نقل قول:
همین سرویسو اسیاتک تو قزوین با همین فیمت و حجم بهصورت یک ساله همراه با یک مودم رایگان میدن:n16:
Printable View
نقل قول:
همین سرویسو اسیاتک تو قزوین با همین فیمت و حجم بهصورت یک ساله همراه با یک مودم رایگان میدن:n16:
کو لینک؟نقل قول:
10 مگ با 100 گیگ ترافیک رو با مودم 133 تومن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال منظور از 4 تا 10 بامداد 94 گیگ بقیه ساعات 6 گیگ یعنی چه؟!دانلود رایگان نداره؟!
اینجوری خیلی بده که !!! یعنی چی !!!
سرویس شهاب تک 1 ( سرعت تا 10 مگ ، یکساله 100 گیگ ، 94 گیگ از 4 تا 10 بامداد و سایر ساعات 6 گیگ ) و شهاب تک 2 ( سرعت تا 6 مگ ، یکساله 100 گیگ ، 88 گیگ از 4 تا 10 بامداد و سایر ساعات 12 گیگ ) بهمراه مودم وایرلس رایگان با قیمت 123000 تومان فقط ویژه مشترکین جدید عرضه می شود .
یعنی دانلود رایگان نداره؟!منظورشو از 4 تا 10 بامداد 94 گیگ بقیه ساعات 6 گیگ نفهمیدم؟!
میدونستم دانلود رایگان نداره !!! ولی نه دیگه نامردی تا این حد !نقل قول:
4 گیگ بخوره تو اون سرش :n02:
همين الان تمديد كردم براي بار اول از درگاه بانك ملت گفت با موفقيت پرداخت شد ولي نرفت سايت همارا!:n19: هي ريفرش كردم نشد! بار دوم باز همون
روند ولي اين بار تمديد شد الان من بار اول هيچ شماره فاكتوري چيزي براي پيگيري بعدي ندارم چكار كنم؟!:n23: پولم گم و گور ميشه؟ يا نه برميگرده تا 24
ساعت؟!:n13:
اگه برات اس ام اس اومد که هیچ ولی اگه نه پول تا 24 ساعت برمیگرده به حسابتنقل قول:
اینم نت ما سر شبی :دی
منم دیروز شارژ کردم بعد ریستارت اینجوری شد دو بار به پشتیبانی زنگیدم درست نشد اما امروز بالاخره وصل شد مثل اینکه یکی از آیپی های مخابرات مشکل داره :42: 20 تا 30 بار ریسیت کردم...نقل قول:
اون 100 گیگ رو که گفته بودم از رسانت پرسیدم گفت که ما خودمون نمیدی و همون مال آسیاشت هست !!! منم گفتم برید به درکــــــ :دی