تز ایشون دنیا رو تکون داده . دانشمندای عرصه ارتباطات و اینترنت به خودشون شک کردن که نکنه دارن دری وری می گن و حرف این آقایون درسته . به هر حال سرعت مهم نیست مهم نیت اه:27:!!نقل قول:
Printable View
تز ایشون دنیا رو تکون داده . دانشمندای عرصه ارتباطات و اینترنت به خودشون شک کردن که نکنه دارن دری وری می گن و حرف این آقایون درسته . به هر حال سرعت مهم نیست مهم نیت اه:27:!!نقل قول:
دوستان بنده الان از فن آوا سرویس میگیرم و یه سوالی داشتم
آیا به صرفه هستش که بیام از شاتل سرویس بگیرم ؟
نوع سرویس دهی و عملکرد تو همه ی شهرها یه جوره ؟
پشتیبانی چطور؟
سرعت دانلود و و و ...
یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
دوست عزیز از جات تکون نخور !
:31: همین الان بچه ها در یک تاپیک دارند امضا جمع میکنند تا شاتل رو محکوم کنند
به نظرم با توجه به اینکه همه سرویسها رو یه ناخنکی زدم ( حالا چه شخصی داشتم و یا چه اینکه با سیستمهای دوستان وصل شدم ) همین فن اوا خوبه به شرطی که قیمتش پایین باشه مشکل امنیتی داره ولی بازم به نظرم از شاتل و بقیه بهتره
حجمش هم معقولانه تر میفروشه به نسبت صبا و بقیه
شاتل هر گیگ 10 تومن
صبانت هر گیگ دو تومن ولی خودش هم یه انگشتی توش میزنه !
پس فن اوا رو داشته باشو بیخودی هزینه رانژه الکی نده
اگر هم کارت سنگین نیست از مخحابرات بگیر 128 رو میده 10 تومن ک هباید بری مرکز مخابراتیتون اقدام کنی سرعتش هم 15 است که عالیه
اگر هم دانلود سنگین داری که راههای پروازی هست که میتوین بری از بشقاب پرنده استفاده کنی یه خورده هزینه اش بیشتره
سئوالی بود درخدمتم.
نقل قول:
سرویست اکو 128 هست؟
QUOTE=Electronic-Arts;4674998]واقعا خجالت دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه بعد از این سرعت اومد رو 7[/QUOTE]
ایول به تو پسر که تا ساعت 1 میری تو شرکت پدر میشینی و فایل میگیری.
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (1 کاربران و 0 مهمان) [ashkan_mc]
چه عجب این تاپیک خالی شد .... حالا یه کم تنهایی حال کنم :8:
دوستان , اونهایی که ایکو 512 دارن , میشه بگید سرعت دانللودتون شبانه میاد پایین یا نه ؟ مال من 128 هست . شاید به خاطر اینکه 128 هست شب سرعتم کم میشه . پیش خودشون میگن غلط کرده شبا از 512 استفاده کنه این که پول 128 رو داده .
والا من دیگه توان عوض کردن ISP ندارم . دو بار این کارو کردم واسه 77 پشتم بسه . لطفا بگید که سرعت شبانه چطوره .
این محدودیت 100 در صد روی یه رنج آی پی خاص اعمال شده,چون منم مثل بقیه دوستان از بعضی سایت ها با سرعت بالا دانلود می کنم . یا اینکه هاستینگ یی رو میشناسید که هنوز روش محدودیت اعمال نشده , یا حداقل یه راهی که بشه دورشون زد .
من امشب یه هاستینگ ژاپنی رو امتحان میکنم ببینم جواب میده یا نه !!!!
شما هم اگه نظری دارید یا سایتی رو میشناسید بگید من امتحان می کنم
فعلا اوضاعش خرابه، دست نگه دار، ما هم داریم کوچ میکنیم از شاتل! اگه درست بشه خوبه، ولی اگه همین وضع باشه اصلا فایده نداره بیای شاتل.نقل قول:
مشکل همه یا بهتر بگم مشکله شاتل هست دوست عزیز، لطفا به گیرنده های خود ور نروید!:31::31::31:نقل قول:
دوست عزیز من اکو 512 دارمنقل قول:
شرایط من این جوریه که صبحها که با سرعت 50-60 دان میکنم شب ها هم همین سرعت رو دارم ولی نکته اینجاست که سرعت رو محدود میکنن مثلا از سایت رپیدشیر نمیشه دانلود کرد یا از بعضی سایت های دیگر
موفق باشی
----******-----************---------
دوستان
من میخوام این دفعه آرت 1 بگیرم توصیه میکنید یا نه؟
بعضی از دوستان هم میگن isp رو عوض کنید متعصفانه این بهترین isp هست که تو شهر ما وجود داره پس بیخیال isp های دیگه باید سوزید وسازید
من 512اكو دارم سرعت داونلود بد نيست ولي بعد از چند دقيقه كه رو داونلود ميزارم اتصال قطع ميشه و تا مودم خاموش و روشن نكني وصل نميشه هر وقتم تماس ميگيرم جواب درستي نميدن و بهونه هاي الكي ميارن!!!!نقل قول: