پخش 9450ub پایونیر برای یه ماشین دیگم 7100 کنوود دارم خیلی راضیم با آمپ اینفینیتی اما واسه این نمی خوام اونقدر هزینه کنم. خدایی بیس این 7100 خوبه می خوام یه چیزی در حد اون باشه ماشین هم پراید 111 هست.نقل قول:
پخش 9450ub پایونیر برای یه ماشین دیگم 7100 کنوود دارم خیلی راضیم با آمپ اینفینیتی اما واسه این نمی خوام اونقدر هزینه کنم. خدایی بیس این 7100 خوبه می خوام یه چیزی در حد اون باشه ماشین هم پراید 111 هست.نقل قول:
دوستان کیفیت امپ های mb اوکستیک چطوره؟
ساخت کجا هستند؟
پریمیر چطور؟
یعنی یه مسلمون پیدا نمیشه جواب بده اساتید لطفانقل قول:
سلام دوست عزیز،در مرحله اول کلا راه اصولیش اینکه شما یه جفت از باند های خودتون بندازین یعنی همون 6975 ولی میگین فقط کیفیت میخواین من بهتون 6902 رو پیشنهاد میکنم،تو اون رنج واقعا صدای خیلی شفافی میده،کامپونت هم زیاد پیشنهاد نمیکنم چون صداش تو باند بیضی و ساب گم میشه و اصلا حس نمیشه !نقل قول:
مرسی از راهنمایینقل قول:
کامپونت هم خیلی صداش گم نمیشه در حدود 400 وات هست
الان میخوام یه ساب بذارم تو طاقچه؟نظر خودم یا تاپ اس 12 هس یا تایپ ار
حالا مهم شما اساتید هستید که میگید من چکار کنم
امپ های پریمیر چطورن؟نقل قول:
معمولا ساخت کجا هستن؟
دوستان الان منو راهنمایی میکنید
الان من رو ماشینم یه پایونیر 6350 با دوتا باند infiniti 3369i یه امپلی فایر کنوود 5203 و یه امپلی فایر سانداستریم سری قدیمی مدل lw 4.580 دارم ماشین هم پراید 131
راسش نمیخوام هزینه زیاد بکنم ولی تصمیم گرفتم تمام وسایل بالا رو بفروشم و یه مبغلی بذارم روش که کلا با فروش وسایل بالا در حدود 1200 هزارتومن میشه
و یه پخش کنوود x400 حدوده سصدهزارتومن بگیرم و یه کامپوننت و امپلی فایر چهارکانال و یه ساب کوچولو (بیس دوس ندارم) بگیرم
ونکته مهم اینه که میخام کامپ رو فعلا رو استیج جلو ببندم تا در اینده واسه عقب هم فکری بکنم ،
پیشنهادتون واسه امپلی و کامپ و ساب چیه ؟ نبود صدا در استیج عقب مشکل ساز میشه؟
خوب اگه میخوای یه چیزی در حد اون باشه که بایدیه چیزی درحد همونم پول بدی دیگه.:n13:.درسته؟ولی به نظر من روی پراید یه جفت6995پایونیر با آمپام بی4670وپخش پایونیره شما وتقعا میتونه صدای خوبی تولید کنه.اگه اینکارو کردی حتما بمنم خبر بده که نظرت چیه.نقل قول:
خوب توی آمپهای متفرقه تقریبا بهترینه.کیفیت خوبی هم دارن.نقل قول:
چین
سلامی محدد
دوستان من چند وقت پیش سوالی مطرح کردم اما نتیجه نگرفتم
من پارس داشبورد جدید دارم جهت ارتقای سیستم صوتیش چه باید کرد؟
حودم رفتم نو بازار
میگفتن اینا پخششون خوبه و شما یک جفت باند اضافه کنید مشکلتون حل میشه
1-حالا خاستم ببینم که اگه اینجوره من چه مدلی باند بردارم که اگه بعدها هم حاستم آمپلی اضاف کنم با باند هام بخوره
2- قیمتش چنده؟