من ديشب سرعت دانلودم به زور به 2 كيلوبات/ثانيه ميرسيد!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من ديشب سرعت دانلودم به زور به 2 كيلوبات/ثانيه ميرسيد!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ار برکات شاتله !!! :31: چه سرویسی گرفتی ؟نقل قول:
-----------------------------------------------------------------
جدآ ما هیچ راهی برای شکایت از شاتل نداریم ؟ یعنی دستمون به هیچ جا بند نیست ؟
به نظر من بعضی از دوستان توقعشون زیاده
مشکل اصلی شاتل محدودیت گزاشتن روی بعضی لینکها
افت سرعت روی بعضی سایت ها
تفاوت سرعت در شب روز
اینا مشکل اصلی شاتل هست
بعضی ها سرعتشون یه موقعی زیاد بود الان سرعتشون برگشته به حالت استاندارد دارن گله میکنن این درست نیست به نظر من باید یکمی واقع بین بود
موفق باشید
نقل قول:
ببین سرویس های سپنتابدردش میخوره یا نه
سه پنچ تا نه ها!!!!سپنتا
کد:http://www.sepanta.ir/pages/index-fa.asp
نه به خدا خودم اکو128 داشتم وروزا سرعتم خوب بود ولی شبا تر زدم تو روح شاتلنقل قول:
15 روز پیش تقریبا از شاتل دیگه سرویس نگرفتم وخطم از رانزه دراومد الان هم با دایل اپ اومدم :41:
منظورم این بود که سرعت واقعی 128 همون 16 هستش البته مال خودم روزا 200 بود ووقتی کم میشد نارا حت میشدم ولی هیچ وقت به خودم اجازه نمیدادم که زنگ بزنم شاتل بگم سرعتم چرا 200 نیست چون ممکن بود بگن پاداش وازمایش وفلان و پشمدان تموم شده وسرعت 128 شانزده هستش فقط همین :31:
حالا شما خودتو ناراحت نکن:31: تو از شاتل هستی:2:
مومن مقدس من 320 دارم تازه چند وقت پیش که برای همه آرتی ها سرعت رو 1 مگ بستن حد اکثر سرعت که دوامی هم نداره روی 120 میچرخه مال شما چطور با 128 اونم اکو روز 200 میشده؟ یعنی باور کنیم؟نقل قول:
این برادره ما حتما مشهدیه دیگه!!!این که دیگه سوال نداره:31:نقل قول:
پسرجان خط من شده بود 2 مگ واگه چیزی حالیت باشه میدونی که اگه 2048 رو تقسیم بر 8 کنی میشه 256 ولی مال من 200 بود که باز هم به نسبت کمه حالا میتونی از بقیه که خطشون اینجوری شده بود بپرسی:46:نقل قول:
من واقعا موندم داری شوخی میکنی یا جدی میگی ؟؟؟نقل قول:
تمام چیزهایی که گفتی روب اید یه آی اس پی داشته باشه . من موندم اگه قراره این خصوصیات رو نداشته باشه چی باید داشته باشه . :18:
O.O
... زیادی خورده , اگه نمیتونه اون دو مگ رو به اسم 128 به مشتری بندازه .بیجا کرده که صبح سرعتش دو مگ هست اما شب میرسه به دیال آپ ... بابا صد رحمت به دیال آپ , در حد دیال هم نیستنقل قول:
تایید میشه . مال من هم الان همینجوریه . مشهد اکو 128 دارم با سرعت 200 . خطم هم رو 2 مگ بسته شدهنقل قول: