از نظر سرعت دیشب من مشکل خاصی نداشتم. 512 تهران
Printable View
از نظر سرعت دیشب من مشکل خاصی نداشتم. 512 تهران
سلام
* ضریب اشتراک پهنای باند خدمات TRA ، یک به ده می باشد.
یعنی چی ؟
سرعتش چنده ؟ میخوام 1 مگ بگیرم برای دانلود ! به نظرتون بگیرم یا نه ؟
چند وقته سرعت upload من خیلی اومده پایین بایت بایت upload میکنه نمی تونم چیزی میل کنم شما هم همچین مشکلی دارید؟
خیلی جالبه . الان که ریز سرویسم رو نگاه کردم دیدم حجم دانلودم بعد از اینکه ترافیک گرفتم 135.96 مگ بوده.
اما حجم اپلودم 641 مگ!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که فقط مصرفم وبگردی و گاهی دانلوده. تازه اکثر دانلودام هم شبا انجام میدم.
اخه مگه میشه همچنین چیزی. وقتی من چیزی تو وب اپلود نکردم.
جالبه زده که همین 5 شنبه 216 مگ اپلود داشتم ولی کلا 46 مگ دانلود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خنده دار نیست.
اخه من چی کار کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی از حجمم الکی رفته.
مگه تو صفحه کاربریت این سرویسا اومده؟نقل قول:
برای من که هنوز نیومده.
ولی فکر میکنم که سرعتاش سرعتای واقعی باش. یعنی مثلا با سرویس 128 بتونی با سرعت 16 دان کنی و بقیه هم به همین منوال. یعنی 128 کیلوبیت میدن.
البته حدس میزنم
ارهنقل قول:
سرعت منم خیلی افتضاح بوده......
پشتیبانی هم کسی نبود....
دو حالت بیشتر نداره:نقل قول:
1.یا ه.ک شدین و با ارسال به اینترنت اطلاعات کامپیوترتون داره به یه مقصد خاص ارسال میشه.
2.مشکل فنیه و باید با پشتیبانی تماس بگیرین.
یعنی یک خط یک مگ بین 10 نفر share میشه و وقتی همه آنلاین باشن سرعت دانلودتون میشه 12.8 کیلوبایت و وقتی هیچکس جز شما آنلاین نباشه میشه 128 کیلوبایت.نقل قول:
اکثر افرادی که خط نامحدود میگیرن قصد دارن ازش حداکثر استفاده رو بکنند و اغلب اوقات آنلاین هستن پس نباید انتظار داشت که سرویس نامحدود سرعتش بالا باشه.
من تازه اشتراک گرفتم تا چند روز اول سرعتم خیلی خوب بود ولی از دو سه روز پیش نوسان دارمنقل قول:
شما هم این مشکل رو داری؟؟؟
سلام دوستاننقل قول:
دیشب برای من نسبتا سرعتم خوب بود ولی دوبار قطعی چند ثانیه ای داشتم