این سوال از بیخ و بن ایراد داره ، مثل این میمونه که بگید کنترلر (دسته) 360 بازی کپی اجرا میکنه !نقل قول:
برای رایت بازی هم برید این تاپیک :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=386462
این سوال از بیخ و بن ایراد داره ، مثل این میمونه که بگید کنترلر (دسته) 360 بازی کپی اجرا میکنه !نقل قول:
برای رایت بازی هم برید این تاپیک :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=386462
خیلی ممنون از پاسختون..الان برای آپدیت LT حدودا چقدر میگیرن؟؟؟؟نقل قول:
پورت usb که 3 تا دارهنقل قول:
این new 360 ها هم 5 تا دارن
باز هم باید تست بشه که اقا میثم زحمتش رو میکشن :31:
بین 6 تا 10 تومان هستنقل قول:
بسته به نوع درایو هست
میثم بهتر در جریانه نرخ هست
پ.خ بده بگم کجا ۶ تومن میگیره.:5:نقل قول:
خیلی ممنون از پاسختون..الان برای آپدیت LT حدودا چقدر میگیرن؟؟؟؟
الان هاب تو کیفمه دسته هم تو مغازه. همه چیز واسه تست امادست:31:نقل قول:
باز هم باید تست بشه که اقا میثم زحمتش رو میکشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم اگه من الان به لایو وصل بشم بن میشم؟اگه بازی هم نکنم بن میشم؟
اپدیت کنم بن میشم؟یه فروشگاه بازی معرفی کنید(اینترنتی)که بازی Stealth داشته باشه
سلامنقل قول:
اگه دستگاهت كپي خور باشه بري تو لايو بعد 24 ساعت يا كمتر بن ميشي.
در مورد Stealth به فروشگاه ربط نداره هر بازي Stealth مخصوص خودش رو داره .( اينجور كه من شنيدم)
سلام دوست عزیز. برای وصل شدن به لایو و بازی نکردن شما باید فریم ویر LT داشته باشید.نقل قول:
میگم اگه من الان به لایو وصل بشم بن میشم؟اگه بازی هم نکنم بن میشم؟
اپدیت کنم بن میشم؟یه فروشگاه بازی معرفی کنید(اینترنتی)که بازی Stealth داشته باشه
منم چندتا ایکس با کس جدید دارم اگه کسی خواست خبر بده
به مشکل اعصاب خورد کنی بر خوردم.
اومدم تو این دوران قحطی بازی Mass Effect 1 رو دوباره برم. قبلا یه بار رفته بودم و مشکلی نداشت. حالا تا می خوام وارد کلینیک سیتادل بشم فریز می کنه.
از رو دی وی دی بازی کردم رو کلینیک فریز کرد، از رو هارد بازی کردم رو کلینیک فریز کرد، کش رو پاک کردم رو کلینیک فریز کرد، از اول رفتم رو کلینیک فریز کرد.
دستگاه جاسپره، با بازی های دیگه هم هیچ مشکلی نداره.
دی وی دی که مشکل نداره، چون جدا از این که قبلا بازی کردم، رو هارد نصب می شه و تا جایی که من می دونم اگه مشکل داشته باشه رو هارد نصب نمی شه. اگه باگ هم باشه که باید با پاک کردن سیو درست بشه که نشد. دستگاه هم که مشکل نداره.
چه کنم؟