سلام
مودم های مبین نت را به صورت جداگانه، بدون گرفتن خدمات می توان تهیه کرد یا نه؟
با تشکر.
Printable View
سلام
مودم های مبین نت را به صورت جداگانه، بدون گرفتن خدمات می توان تهیه کرد یا نه؟
با تشکر.
های وب خودم تست کردم سرعت 1mbسرعت دانلود با منیجر زیره 350kbنمیرفت ولی مبین نت خودشو بکشه تا 150kbبره
پینگشم زیره 70 هست ولی مبین نت بالای 90 تا 300 هم میره
تعرفه هاش خیلی ارزونتره از مبین نت هست
خلاصه از مبین نت بهتره
نه نمیشهنقل قول:
مگه اینکه مودم دست دوم بخرید
قبل از اینکه بگیری یه سر برو تاپیکشون ببین اوضاع شون چطورهنقل قول:
بعدش اگه شما می تونی ADSL بگیری شرکت های دیگه ای هم هستند که از گسترش عصر نوین بهتر هستند مثل پارس انلاین. تو همین شهر خودمون بچه هاش با 128 دارن بالای 200 دانلود می کنند.
سرویس های ADSL با سرویس های Wimax قابل مقایسه نیستند و اگه کسی حق انتخاب داشته باشه وایمکس توجیهی نداره ولی وقتی حق انتخاب نیست دیگه چه میشه کرد؟
بین سرویس های adsl هم سرویس دهنده های خیلی بهتری نسبت به های وب هست. پهنای باند غیر رایگان رو هم isp های دیگه adsl همین جوری خیلی بالاتر از مقدار اسمی میبندن که ترافیک مصرفی کاربر بره بالا و مجبور شه حجم اضافه با قیمت نجومی بگیره. این های وب هم حتی 1 ساعت در روز هم ساعت دانلود آزاد نداره و گرفتی باید دور دانلود حجیم رو خط بکشی.
زنگ زدم پشتیبانی میگم سیگنال ندارم میگه برو مودم بیرونی بگیر اخه مردک مشکل شماست مگه با ادم هالو طرفی فقط بلدن از مردم پول بکشن
نامردا دو دکل نزدیک خونه ما را خاموش کردن یه چیزی هم طلب کار هستن
این قد تماس گرفتم با پشتیبانی که خودم خسته شدم
اون وخت دوستان بگن مبین نت خوبه
:n28::n03:
هر چه باشه فقط مبین نت نباشهنقل قول:
تهدیدشون بکن به شکایت. اکثر اوقات جواب میده.نقل قول:
مودمی که برای تست اوردم همممه چیزش شبیه همین بود. هم خودش و هم طرحش!نقل قول:
اصلا بخاطر همین که دیدم همه چیزش عالیه رفتم مبین نت 1mb گرفتم :-(
sent from samsung Glxy GS2 using tapatalk 4 beta
نقل قول:یه بار من یه تحقیق گذری کردم، تا اونجا که فهمیدم شرکت ها هیچ تعهدی نسبت به حذف پوشش ندارن و این از طریق سازمان تنظیم مقررات ابلاغ شده نمونه اش حذف پوشش 9 تا شهر توی خود مبین نت. ولی شما پیگیر باش ما را هم خبر کن چون ممکنه این بلا فردا پس فردا سر بقیه شهرها هم بیاد.نقل قول:
بیشتر از 9 شهر بود برادر! به 135 شهر هم رسیده بود که ناگهان شد 120 شهر و در حال حاضر 122 شهره. والا منم همش نگران همینم که پوشش شهرمون حذف بشه. اونوقت باید کلی خرج تجهیزات وایرلس کنم یا باید به مخابرات لگن پناه ببرم.نقل قول: