخلی.الان شما راضی هستی از این وضعیتی که داری؟تازه نماینده آسیا تک هم شدید.نقل قول:
والا اون نماینده که نماینده نبود یعنی چ عرض کنم، آقای میرزایی بود مسؤول جمع اوری و همین چیزا بود توی مخابرات مرکزی (قصرالدشت) ، برا جمع اوری خط قبلی رفتم پیششون زحمت خط قبلی رو کشید تو 2 ساعت جمع شد این یکی رو جمع نمیکنه :n27:نقل قول:
چطوری میتونم این کارو بکنم ؟؟؟ درخواست از کجا ؟
مگه شما سرعت داخلیت کمه ؟؟؟؟ ماله من هنوزم رو 700 هس، البته خب چ فایده :n27: ولی اسیاتک خداییش همیشه سرعت داخلیش خوبه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 ، خطم هم روی 7714 بسته شده
اوه اوه میشناسمشوننقل قول:
مسئول دیتا
باید شماره پنل من را بدید به خود آسیاتک و درخواست بدید منتقل کنند به پنل من
بلهنقل قول:
مرکز ما مشکل کمبود پهنای باند داره
lمرکز ما هم مشکل پهنای باند داره(آیت).وقتی توی یه مرکز کمبود پهنای دارن،بیجا میکنن مشترک جدید میگیرن با اشتراک 1به 20!نقل قول:
خوب باید مشترک جدید بگیریند تا بتونند پهنای باند مرکز را افزایش بدهند.نقل قول:
امیدوارم روز انتخاب واحدم سکته نکنه آسیاتک! :n27:
هر سال کارم شده دعا کنم ک اینترنت مشکل پیدا نکنه موقع انتخاب واحد :n29:
---
512 - محدود - 10 گیگ
انشالله که مشکلی پیدا نمیکنید و تمام دروس رو پشت سر هم و توی چند روز پیوسته برمیداریدنقل قول:
ما که میخواستیم انتخاب واحد کنیم ایدال ترین حالت برامون همین حالت بود و بدترین حالت این بود که کلاس ها به صورت پراکنده تو طول هفته بیافته.
نقل قول:
من الان مثلا سرویس ده مگ رو دارم.