مخابرات آپلودش رایگان محسوب میشه ؟
Printable View
مخابرات آپلودش رایگان محسوب میشه ؟
سلامنقل قول:
متاسفانه ، نمیدونم چرا ولی در ساعتهای مشخصی اینترنت من خودش قطع میشه و IP جدیدی میگیره و بعدش هم دیگه خبری از sent و receive نیست ، تا وقتی که مودم ریست بشه.
قاعدتا باید باشه ، ولی تا جایی که من میدونم ، این رو هم پولی کردندنقل قول:
ولی بجاش در زمان شارژ هر یک گیگ ، سیستم بهتون 250 مگ رایگان هدیه میده.
اگه اشتباده میکنم ، لطفا دوستان اصلاح بفرمایند.
ممنون
نه مخابرات اصلا اپلودش رایگان نیست مواظب باشید نرم افزارهای نصبی روی سیستم بخصوص فیلترشکن ها حجمتون رو تموم نکنننقل قول:
نقل قول:
راستش فکر می کنم طبق قوانین و مقررات رادیویی هیچ شرکتی حق نداره از آپلود هزینه ای بگیره
اینو من چند جا خوندم ولی ظاهرا بعضی شرکتها رعایت نمی کنند
البته برا استفاده عادی این حرکت مخابرات سود کمی برای مشترک داره مثلا من به طور میانگین یک دهم دانلود روزانه اپلود دارم در حای که یک چهارم حجم رایگان می گیریم ولی برای کسایی که اپلود زیادی دارن به صرفه نیست
ظاهرا چند وقته که همه از مخابرات راضی هستند.
چون این تاپیک یه هفتست که از رونق افتاده. :n01:
بعد برداشتن شبانه رایگان خیلی ها کوچ کردن از مخابرات از جمله من،بعد چهار سال پورتمو خالی کردم...نقل قول:
سلاماین سایتی که در ادامه میذارم با توجه به Downstream Attenuation خط شما میگه که حداکثر چه سرعتی روی خط شما در 2 فناوری ADSL و VDSL قابل ارایه هست
همچنین فاصله تقریبی شما از مرکز و همچنی میزان افت کیفیت در هر کیلومتر کابل مرکز تا منزل شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اون عدد برای من بر روی فیبر نوری 8.1 هست که نهایت طبق گفته سایت 8مگابیت میده و در واقع هم همینطوره با اینکه مخابرات روی 10 مگ بسته
سلام
مخابرات شبانه که نداره ؛ نا محدود هم که هیچی ؛ قیمت هاش هم که از همه گرون تره
الان تکلیف من که هم فیبر ام هم ماهی حداقل 100 گیگ دانلود 40 گیگ آپلود دارم چیه دوستان ؟
(بسته 100 گیگ نسل 4 ایرانسل شده هم قیمت 100 گیگ مخابرات با این تفاوت که سرعت دانلود ایرانسل حدودا متوسط 5 هست اما مخابرات نهایتا 1 (طرح طلایی) و اینکه ایرانسل هزینه ماهیانه نداره دیگه :)) به نظرتون مخابرات رو کنسل کنم برم رو ایرانسل ؟ )