نقل قول:
جریان چیه ؟!!!
قرار هدیه بدن ترافیک ؟
پس چرا واسه ما تهرونیا چیزی نیومده؟
Printable View
نقل قول:
جریان چیه ؟!!!
قرار هدیه بدن ترافیک ؟
پس چرا واسه ما تهرونیا چیزی نیومده؟
من میخوام مودم وایرلس tplink 8960 بخرم ولی ظاهرا پارس آنلاین اصلا هیچ کدوم از مودمهای tplink رو ساپورت نمی کنه! درسته؟ کسی با مودمی غیر از مودمهایی زیر با پارس آنلاین می تونه کانکت شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که اهواز هستم و خطم فیبر نوریه برای همین از پارس انلاین استفاده میکنم چون فقط پارس انلاین فیبر نوری رو ساپورت میکنه!نقل قول:
رفیق منظورم کسایی نبود که پارس آنلاین تنها انتخابشونه.خیلی از ما از روی ناچاری پارس رو انتخاب کردیم چون انتخاب دیگه ای نداشتیم.نقل قول:
خوب دیگه 90 درصد یوزر های پارس از روی اجبار و نبودن ای اس پی بهتر مشترک پارس هستند فکر نکنم هیچ فرد عاقلی سرویس اینترنت بهتر رو ول کنه بچسبه به سرویس های مزخرف پارس افلاین ...نقل قول:
پست های قدیمی رو بخونید تا متوجه بشید منظورم چه افرادی هستن.نقل قول:
بعضی ها از روی ناچاری پارس رو انتخاب کردن.(من تو یکی از پستای قدیمی گفتم که ما بین بد و بدتر گیر کردیم و به ناچار بد رو انتخاب کردیم).اما بعضی از کاربرا هستن که میان میگن شرکت شاتل وضعش خوبه یا دیال آپ سرعتش بهتره یا صبانت شبانش حرف نداره یا شبکیه قیمتاش فلانه و کلی مقایسه های دیگه.این دوستان میتونن با ترک کردن پارس لطف بزرگی هم در حق خودشون و هم در حق ما بکنند.
نقل قول:این تکنیکی هس که پارس آنلاین چن روزه گذاشته و تا 48 ساعت نمیتونید گزارش مصرفتون رو ببینیدنقل قول:
احتمالا اینو گذاشتن تا راحت تر بتونن حجم مارو بزنن، یعنی هر چی فک میکنم جز این دلیل دیگه ای نمیبینم
نمیتونن بگن که امکان یا تکنولوژیشو ندارن چون تا به حال که میشد لحظه ای رو دید
با توجه به مطلب بالا اگر حجم روزانه من تموم بشه یعنی خود پارس آنلاین اخطار نمی ده و اجازه دانلود رو همچنان می ده؟ یعنی برای خرید بعدی ما بدهکار میشیم؟ من تازه واردم لطفا شفاف سازی کنید
sms اومده ولی هنوز خبری نیست !نقل قول:
ممنون .نقل قول:
این یعنی چی اونوقت ؟؟ الان 48 ساعت شده دیگه ولی باز برای 48 ساعت قبل رو نشون نمیده . کلاً نشون نمیده . خدا لعنتشون کنه :21: