1 هفته نگذشته ، دوباره بیشرفا Patch دادن :| :n27:
Printable View
منم بازی نمی کنم. ولی مثل اسکل ها آپدیت می کنم :n08:نقل قول:
راستی این آپدیت اسکین های لبلانک و لوکس خوب شده
این 3تا اسکین هم که داره میاد که تو لود اسکرینش خوشگله :))
:n10:
آقا یکی نیست مارو بوست کنه از این برونز لعنتی بیام بیرون؟ :n03: تا سیلور هم بسه بقیشو خودم میرم ولی تا گلد باشه چه بهتر .
دلیل اصلی این که از گلد رسیدم به برونز این بود که با دوست صمیمیم زیاد رفتم اونم بازیش بگیر نگیر داره ! خوب نمیتونم بهش نه بگم
الانم به زور پیچوندمش . اگه کسی این کارو کنه ممنون میشم
من یه نفر رو میشناسم که کارش خوبه اما پول میگیره !
هر Division Bronze رو ۷ت و هر division silver رو 10ت میگیره ، اگه با قیمتش کنار میای میتونم بهت ایدیشو بدم
امروز داشتم اکانت رفیقم رو Boost میکردم که یه نفر تو تیم ما بود که بعد بازی رفتم پروفایلش رو دیدم و با صحنه غیرمنتظره زیر روبرو شدم :n38:
فازش چیــه ؟!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n36:
خب الان که پیچوندیش برو رنکت اگه سیزن قبل وافعا خودت گولد شده بودی پس الان هم خودت میتونی که به تنهایی گولد بشی :n09:نقل قول:
ولی من کلا کارم بوست اکانته اگه خواستی خوشحال میشم که بوستت کنم با یه قیمت مناسب :n16:
اون نفر کسی نیست جز خودت !!! :21:نقل قول:
بابا بببببببووووسسسسسستتتتتتتر ررررررررنقل قول:
ببخشید شما normal رو BOOST میکنی؟!؟!؟ چرا؟؟؟
این dalaohufly توی این 15 روز اخیر حتی یک Ranked هم بازی نکرده :27:
۳ دست normal پلی دادم واسه جمع کردن حدود ۴۰۰ تا ip تا Riven رو بخرم ، چون میخواستم هر ۳ تا رو حتما Win کنم واسه همین Normal رفتم !:n10:نقل قول:
تو این پچ جدید کسی FPS Drop نداشته ? :n15:
واقعا من موندم شما چجوری میگین euw بهتر بازی میکنن
خیلــــــــــــــی بد بازی میکنن
امروز با اکانت unranked ام با 80 تا برد یه دست normal رفتم تیم من همه قاب دیاموند و پلاتینوم داشتن رفتم چک کردم دیدم که این سیزن همشون پلات 1 و 2 هستن بعد تیم دشمن هم همینطور 2 تا دیاموند 5 ولی داشتن اونا(( این همون قضیه mmr هستش که لازم نیست حتما توی ranked یه division ای رو داشته باشین بر حسب بازیتون یه match ساخته میشه نه بر حسب رنکی که توی ranked گرفتین مثلا ممکنه یه برونز یا unraked هم با دیاموند و پلاتینوم توی یه تیم باشن و یا حتی برعکس یعنی یک platinum به حدی بد بازی کنه یا بوست شده باشه که با سیلور و برونز توی یه تیم بیافتن ))
خلاصه من با ahri رفتم mid جلوی yasuo که دیاموند 5 بود من با یه اعتماد به نفسی بازی میکردم رفته بود turret رو بغل کرده بود میترسید بیاد جلو فارم کنه یاسو آحری رو کانتر میکنه نووووووووووووووب :n02: تازه وقتی کشتمش زیر آیکون یاسو دیدم رنگه بنفشه یعنی با یاسو level 6 هم بود :|
بعد مدت ها بعد بازی یه GG EASY گفتم که جگرم حال اومد :26:
بعدش win هاشون رو مسخره کردم همشون بالای 1000 تا برد توی نورمال داشتن بعد دیدم عصبی شدن اخرش یه tutorial completed گفتم چه حاالی داد :n19:
اه اه ولی دیگه هیچ وقت euw نخواهم بازی کرد خیلی بچن و بد بازی میکنن :n22: آدم بازیش ضعیف میشه بیاین ببینین مردم توی eune چطور با yasuo بازی میکنن دهنتون واز میمونه بعد این آقا که میتونیست به راحتی از من که بیشتر از 1 ماهه بازی نکردم ببره باخت چقدرم بد باخت :n03:
من نمیدونم چجوری انقدر اسم eune بد در رفته
طرف میاد میگه
سلام اکانتتون رو میخرم چند میفروشین؟
مثلا میگم 400 تومن
میگه چه عالی خوبه که همه چمپیون ها رو هم دارین اسکین های خوبی هم دارین و توی کدوم سروره؟؟؟
میگم euneمیگه آه نه اگه euw بود میخریدم خدافظ
...
حالا فرقشم نمیدونه ها میره توی یه سایتی سرچ میکنه که توش نوشتن euw خیلی خیلی بهتر از eune عه چون طرف توی eune برونز بوده توی euw شده سیلور مثلا یا کلا اکانتش توی euw هست و حتی یک بار هم eune بازی نکرده واسه همین میگه euw بهتره..