سلامنقل قول:
آقا آسیاتک خوبه؟؟
من مبین نت دارم کلافه شدم از بس قطع میشه، آسیاتک قطعی نداره ؟ چی کار کنیم بدونیم تو مرکز ما آسیاتک خوبه یا نه؟؟
Printable View
سلامنقل قول:
آقا آسیاتک خوبه؟؟
من مبین نت دارم کلافه شدم از بس قطع میشه، آسیاتک قطعی نداره ؟ چی کار کنیم بدونیم تو مرکز ما آسیاتک خوبه یا نه؟؟
سلامنقل قول:
مبین نت بله در بعضی از جاها افتضاح هست
از بقیه کاربرانی که در مرکزتون هستند سوال کنید
نقل قول:
?????????????????
درودنقل قول:
از آسیاتکـ با تعرفه های زیر درخدمتتون هستیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت 128حامي 02 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح نيم بها) سه ماهه: 290,906 ريال روی حداقل 1مگ بسته میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت 256چالاک 02 گيگ در ماه (1 تا 8صبح نيم بها) سه ماهه: 346,429 ريال روی حداقل 1.5مگ بسته میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت 512چلچله 02 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح نيم بها) سه ماهه: 417,375 ريال روی حداقل 2مگ بسته میشه
بقیه سرویس ها در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه اساتید میتونید من راهنمایی کنید که چطوری میتونم نمایندگی آسیاتک رو بگیرم؟؟؟
آقا من الان های وبم. میخوام نامحدود آسیاتک بگیرم. این تعرفه های زیر منظورش چیه؟ اینکه نوشته حداقل 20 گیگ تبادل یعنی فقط 20 گیگ در ماه میشه دانلود کرد؟ کلا سرعت دانلود سرویس 512 نامحدود چنده؟ ممنون میشم پاسخ بدید.
اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود نقره اي ( با 4 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 20 گيگ) 512 549000 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود طلايي ( با 10 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 40 گيگ) 512 849000 ريال
آقااصلا دور و بر آسیاتر نیا اینا یعنی محدودیت،یعنی 20 گیگ به 30 روز تقسیم میکنن و هر روز حدود 666 مگ با سرعت 512 کیلو میتونی دانلود کنی و بعد از این حجم سرعتت میشه در حد دایال آپ!!نقل قول:
اصلا دور و بر این آسیاتر نیا!!
منم بعد از 1 سال 22 روز دیگه تخلیه میکنم.
کلا اینجا نیا اینجا منظقه ممنوعست:n09:
سرویس های محدود بگیرید بهترهنقل قول:
از سایتش اقدام کنیننقل قول:
من هم موافقمنقل قول:
آقااصلا دور و بر آسیاتر نیا اینا یعنی محدودیت،یعنی 20 گیگ به 30 روز تقسیم میکنن و هر روز حدود 666 مگ با سرعت 512 کیلو میتونی دانلود کنی و بعد از این حجم سرعتت میشه در حد دایال آپ!!
اصلا دور و بر این آسیاتر نیا!!
منم بعد از 1 سال 22 روز دیگه تخلیه میکنم.
کلا اینجا نیا اینجا منظقه ممنوعست