من ادمین بتلفیلد 4 هستم تو 3 تا سرور از 17 تا سرور که بعضی هاشون official هستن و ادمین ندارن اما ranked ها دارن تو یه کلن معروف اروپایی که به خاطر زیاد بازی کردنم و کلا چیزای دیگه این privilege tool بهم دادن ..
خیلی موقع ها که میرم تو بازی آبروم میره حتی با پینگ پایین خیلی از اروپایی ها شاکی میشن میگن fk u حالا منم هیچی نمیگم یا کیک نمی کنم که زیاد تابلو نشه ما از کدوم جهنمی هستیم
اگر با ادمین ها دیگه تو بازی باشم که هیچی دیگه آبروم حسابی میره چون کلن ما اکثرا از فرانسه سوئد سوییس و المان هستن و اصلا نمی تونن درک کنن پینگ 110 یعنی چی ..
کلا خواستم بگم من دردم بیشتر از بقیه ست چون اینطوریه داستان ...
اما در مورد نت آشغال آره فراتر از آشغاله آخرین بار که پینگش واقعا کیفیت بالا داشت و میشد خوب بازی کرد اسفند پارسال بود بعدش خراب شد تا همین الان .
خوب شاید باورت نشه من من کلا 3800 ساعت بتلفیلد رو بازی کردم که به جرات میگم 3700 ساعتش با اکانتهای تبدیل اینترانت بوده چون من زیاد بازی کردم و رقابت دارم با بقیه تو رنک واسه همین باید زیاد بازی میکردم مثل شما کم بازی نمی کنم واسه تفنن و آره وقتی یادم میاد من چقدر از بازی dc شدم مغزم سوت میکشه خیلی بی اندازه زیاد ...
تو چند ماه اخیر خیلی خوب بوده با توجه به اینکه یکی از همین بچه ها اینجا میدونی من زیاد بازی می کنم و خودش فروشنده هست همیشه سعی میکرد یه سرور خوب بگیره بیشتر چون می دونست اولویت اول من پینگه قبل اینکه می خواست بگیره هماهنگ میکردیم با سرور ما تست میکردم اگر خوب بود بعد میگرفت کلا دمش گرم الانم هنوز میفروشه .
در کل با توجه به مصرف من که زیاده کاهش پینگ 3 4 گیگ جواب نمیده من مجبور بودم و هستم که گیگ بالا بخرم مثلا 30 گیگ 6 تومن ...
شرکت های خصوصی هم اون طور که باید پینگ پایین ندارن حداقل اکانت تا 90 پایین میاره اما اونا شاید تا 150 در کل امیدوارم با این اضافه کردن پهنای باند یکم وضعیت بهتر شه گور سرعت بالا من فقط کیفیت می خوام .
-----------------------------------------------------
اینم اضافه کنم مشکل پینگ بیشتر به مسیر بستگی داره تا پهنای باند .
مسیری که اینا ازش پهنای باند ایران رو تامین می کنن بی نهایت مزخرفه مثلا به جای اینکه کوتاه ترین مسیر رو با اروپا بگیرین میرن مثلا از یه مسیری میگیرن که باید بره سمت شاخ افریقا و بعد برسه به اروپا این خودش کلی پینگ رو میبره بالا البته تحریم ها خیلی موثر بود خیلی ها فک می کنن تحریم رو نت تاثیر نداره در صورتی که خیلی داره الان با یه شرکت ایتالیایی این زیرساخت قرارداد بسته بتونن مسیر خوب به اروپا بگیرین در صورتی تا قبل از لغو تحریم ها نمی تونستن ..
من همین الان پینگم با 4.2.2.4 حدودا 260 هست اما با بتلفیلد تا 110 هم پینگ دارم که نشون میده مسیر خوبی داره حتی با اینکه ترافیک زیاده اما پینگ پایینه با سرورهای بازی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]