سلام عزیزان
بنده یه پخش 7016 کنوود دارم میخوام یه جفت باند و آملی بهش اضافه کنم
ماشین 207 مبلغ هم تا 900 یا حداکثر یک میلیون
چی پیشنهاد میدید
نظرتون رو Co 609+ چیه؟
ممنون
سلام عزیزان
بنده یه پخش 7016 کنوود دارم میخوام یه جفت باند و آملی بهش اضافه کنم
ماشین 207 مبلغ هم تا 900 یا حداکثر یک میلیون
چی پیشنهاد میدید
نظرتون رو Co 609+ چیه؟
ممنون
بنده اگر جای شما بودم برایی انتخاب بی شک میرفتم سمت AP8.9bit ادیساننقل قول:
یه امپ 8 کانال به همراه پروسسور هستش پروسسور و متصل میشه به پخش های جدید پارس قیمتش هم 1400
در نظر داشته باشید که اگر شما هر اسپیکری و الان جایگزین کنید نتیجه مطلوبی که میخواید بدون امپ بدست نمیارید.
ولی خوب در هرصورت شما بودجه مورد نظرتون برای این کارو بفرمایید دوستان به بهترین شکل راهنمایی میکنن.
احسنت به این حسن انتخابنقل قول:
7016 از نادر پخش های مجهز به دک 24 بیت تگزاس اینسترومنت
609 مدتاست توی بازار نیست اگر با خرید کارکرده اش مشکلی نداری حوالی 400 میتونید پیدا کنید.
من پیشنهاد میکنم با امپ هرتز Ep4x درایوش کنید واقعا این امپ همانند باقی هم نسل های ایتالیاییش استاد میدبیسِ
4 کانالم هست میتونید برای استیج جلو هم اقدام کنید ( وسوسه :n02:)
دوستان تا 600 تومن یه امپلی فایر و یه کامپوننت برای دره جلوی پراید 131 معرفی میکنید( ساب دارم فقط وضوح و صدای شفاف که اصلا تیز نباشه رو میخوام)
دوستان کامپوننت که جای اسپیکرهای فابریک پراید صبا قرار بگیره چی پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان ضبط پایونر 9650 براش یه ساب ووفر میخوام تو طاقچه
فقط کیفیت برام مهمه میخوام صدای نرمی داشته باشه گوشام رو اذیت نکنه بودجه هم مهم نیست تو طاقچه هم بشه گذاشت مرسی اساتید
سلام.
برای پرایدی که یک جفت باند ground zero gzif 6904 x برای عقب بسته شده و یک جفت ground zero gzif 4003 x هم جلو بسته شده میخواهم ضبط بگیرم. بدون ساب و آمپیلی و غیره.
دو مدل انتخابی بنده Sony CDX-G1151U Car Audio و Pioneer DEH-X2750UI Car Audio است اما از نظر ساپورت کامل این باند ها مطمئن نیستم.
کدامیک از این ضبط ها مناسب ترند و یا در همین رنج قیمت لطفاً مدل مناسب را پیشنهاد دهید. متشکرم
داداش من 300-400 تا 500 فوقشنقل قول:
واسه پارس جدید هزینه میکنم
سلام اقا من راهنمای نیاز دارم
این قضیه دستگاهای پخش جدید که بهش میگن رادیو فلش ذیقا مثله سیدی خورها هست قسمت صداش؟
یعنی ای سی صدا و قسمتای تقویت یا فیلترینگش حتی 24 بیت بودنش..و.میشه یه مدل معرفی کنید؟
ترجیهان اینترفیس 206 هم ساپورت کنه
رفتم که 6995ex بگیرم که دوستم رو تو توپخونه دیدم اونم تو مغازش هر دو تا رو داشت گفت 718ex بگیر گفت ارزش نداره بخاطر اختلاف 40 و 50 تومن منم گرفتم. آمپ رو گفت 5600 ام بی آکوستیک بگیر گفت الان هم ندارم بارم 4 تا 5 روز دیگه می آد. من فعلا منتظر تا بگیرم وببینیم صداش چجوری میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
7158 جی وی سی.ولی حد اقل 100-120 وات باید بهش ورودی سالم بدی.
فقط میشه نت وورک استفاده کنی وگرنه با آمپ معمولی نصب بشه تو ولومهای بالا احتمال سوختنشون بالاس.اون کراسها خودش محافظ تیوتیر هم هست.نقل قول:
جدا هم خیر نیست.
مسلما زمانی که شما اسپیکرهای فابریک ماشین رو ارتقائ میدهید با یه اسپیکر خوب کیفیت صداتون بسیار بهتر میشه.نقل قول:
اگر کامپوننت بتونید نصب کنید که تفکی صدای بهتری دارید ولی خب بیس خیلی کم میشه و نیاز به ساب ووفر دارید. اگر از 9*6 میخواید استفاده کنید خیلی نیاز به ساب ووفر ندارید مگر به باسهای عمیق خیلی علاقه مند باشید.
برای این موارد حتما باید آمپلیفایر قدرت متناسب با توان اسپیکرهای انتخابی تهیه نمائید.
100%کامپوننت توصیه میشه.نقل قول:
من پیشنهاد میکنم ابتدا کلا وسایل رو بفروشید بعدا در مورد تهیه قطعات پیشنهاد میدیم خدمتتون.نقل قول:
ساب ووفر مخصوص صاقچه گلیدن RS12Free Airهست که الان آکبندش نیست و دست دومش هم کمیاب.نقل قول:
من پیشنهاد میکنم ساب رو فری نصب نکنید.حتی همین گلیدن رو هم من بارها تو باکس سیلد برای دوستان پیشنهاد دادم و خودم هم باکس رو طراحی و نصب کردم صدا بسیار عالی هست.اگر فضای صندوق براتون مهمه از سابهای سایز کوچک استفاده نمائید.
پخشهای کن وود کیفیت صدای بهتری دارند. X400 گزینه خوبیه.ضمنا از نظر توان خروجی همه پخشها مثل هم هستند.نقل قول:
صدائی که از cd می شنوید رو هرگز از روی فلش نخواهید شنید.مگر استثنا مثل پخش p99 پایونیر که دک کانورترش برای cd 24bit و برای فلش و آیپاد 32bit هست.نقل قول:
تازه من شخصا باز هم cd اونم اورجینال رو به MP3 نمیفروشم.شما همین آلبومهای موجود تو بازار رو تو یه پخش خوب گوش کنید. بعد همون رو MP3 320 ش رو دانلود کنید حتما متوجه تفاوت خواهید شد.
متاسفانه گوشهامون داره به سمت شنیدن نواهای بد میل میکنه.چاره ای هم نیست.:n03: