خب به نظرت من باید چیکار بکنم 50 روزی هست سیگنال ندارم
با adsl2میام نت ماله خونه برادرم هست:n28::n13:
Printable View
خب به نظرت من باید چیکار بکنم 50 روزی هست سیگنال ندارم
با adsl2میام نت ماله خونه برادرم هست:n28::n13:
شما کدوم منطقه اهواز هستیننقل قول:
قبلا قطعی سیگنال نداشتی؟؟؟؟؟؟؟
گلستان- سعدی هستم ولی شهرک نفت هم رفت و امد دارم. گلستان قطعی که نداشت فقط بعد از تعمییرات جهت سیگنال عوض شد ولی کیفیتش تغیییری نکرد.نقل قول:
با 178 وصل میشم ، ۵ هم بعضی وقتا میشه که سرعت خوب نیست عوضش میکنم رو همین 178نقل قول:
اره منظورم همون 178 بودنقل قول:
کلا کسایی که به این Ip دسترسی دارند سرعت دانلودشون عالیه. فکر کنم ای پی مخصوص تهران و استان های شمالی باشه.
اگه زحمتی نیست یه trace با سایت گوگل بگیر بزار اینجا.
نقل قول:
بنظرم مشکل شما همون چیری هست که گفتم یعنی منطقه شما در راستای انتشار سیگنال رادیو ی دکل نیست . اگه به پوشش مبین نت نگاه کنید تو منطقه شما یه باریکه هست که رنگش سبز کمرنگه در حالی که تقریبا بقیه جاها تو ناحیه سبز پرنگ و سیگنال قوی هست.
به همین خاطر هست که می تونی به دکل کمپلو وصل بشی چون درسته خیلی دورتره ولی رادیوش در راستای شماست.
سلام.
دوستان من میخواستم از پهنای باند اختصاصی مبین نت استفاده کنم. بهشون ایمیل زدم جواب ندادن. کسی در موردش اطلاع داره ؟ و اینکه میشه مثلا با مدرک شرکتی اینترنت بگیرم ولی بعد مودمو بیارم خونه؟ و سرعت پهنای باند 1مگش چقدره ؟
اقا چند وقتی هست که سرعت روز هم کم شده یعنی با سرور ایرانی سرعت 130 اما با سرور خارجی سرعت 60 هست
طرح نامحدود 8-8 دارم 1 مگ:n21:
بهتره زنگ زنی به پشتیبانی تا اییمیل. با مدرک شرکت اگه به اسم خودتون باشه مشکلی نیست برای مبین نت هم فقط مدرک مهمه هرجا که خواستی می تونی استفاده کنینقل قول:
شما دقیقا کجای فاز یک ساکن هستید ؟نقل قول: