من که وقتی 128 و 512 پارس داشتم خیلی خیلی اعصاب خورد کن بود اما حالا که یک مگ دارم خیلی بهتره.ایده آل نیست ولی خوبه.من قبلا فیلم و بازی و نرم افزار واینا رو آنلاین میخریدم اما حالا همه رو دانلود میکنم و هزینه هام نه تنها بیشتر نشده که کمتر هم شده.من به شخصه فکر نمیکنم پارس کاربراشو محدود میکنه.شما تو صفحه قبل فرمودین ((پارس آفلاین سرعت شبانه رو محدود میکنه با سرویس 1 مگ هر چند شب 2.5 و هر چند شب هم 1.5 گیگ بیشتر نمیتونید دانلود کنید هر کس هم غیر از این میگه یا دروغه یا کاملا بصورت تصادفی وضعش خوبه))
باور کنید اینطور نیست دوست عزیز. من از وقتی یک مگ گرفتم دانلود شبانم از 2.5 گیگ کمتر نشده و هیچ محدودیتی در کار نبوده.من خودم اون وقتا که 128 داشتم تو همین فروم میدیدم که بعضیا با سرویس یک مگ شبی 4 یا 5 گیگ دانلود داشتن و راستشو بخوای فکر میکردم همش دروغه و دارن خالی میبندن اما وقتی خودم وضع سرعتم بهتر شد (با ارتقای سرویس) دیگه باور کردم که دانلود 4 گیگ و 5 گیگ خالی بندی نیست.حالا هم که سرویسای جدید تو شهرمون اومدن داره خلوت تر و بهتر میشه.من وقتی وضع دانلودم خوبه خیالم راحته و نیازی نیست که بخوام الکی از پارس جانبداری کنم.دلیل اینکه میام اینجا و نظر میدم و با اونایی که میگن پارس کاربرا رو محدود میکنه مخالفت میکنم اینه که خودم هم قبلا همینطور فکر میکردم و حتی یه مدت تو نخ این بودم که چجوری اکانتمو ه.ک کنم.حالا هم دوست ندارم بقیه دوستان اعصابشونو مثل من خورد کنن و وارد بحثایی بشن که هیچ نتیجه ای نداره.
متاسفانه یکی دوبار هم به من تهمت زدن که نکنه تو پارس کار میکنم در حالی که اگه یه کم همت میکردن و پستای قدیمی رو میخوندن میفهمیدن که منم یه روزی مثل اونا اعصابم از دست پارس داغون بوده.