سعداوی: هرگز از استقلال شکست نخورده و نمی خورم!
مربی تیم پرسپولیس با اشاره به دربی پایتخت گفت: هرگز از استقلال شکست نخورده ام و نخواهم خورد.
نعیم سعداوی خاطر نشان کرد: در طول مدتی که در پرسپولیس به عنوان بازیکن در مقابل استقلال انجام داده ام هرگز در برابر این تیم شکست نخورده ام.
وی ادامه داد: ما دو بازی حساس را قبل از بازی با استقلال در پیش داریم و اگر بتوانیم در این دو بازی امتیازات کامل را کسب کنیم بازی دربی حکم فینال را برای پرسپولیس دارد.
وی افزود: با این وجود تمام تلاش خود را در این دو هفته انجام می دهیم تا ضمن کسب پیروزی های متوالی بتوانیم با آمادگی کامل به مصاف حریف سنتی خود یعنی استقلال برویم.
مربی تیم پرسپولیس در خصوص آخرین وضعیت این تیم عنوان کرد: همه شرایط در تیم بسیار خوب است، تمرینات را به طور فشرده انجام می دهیم و خود را برای بازی با پیام آماده می کنیم.
سعداوی در رابطه با تیم پیام به ایسکانیوز گفت: روی پیام شناخت کاملی داریم. این تیم با مشکلات عدیده مالی رو به رو است ضمن آنکه در هفته های گذشته نیز نتایج خوبی را کسب نکرده است.
وی اظهار داشت: ما برای پیروزی مقابل پیام آماده هستیم و به وضعیت آن ها در جدول نیز اهمیت نمی دهیم زیرا پیام تیم خوبی است و بازیکنان ما نباید این تیم را دست کم بگیرند.
مربی تیم پرسپولیس در پاسخ به این سوال که چرا پرسپولیس نتیجه مطلوب را در بازی های خود به دست نمی آورد، خاطر نشان کرد: در بازی با فولاد پیروز میدان شدیم و در مقابل تیم مس نیز ناداوری باعث شد تا نتوانیم سه امتیاز را کسب کنیم و به نظر من، پرسپولیس دوباره روند رو به رشد خود را پیدا کرده و آن را ادامه می دهد.
سعداوی در پایان در رابطه با حضور خود در کنار خط طولی زمین گفت: این خواسته پیروانی است که من با دادن تاکتیک به تیم و راهنمایی کردن بازیکنان به هنگام انجام بازی به آنان کمک کنم و این عمل به نفع تیم است.