شهید فرشچی ( امامت )نقل قول:
Printable View
شهید فرشچی ( امامت )نقل قول:
سلام در مورد نامحدود آسیاتک مثل این سرویس (اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود برنزي 256 با امکان تبادل حداقل 8 گيگ) که نوشته امکان تبادل حداقل 8 گیگ ، یعنی چی؟ یعنی بعد از اینکه 8 گیگ دانلود کردی، اینترنتت قطع میشه؟ و اگه قطع نمیشه سرعت به چند افت میکنه؟
قطع نمیشه ولی سرعت کاهش پیدا میکنه فکر کنم نصف بشه من در مورد سرویس های نامحدود اطلاعات زیادی ندارمنقل قول:
توصیه میکنم سرویس محدود بگیرید
خواستید سرویس بگیرید من در خدمتم
سرویسای نامحدود در واقع محدودهنقل قول:
8 گیگ با سرعت 32 دانلود میکنی بعدش در حد دیال آپ میشه حدود 10 کیلوبایت :n02: خنده داره
مطلب جالبش اینجاس که نمیتونی 8 گیگت رو توی چند روز دانلود کنی
8 گیگ رو تقسیم بر 30 روز کن روزی همین قدر میتونی با سرعت 32 بگیری بقیش سرعت میاد پایین که اصلا نمیتونی هیچی دانلود کنی :n16: اینم از طرف آسیاتک هدیه به شما :n08:
فروش ویژه اینترنت پرسرعت آسیاتکـ فقط 5 هزار تومان به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم(ص) (ویژه 29 دی ماه)
==================================
اشتراک 128 کیلوبیت 3ماهه با 3گیگ حجم. فقط 5 هزار تومان(ویژه مشترکین جدید)
اشتراک 4096 کیلوبیت 2ماهه با 3گیگ حجم. فقط 5 هزار تومان(ویژه مشترکین جدید)
این سرویسهایی که میگی باید چطوری بگیریم؟نقل قول:
شمارتون و مشخصاتون را ارسال کنید برامنقل قول:
سلام میگم قضیه این سرویس 10 مگ با مودم وایرلس با 1200 گیگ دانلود رایگان که تو مشهد میدن چیه؟؟ تو قزوینم میشه این سرویسو گرفت؟ :n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1200گیگ؟ ! 1ترا؟! اطلاع ندارم!نقل قول:
برای قزوین سرویس ویژه این دوتا هست توی پنل
( 6144 ) - * اينترنت پرسرعت شهاب تک دو 12 گيگ در سال ( + 88 گيگ هديه از 4 تا 10 صبح ) (112800 ريال + آبونمان)
( 10240 ) - * اينترنت پرسرعت شهاب تک يک 6 گيگ در سال ( + 94 گيگ هديه از 4 تا 10 صبح ) (112800 ريال + آبونمان)
قیمتی هم که زده در 12 ماه ضرب میشه