سلام
من دو هفته ای هست در دزفول افت سرعت افتضاح دارم سرعت یک مگ یک ماه اندازه یک مگ نوروزی است
اگر کسی با 178 وصل میشه یک اسکرین شات از صفحه IP Adress توی تنظیمات مودم قیمت وایمکس
لطفا
یا اگر سرعتتون خوب هست
بفرستید شاید شد تغییر بدم
Printable View
سلام
من دو هفته ای هست در دزفول افت سرعت افتضاح دارم سرعت یک مگ یک ماه اندازه یک مگ نوروزی است
اگر کسی با 178 وصل میشه یک اسکرین شات از صفحه IP Adress توی تنظیمات مودم قیمت وایمکس
لطفا
یا اگر سرعتتون خوب هست
بفرستید شاید شد تغییر بدم
دقیقا متوجه نشدم ، طرحتون ۱ مگ نوروزی هست ؟ با 178 وصل میشین و سرعتتون کمه ؟ تازه این طرحو زدین سرعتتون کمه یا قبلا خوب بوده ولی الان بد شده ؟نقل قول:
تنظیمات مودم منظورتون فرکانس ها هست ؟
سلامنقل قول:
چجوری میشه از منطقه ی خودمون تست بگیریم؟
با تشکر.
من هم منتظر تماس از مبین نت بودم.امروز بهم گفتند شنبه نمایندگی باهاتون هماهنگ میکنه که مودم رو استرداد کنه ولی قیمت نگفت.مودم شما چه مدلیه و چه قیمتی بهتون گفتند؟نقل قول:
دقیقا کجای سعدی هستیدنقل قول:
تو تنظیمات مودم برو اونجا که قدرت سیگنال رو نشون میده. یه پارامتر هست به اسم BSID که اسم رادیو و دکلی است که بهش وصل هستید. اون رو بنویس.
تا اونج که می دونم یه دکل بیشتر تو سعدی و گلستان نیست
منظورم به صورت کلی بود.نقل قول:
من می خوام بدونم که منطقه ای که توشم، سیگنال خوبی میده یا نه و در نتیجه سرعتم خوب است یا نه.
بعد برم مودم بخرم.
راهی هست؟
با تشکر.
لعنتی چقد گند شده مبینت
نمیدوم واسه طرح ۱ مگ هس یا کلا اینجوری شده
قبلان ۵۱۲ و 2مگ داشتم سرعتش خوب بود.. این یکی دیگه دااقووونه:grrr:
تنها راهش اینه که از یکی قرض بگیری و تست کنینقل قول:
البته وقتی درخواست بدی از طرف نمایندگی مبین نت هم میان تست کلی می کنند که سیگنال خوب باشه ولی وضعیت و کیفیت دانلود رو تعیین نمی کنه
سلام دوست عزیز به من گفتن شبنه یا یکشنبه بات تماس میگیرن ولی نگفتن چقد ازت میخرن خب باید به قیمت حالا بخرن من 2 سال پیش گرفتم 130 حالا شده 220نقل قول:
تازه مشکل از طرف خودشونه
شما کدوم شهر هستین
شما هم مشکل منو دارین
3.37 گیگ امشب دانلود شد !
میرم واسه 4 .... :n10: