خوب راست میگه دیگه داداش ، به جای کل کل یا هر چیز دیگه طرز پست دادنتون رو درست کنید ( آخه قربون شکلت ۴ تا پست جدا از هم !! )نقل قول:
Printable View
خوب راست میگه دیگه داداش ، به جای کل کل یا هر چیز دیگه طرز پست دادنتون رو درست کنید ( آخه قربون شکلت ۴ تا پست جدا از هم !! )نقل قول:
از دیروز مشکل منطقه سعدی هم برطرف شده اما primary DNS من به 5.201.138.5 تغییر کرده، ممکنه پینگ بالای من بخاطر این باشه؟
Secondary DNS الان شده 4.2.2.4 که قبلا 8.8.8.8 بود. با زنگ زدن به پشتیبانی میتونم ازشون بخوام تغییرش بدن؟
منظورتون از مشکل داشت چیه؟نقل قول:
DNS صبح 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بود تنظیمات من هم تازه به این تغییر کرده. خودش بهترین حالت رو انتخاب می کنه.
هرنقل قول:
کسی ناراحته نگاه نکنه
سخته براتون
همون مشکل دکل ها رو میگم که 1.5 ماه اهواز دچارش بود، بعضی منطقه ها درست شدند بعضی ها هم به مرور زمان درستشون کردند کوی سعدی هم 1 -2 روزه درست شده.نقل قول:
یعنی الان DNS شما هم شده 5.201.138.5 ؟ اگه آره میشه با speedtest یک تست بگیری ببینی پینگ و سرعتت تغییر کرده یا نه؟ (نیازی به گذاشتن نتیجه تست نیست فقط میخوام بدونم بدتر شده یا فرقی نکرده)
سوال تکراری :دی
بجه ها من تازه می خوام وایمکس بگیرم
نا محدود احتمالا سرعت دانلود چطوریه؟؟؟ و اینکه میشه دوتا مودم گرفت ولی یک اکانت؟ یعنی یه مودم جیبی بگیری یه مودم رو میزی موقعهایی که خونه ای رو میزی استفاده کنی موقعهایی که بیرونی جیبی؟
البته فعلا سرعت برام مهمه اصلا بگیرم؟؟؟
تا االان ماهی 30 تومن 128 نا محدود میدادم خسته ام کرده اینطوری که نگاه کردم قیمتش بعد نبود
و البته تهران هستم! تو تهران خوبه فکر کنم دیگخ؟
منم کوی سعدی هستم تو این دو سال اصلا قطعی نداشتم چه برسه به این یکی دوماه.نقل قول:
پینگ یه مقداری بدتر شده
سرعت های نامحدود 8-8 همون سرعت های اسمی هستند طرف نامحدودهای اشتراک 1 به 10 هم اصلا نرونقل قول:
باید بشه با یه اکانت 2 مودم گرفت ایرانسل که میشه. زنگ بزن پشتیبانی مطمئن شو. ولی ببخشید کار مسخره ای می کنید از هر دوتاشون میشه هم تو خونه و هم بیرون استفاده کرد. تفاوت در شارژ داشتن جیبی است. من رومیزی دارم همه جا
هم میبرمش حتی تو ماشین.
تهران هم اوضاع خوبه ولی باز یه تستی از منطقه ای کی هستی بگیر مطمئن شی.
الان تو سایت مبین نت دیدم مثلا برای 512 نا محدود دو تا قیمت هست احتملا گرونه 8-8 که گفتی اون یکی 1 به 10نقل قول:
آخه تو ماشین که نمیتونی از رومیزی استفاده کنی نیاز به برق داری دیگه منم دقیقا بخاطر اینکه در طول روز زیاد بیرون میرم با ماشین گفتم
نه.دقیقا برعکسه.البته منظور دوستمون 8-8 از 8 صبح تا 8 شبه که 1 به 4 هست.من باهاش کار کردم خیلی خوبه.ولی بیشتر به کار ادارات میاد.اگر 2-3 ساعت بهش اضافه میکرد عالی میشد.تا 10 یا 11 شب.نقل قول:
تو ماشین برق هست دیگه.:n01: نیست!؟:n09: البته اگر ماشینتون پراید یا پایینتر هست بهتر بی خیال برق گرفتن ازش بشین!:n21:
شما هم مثل من کاربر قدیمی هستید و با پست های کم:n02: منم تا چند ماه پیش تعداد ارسال هام تک رقمی بود:n01: ولی شما خیلی قدیمی تر هستید:n26:
خوب نه اصلا به درد من نمی خوره پس چون من تا 8 شب سره کارم و تازه 8 شب به بعد کارهای خونه شروع میشه.نقل قول:
پس کلا نا مخدود 1-10 نگیرم پس؟؟؟
آره من بیشتر استفاده میکنم:n02::n02::n02::n02::n02::n02: