من تا ده روز پیش که استفاده می کردم تست هم تو تاپیک گذاشتمنقل قول:
شاید بعد از این مدت قطع شده :n13:
Printable View
من تا ده روز پیش که استفاده می کردم تست هم تو تاپیک گذاشتمنقل قول:
شاید بعد از این مدت قطع شده :n13:
مال من دیشب بد نبود. 5 گیگ گرفتم. از سرور خارجی.نقل قول:
نه بابا کلا قطع بود من 50 روزی هست سیگنال ندارمنقل قول:
تو این دوسالی که مبین نت دارم شهرک نفت اصلا سیگنال نداشت یا خیلی ضعیف بود (البته از فاز 3 به بعد). چند بار هم پیگری کردم می گفتن که یه دکل داره ولی غیر فعال هست.نقل قول:
ولی از اوایل تیر همزمان با تعمییرات مبین نت تو اهواز درست شد. احتمالا دکلی که من بهش اشاره می کنم با دکل شما فرق می کنه. من تا شبهای قدر هم که تست کردم خوب بود حالا اگه گذرم افتاد دوباره تست می کنم.
این پست مربوط به همون اوایل هست که تازه درست شده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من از ساعت 4 که سیستم رو روشن کردم تا ساعت 8 متوسط ساعتی 100 مگ دان شد چندتا ای پی هم عوض کردم ولی همه مثل هم بودن. ولی چند شب قبلش خوب بود. (خوب برای من نهایت 3 تا 3.5 گیگ هست :n27:)نقل قول:
یه سوال تکراری بدون جواب.
چرا مقدار دانلود و اپلود با فیل شکن برای من 250 کیلو دان و 65 کیلو اپ هست ولی در واقعیت اینقدر دانلود نمیشه؟ با این سرعت چی داره اپلود میشه؟
مال منم خوب بود الان چندین شبه زیر ۵ گیگ نمیگیرمنقل قول:
دیشب هم ۵.۶۷ گیگ دانلود داشتم با تک لینک
البته سرعتم رو ۲۷۰ بسته شده وگرنه بیشتر دانلود میشد
سرویس قبل از تمدیدم که اونم ۲ مگ بود رو ۴۰۰ بسته بودن شبی ۸ گیگ میگرفتم ، این ۲ مگ ۶ ماهه جدید رو روی ۲۷۰ بستن متاسفانه
اگه کسی طرح نوروزی داره تازه زده ، حداکثر ۱ ماه ، با مودم و طرح خودم ( ۲ مگ ۶ ماهه ۱۶ گیگ حجم باقیمانده ، اعتبار تا ۱۱ دی) عوض میکنم یه مبلغیم سر میدم بهش چون ظاهرا ۱ مگ نوروزی روی ۴۰۰ بسته شده و دوستانی که کلا سرعت بالای ۲۰۰ تا ۳۰۰ ندارن فرقی نمیکنه براشون ۲ مگ منو داشته باشن یا ۱ مگ نوروزی خودشون ، پس لطفا کسی مایل بود بگه
طبق این عکس 3تا دکل به خونه من نزدیک هست ولی همه خاموش هستن ولی من به دکل کمپلو وصلم
این 3تا دکل تا خونه ما 1 کیلو متر فاصله دارن ولی تا کمپلو نزدیک به 15 کیلو متر فاصله دارم اخه این چه وضعشه
مگه نمیگی از ساعت 4 روشن کردی، پس چرا از 2 داشتی دانلود میکردی؟نقل قول:
اگه به تاریخ عکس نگاه کنی مربوط به پریشب هستنقل قول:
با چه IP وصل می شی؟ 173؟نقل قول:
تا اونجا که می دونم اون دکل وسط شهرک نفت از تیر به بعد فعال شدهنقل قول:
احتمال زیاد شما در جهت سیگنال رادیو نیستید چون من که عمود بر جهت خونه شما تست کردم طبق عکسی که تو پست قبل بهش اشاره کردم سیگنال 100% دارم. BSID دکل هم تو همون عکس مشخصه.
شما اگه عکسی از چند ماه پیش داری چک کن ببین مک دکلتون همین هست یا نه.