مال مودم نیست دوست عزیز.احتمالا isp یا سرعت کم نت.نقل قول:
Printable View
مال مودم نیست دوست عزیز.احتمالا isp یا سرعت کم نت.نقل قول:
برای چه مساحتی ؟نقل قول:
DSL-2600 حدودا 65 تومنه !
سلام دوستنان
در مودم ADSL، بخش interface setup ، و دیدن DHCP table ،اون ستون expiree time که تعداد روز و ساعت رو مشخص می کنه ،منظورش چی هست
مثلا هر وقت میرم جدول رو می بینم در ردیف مرتبط با لپ تاپم نوشته 2 days,
10: 14 : 23
البته گاهی این زمان تعداد روزش رو نوشته 0 گاهی هم نوشته یه مقدار زمان دیگه
این یعنی چ???ی لطفا راهنمایی کنید???
سلام.نقل قول:
دوست عزیز
وقتی شما در مودم ، DHCP را Enable کنید ، باید در یک بازه شروع و پایان، آی پی تعریف کنید در بخش : Start IP Address و End IP Address
وقتی این بازه را مشخص کنید مودم گذینه ای به شما میدهد به نام Leased Time . این گذینه مشخص میکند که هر IP تا چه زمانی در اختیار شما قرار بگیرد.( در همان بازه ی معرفی شده). بسته به فعالیت ها این گذینه مختلف است و بستگی به کاربر دارد!
سلام مجدد و تشکر- اما لازم به ذذکره که بگم من تا تا حالا فقط تنظیم DHCP اون رو فعال می کردم و خودش اتومات آی پی تخصیص می داد- حتی الان نگا کردم در پیج مودم جایی برای گزینه های و End IP Address و Leased Time ندیدم و فقط فیلد آی پی شروع بود که خودکارمقداردهی شده بودنقل قول:
اماسوال بعدی اینکه پس منی که چندین دستگاه متصل (هم کابل و هم وایرلس) به مودم دارم، چرا در همان جدول،فیلد expire time هر کدام تعداد روز و ساعات مختلفی دارد مثلا یکی شان 0 روزو و 45 دقیقه هست دیگری دو روز و 13 ساعت و ال غیره....????
یعنی طبق عملکردی که شما فرمودید، DHCP در تخصیص دادن آیپی در هر دستگاه، در میزان اعتبار آن آیپی فرق می گذارد????مرسی
متوجه شدم منظور شما چیه.نقل قول:
اون چیزی که شما می بینید. مدت زمان کانکت بودن هر دستگاه هست.
اونهایی که Expire شده یعنی دیگه متصل نیستن .
به صورت کلی بخشی که من بهتون گفتم اینجا بهتون اطلاع میده.
یعنی اونهایی که دارن به عقب برمیگردن مدت زمانی هست که وقت دارن از اون IP استفاده کنند ( جلوشون ip رو زده.) تفاوت این زمان به علت زمان متصل شدن به اینترنت متفاوت است.
این به جهت امنیت بیشتر در شبکه هست ( IP ها به صورت دوره ای عوض میشن)
به صورت کلی :
وقتی شما یک بازه آی پی را در نظر میگیرید( یا درنظر نمیگیرد) میتونین مدت زمان استفاده از آی پی را به DHCP بدین ( اگر DHCP خاموش باشه با هر بار خاموش و روشن شدن مودم، IP عوض میشه . پیشفرض مودم هم این است)
وقتی شما زمانی رو در هر بازه زمانی دلخواه ، معرفی میکنید. هردستگاه آن مقدار زمان وقت دارند که از آن IP استفاده کنند. بعد از اتمام زمان برای هر کدوم از دستگاه های متصل، DHCP یک آی پی جدید به دستگاه های متصل به مودم ارائه میدهد
-------
موفق باشید
با سلام و تشکر بابت توضیحات- برای افزایش امنییت مودم واینترنت می خواهم
access manaegemnt و قسمت ACL رو فعال کنم که در بین دستگاه های متصل (باکابل و وایرلس) به مودم فقط کامیوتر من حق ورود به پیج مودم را داشته باشد، روش اعمال و پر کردن گزینه ها را بلدم اما سوالی که دارم این است که چون local IP من (همانی که از طرف مودم به من اختصاص داده شده)، هر چند وقت یک بار در جدول dhcp می بینم که تغییر کرده همچنینproperties خود ویندوز هم میبینم که ای پی عوض می شود، در این صورت دیگر مودم به منی که ادرسم هم تغییر کرده، دیگر حق ورود به پیچ مودم را نخواهد داد ! پس لطفا بگویید باید چه کارکنم و با این مشکل کنار بیایم که حتی اگر آیپی من عوض شود بتوانم وارد تنظیمات مودم شوم-مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم مودم شما چی هست چون این بخش رو من اصلا درمودم خودم ندارم
بهرحال شما باید اون آی پی هایی که میخواین به سیتسم متصل بشه را در بخش مورد نظر بزنید
بعد برید و سیستم هاتون رو به صورت دستی بهش آی پی بدین و همون آی پی ها رو وارد کنید. غیر از اون آی پی ها سیستم دیگه ای نمیتواند وارد کانفیگ مودم بشود.
غیر از اون شما میتونین پسورد را عوض کنید.
مثلا شما میگین از بین 192.168.1.3 آی پی بده تا 192.168.1.200 ( در بخش DHCP)
بعد در بخش مورد نظرتون مثلا میگین آی پی 192.168.1.20 تا 192.168.1.22 متصل بشه
اون دستگاه هایی که میخواین متصل بشین باهاش رو به صورت دستی آی پی بدین!
اما اینکه به صورت رندوم بخواین وصل بشین و فقط یک دونه. اون رو متاصفانه اطلاعات ندارم چون اصلان همیچین گذینه ای رو تو مدومم ندارم!
سلام
دوستان من میخوام تلویزیون ال جی رو به مودمم وصل کنم تا از امکانات داخل شبکه استفاده کنم
حالا میخوام بدونم راه حلی هست که من این تلویزیون رو به مودم وصل کنم ولی از طریق مودم اینترنت اون رو قطع کنم که از اینترنتم استفاده نکنه فقط توی شبکه خونه باشه.
اگر دوستان روشی میدونن راهنمایی کنن ممنون میشم
با تشکر
سلامنقل قول:
دوست عزیز جسارتا چرا پسوورد رو عوض نمیکنی
یا اگر ip تون رو مودم تغییر میده توی مودم تنظیم کن مک آدرستتون فقط یک ip بگیره
یا فقط اون مک بتونه کانفیگ کنه