من نمیدونم چرا خیلی زود ترافیکم تموم میشه !!!
Printable View
من نمیدونم چرا خیلی زود ترافیکم تموم میشه !!!
با توجه به اینکه تعدادی از دوستان در دو مورد دچار اشکال شدن و مدام سوالات تکراری مطرح میشه، لازم دیدم که جواب سوالارو بدم:
1- اون smsی که برای تعدادی از دوستان در رابطه با هدیه ارسال شده مشخصه که مربوط به عید هست و نمیدونم اینهمه بحث در موردش چه لزومی داره
2- دوستانی که نمیتونن گزارش مصرف 48 ساعت به قبل رو هم ببینن، خب واضحه که روز شروع (یعنی "از تاریخ") رو تغییر نمیدن و عملاً درخواست گزارش دیروز تا امروز رو میدن که نتیجش اینه که میگه گزارشی موجود نیست
امیدوارم مشکل این دسته از دوستان حل شده باشه
سپاس
حالا چرا ترافیک زود تموم میشه؟
والا من زیاد دانلود نمی کنم ولی توی 14 روز 4 گیگ مصرف شده!!!!
نه دوست عزیز اونو هم تغییر میدم اما کل دانلود 2 شب رو باهم جمع میزنه و خراب میشهنقل قول:
نقل قول:پارس کلاً زیاد کم میکنه .نقل قول:
چرا درسته . مثلاً برای امروز تاریخ پیش فرض خودش از 7 خرداد هست تا 8 خرداد . که اگه بزنی نشون نمیده . ولی اگه بزنی 6 خرداد تا 7 خرداد ، نشون میده .نقل قول:
البته منظورم قبل از ساعت 12 هست 5 دقیقه بعد ساعت از 12 رد میشه :31:
من میخوام مودم وایرلس tplink 8960 بخرم ولی ظاهرا پارس آنلاین اصلا هیچ کدوم از مودمهای tplink رو ساپورت نمی کنه! درسته؟ کسی با مودمی غیر از مودمهایی زیر با پارس آنلاین می تونه کانکت شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؟؟ یعنی منظورتون اینه که ترافیک دزدی می کنه؟نقل قول:
پارس کلاً زیاد کم میکنه .
با سلامنقل قول:
بنده مودم تی پی لینک 8811 هست و مشکلی با پارس آنلاین ندارم.
دیشب هم تا صبح اینترنت پارس انلاین قطع بوده که 5 صبح به بعد وصل شده:44:
پارس آنلاین کلا 10 درصد بیشتر از آی اس پی های دیگه ترافیک مصرفی ت رو میزنه، حالا میخوایی اسمشو بزار حجم دزدی یا اشکال فنی :13:
قطعی دیشب مربوط به مخابرات بود و فکر میکنم همه افرادی که ADSL داشتن (چه پارس و یا هر شرکت دیگه ای) دیشب قطعی داشتن.برا من هم 5 به بعد درست شد.نقل قول:
چون بعضیاشون مثل من قرارداد 1 ساله بستن و در صورت فسخ قرارداد هم هیچ هزینه ای رو برگشت نخواهند داد وگرنه من تا الان مطمئن باش که رفته بودم .......نقل قول:
من دیشب 2.8 گیگ دانلود داشتم که از حجمم کم کرده :| چیکار باید بکنم پس میدنش :ی
چون ای دی ام رو تنظیم کرده بودم از 1.05 دقیقه شروع کنه تا 6.55 پس تو زمان رایگانی بوده
------------
ادیت یک : زنگ زدم :ی گفتن مشکل فنی از خودشون بود دیشب سویچ نشد رو سرور رایگان همه هجمی حساب شدن باقی دوستان هم چک کنن حجمشون رو :ی