سه مورد پایینی اولی از راست با قیمت 95 برای داخل خانه و بهترین گزینه مورد وسطی باقیمت 190 برای بیرون از خانه و اگه سیگنال یک یا دو خط دارید مورد سوم باقیمت 110نقل قول:
Printable View
سه مورد پایینی اولی از راست با قیمت 95 برای داخل خانه و بهترین گزینه مورد وسطی باقیمت 190 برای بیرون از خانه و اگه سیگنال یک یا دو خط دارید مورد سوم باقیمت 110نقل قول:
نقل قول:
از من هم دو سرویس به نام های HSDP service و CEEC تو ریز مکالمات روزانه 500 و 1300 کم میکنن طوری که من الان گوشی رو دیگه شارژ نمی کنم صفر شده
به اپراتور گفتم میگه نمیدونم ارجاع داده بخش پشتیبانی ایرانسل بخش پشتیبانی ایمیل زده مشکل شما در حال پیگیری هست
من اول فکر میکردم مشکل از منه نت مصرف دارم تا اینکه از سایت ایرانسل ریز مکالمات گرفتم فهمیدم داره دزدی میشه
اینا هم که انگار دوست ندارن برطرف بشه
از اینجا می تونی بخری[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا می تونی بخری[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما برای LTE یا همون 4G قدرت سیگنالتون چقدره؟ برای من حدود منفی 98dbm هست.
ولی بر اساس توضیحی که تو گوگل نوشته بود، سیگنال کمتر از منفی 96dbm یعنی کلا سیگنال وجود نداره!:n04:
*سرعت دانلود هم 1 تا 2 مگابیت هست (120KB/s تا 25KB/s )
کسی با این ارورها برخورد کرده وقتی دو تا بسته 30 دقیقه میزنم پشت هم توی بسته دوم بعد از یک دقیقه این ارور میده البته تو بستهای شبانه هم بعضی وقتها دو تا بسته پشت هم میزنیم اینجوری میشه
چه توی 3g چه 4g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز نت ایرانسل یه جوریه !!:n02:
نت قطع و وصل میشه :دی همین چند دقیقه پیش هم با یه آنتن بخور نمیر داشتم 800 تا 1.2 مگ برثانیه دانلود میکردم که بعد از دانلود 300-400 مگ سکته زد و سرعت رسید به زیر 2 مگابیت :n02:
چرا اینجوری شد ؟ بعد یه عمری خواستیم با نت موبایل دانلود کنیم اونم تو ساعات عادی که اینجوری شد :n02:
من الان قدرت سیگنال دریافتی بیننقل قول:
85dbm و 96dbm
46 asu و 59 asu
متغیر هست لازم به دکرم که با دکل ایرانسل 800 متر فاصله داریم ولی قبلا خیلی بهتر بود...
آره، اگه مودمت جای اتصال آنتن را داشته باشه.نقل قول:
آنتن -80 دسی بل !! از وقتی جهت سکتور ها رو عوض کردن اصلا انتن دهی تو خونه ما مطلوب نیس !! وقتی گوشی رو میگیری تو دستت سویچ میشه رو شبکه نسل 2 !! قبلا تو همین جایی که تست کردم میشد 20 مگ سرعت گرفت !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]