داداش اولی رو که هم چون خودم چندین گیم مختلف رو روی هر 2 کنسول تجربه کردم.هم اینکه توی ریویو های بازیها هست این مسائل. مثلا گیم اسپات. اگه مثل خودمی و حوصله ریویو خوندن نداری می تونین راه حل ساده و سریع که rating هاش هست رو چک کنی. معمولا بازی ها نسخه های 360 و ps3 شون یه نمره دارن ولی نسخه pc یه کمی نمرش بیشتره.
البته همیشه استثناهایی هم هست
دوم هم که نصفشو بالا گفتم. بقیش هم اینکه هنوزم هیج دستگاهی نمیتونه قدرت کارت های pc که با انواع سخت افزار مچ میشن رو روی کنسول بیاره. روز به روز گرافیک ها و CPU های جدیدتر و قدرتمند تر برای pc میاد ولی بازی ساز ها هنوز مجبورن بازی هاشونو برای کنسول ها با همون سیستم همیشگی، با کم کردن جزییات گرافیک و ... وفق بدن. بعدشم به اسم 1080p به خورد ما میدن. در حالی که کلی از جزییاتش کم شده
جمله مدیر تیم سازنده Crysis 1 رو وقتی که هنوز بازی بیرون نیونده بود رو یادت میارم که ازش پرسیدن چرا Crysis رو برای کنسول ها نمی سازین؟ گفت چون هیچ کنسولی نمی تونه اون چیزی که ما تصمیم داریم بسازیم رو اون طوری که ما می خوایم اجرا کنه
حالا اینکه چرا نسخه دوم قراره برای کنسول هم بیاد یه بحث دیگست
کنترل عالی ماوس+کیبورد هم که دیگه احتیاج به گفتن نداره
ثانیا پورت شدن که نشد دلیل. بازی ساز ها می تونن از هر پلتفرمی به پلتفرم دیگه بازی شون رو پورت کنن. اونم برای اینکه ساختنش دوباره کاری نشه. نه اینکه نمی تونن از همون اول برای pc بسازن. که اونم معمولا خوب از اب در نمیاد. باگ های فراوان، کنترل محدود و .... اخرین موردشم GTA IV بود که گند زد توی پورت کردن
اگه این طوریه اصلا فکر کردین خود بازی های کنسول رو با چی می سازن؟ مثلا red dead رو با چی ساختن؟ فکر می کنین گرافیکی که روی سیستم بازی ساز های استدویو راک استار نصب بوده چیه؟
به نظرم pc هم توی سخت افزار بازی و هم توی خود بازی هارقیب نداره. ولی خب دیگه تحویلش نمی گیرن، به خاطر دانلود های اینترنتی و ضرر های مالی شرکت ها و ...