سلام دوستان
از کدوم isp نت بگیرم ؟
رانژم امروز از صبانت جمع آوری شد
Printable View
سلام دوستان
از کدوم isp نت بگیرم ؟
رانژم امروز از صبانت جمع آوری شد
صبانت ١٠٤ گيگ اضافه کرده بود به سرویس حجم ی ما احتمالا هدیه می خواسته بده امروز دیدم دوباره کم کرده برداشته ، پشیمون شده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
به منم 320 زده تو حجم رزرو...الان شده 157نقل قول:
کسی میدونه اگه حجم مصرف منصفانه تموم شه باید حتما حجم اضافه گرفت یا میشه سرویس جدید خرید؟
دوستان این صبانت حجم داخلی رو چطوری محاسبه میکنه؟ از سرور ایران هم که دانلود میکنم خارجی حساب میکنه...
این قضیه هزینه تخلیه کسی می دونه؟
امروز زنگ زدم صبا واسه تخلیه گفتن باید 3 و خرده ای بریزم حسابشون بابت هزینه تخلیه سرویس!
تو نت که خبری نبود. البته ثبت شکایت هم کردم
عجب برنامه ای ریختن این بی ....
نوشتن 16 گیگ 1 ماهه با سرعت 512 کیلو بیت ، ولی در واقع 8 گیگ بیشتر نیست
اگر این 8 گیگ رو برای اون 500 تا سایتی که تعین کردند استفاده کنید 16 گیگ محاسبه میشه
جالب اینکه یکی از سایتهایی که تعیین کردند سایت راسخون هست، من نرم افزار دانلود کردم از سرور راسخون ولی ترافیکش رو این صبانت دزد بین المللی حساب کرد نه داخلی و نه نیم بها
بعد از 15 روز که این سرویس 512 زو خریدم امروز 8 گیگ ترافیکم تمام شد و سرعت محدود شده به 128 و هیچ کاری نمیشه با این سرعت انجام داد
اکثر سایتهایی ایرانی مثل سافتگذر و سافت 98 هم ترافیکش بین المللی حساب میشه
نتیجتا صبانت 8 گیگ حجم رو با سرعت 512 کیلو بیت به قیمت 10،000 تومن در ماه به فروووووش میرساند
در قسمت توضیحات تکمیلی به این موضوع اشاره شده که حجم به چه صورت محاسبه میشه ولی در این که این گونه ارائه سرویس مشترکین رو سردرگم میکنه شکی نیست و اتفاقا برای این که مشترک نتونه تفاوت رو متوجه بشه به این صورت نوشته شده که خودش یک نوع کلاه برداری محسوب میشهنقل قول:
به بنده هم همین حرفو زد.گفتم تو سایت چنین چیزی نزده،گفتش ما یاید به مخابرات بپردازیمو فلان...نقل قول:
منم حوصله الافی و ایناشو ندارم و فقط میخوام تخلیه کنم.امیدوارم دیدهبان خوب باشه.