نقل قول:هزینه رانژه کاملترش اینه ک بگیم هزینه رانژه + تخلیه. تخلیه هزینش قبلا پرداخت شده!نقل قول:
Printable View
نقل قول:هزینه رانژه کاملترش اینه ک بگیم هزینه رانژه + تخلیه. تخلیه هزینش قبلا پرداخت شده!نقل قول:
دوستان اطلاعی ندارید تخلیه چقدر طول میکشه؟بنده پنج شنبه درخواست تخلیه دادم ،شنبه صبحش صبانت اینترنتو قطع کردو گفت نامه زدیم به مخابرات برا تخلیه ولی از اون موقع تخلیه نشده.
۱۹۵ هم شکایت کردم از مخابرات اونم زده ارسال به اوپراتور بعد زنگ زدم ۱۹۵ و صبانت میگن ۱هفته طول میکشه!
پ.ن:خب بعد از ظهر بعد ۳ روز تخلیه کردن.
سلام.
کسی از دوستان که صبانت تهران داره ممکن هست از این آی پی یه تست پینگ بگیره، ممنون میشم.
185.40.64.65
سلام
من سرویس 1 ماهه فعلیم حجم منصفانه اش تموم شده و سرویس جدیدی گرفتم ولی فعال نشده و به عنوان سرویس رزرو هستش الان
چجوری باید فعالش کنم ؟
به هیچ عنوان قند شکن روی صبانت اجرا نمیشه. چه وضعشه آخه. نت موبایل رو tether می کنم راحت همونی که روی صبا جواب نمیده، وصل می شه. با این اوصاف ما هم رفتیم توی لیست تخلیه.
- - - Updated - - -
به هیچ عنوان قند شکن روی صبانت اجرا نمیشه. چه وضعشه آخه. نت موبایل رو tether می کنم راحت همونی که روی صبا جواب نمیده، وصل می شه. با این اوصاف ما هم رفتیم توی لیست تخلیه.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
تماس بگیرید واحد فروشنقل قول:
فکر میکنم تنها شرکتی که فیلتر شکن به هیچ وجه روش جواب نمیده همین شرکت آشغال صبا نت هستش
حتی اینستاگرامم و گوگل و .... رو هم باز نمیکنه فقط سایتهای سرور داخلی رو باز میکنه
رسما شدیم مثل گذشته ی کره شمالی
یا خیلی ترسو هستند یا از اون ساندیسخورای حرفه ای
مسخرش و در اوردین با این سرویس
- - - Updated - - -
فکر میکنم تنها شرکتی که فیلتر شکن به هیچ وجه روش جواب نمیده همین شرکت آشغال صبا نت هستش
حتی اینستاگرامم و گوگل و .... رو هم باز نمیکنه فقط سایتهای سرور داخلی رو باز میکنه
رسما شدیم مثل گذشته ی کره شمالی
یا خیلی ترسو هستند یا از اون ساندیسخورای حرفه ای
مسخرش و در اوردین با این سرویس
آشغال به معنای واقعی کلمه