من از اولین کسایی بودم که از سرور تبیان استفاده میکردم پارسال وقتی این چیزا باب شد من از دوستم می گرفتم نامحدودش رو 15 تومن !
بعد همون موقعی بود که دلار رفت بالای 3200 این حدودا که دوستم جمع کرد گفت اصلا نمیشه نامحدود داد دیگه .
کلا من با هر نوع سروری که شما بگید آشنام چیزی نبوده که من تجربه نکرده باشم .
تبیان پارسال عالی بود اما امثال واقعا کیفیتش افت کرده این که میگی برا طرف 1800 در میاد نه اینطور نیست من دوستم تا همین 4 ماه پیش تو سایتش میداد گیگی 2500 به من میداد 1000 تومن چون من زیاد می گرفتم بعد مشتری پیدا کرد چندتا قیمتو برد رو 4500 هیم تا الانم داره میفروشه .
واسش گیگی 1800 در نمیومد .
ضمنا اینکه گیگی 800 میده محدودیت زمانی داره و اگر 20 گیگی بگیری وگرنه حالت عادی 3500 میده ضمنا کف قیمت هم اگر محدود بگیری گیگی 1300 اگر کیک کم بخری میده جالبه لینکش هم فیزیک نظریه چون وقتی ip رو بگیری میزنه فیزیک نظری .
علت اینکه من دارم تاکید می کنم که کیفیتش افت پیدا کرده چون دارم با پارسال قیاسش می کنم واقعا پارسال خیلی بهتر بود .
تو بتلفید یه قسمتی داره واسه connection test هر موقع با این اکانتا میرم بالای 5 درصد پکت لاس دارم همشون بلا استثنا قبلا اصلا اینطوری نبود .
الان کلا من خودم شخصا واسه بازی دارم از تبدیل اینترانت به نت استفاده می کنم اگر این نوسان پینگش نباشه واقعا خیلی خوبه من حتی زمان یکه پینگم رو 180 هست وقتی میزنم طرفو سریع میمیره اما دیشب با پینگ 100 سرویس مثلا کاهش پینگ کلا تاخیر داشت .اینا تجربیات منه بعد بازی کردن بتلفیلد با این اکانتا + کاهش پینگ ها در حدود 3800 ساعت از سال 92 .
با گاد پینگ هم تست کردم یکم پکت لاس داره که تو بازی شوتر خیلی موثره به خصوص رو hit reg خیلی تاثیر داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]