از یه منبع نسبتا موفق شنیدم که یه شرکت تو تبریز میخواد اینترنت 1 ساله 10 مگ با 100 گیگ ترافیک رو با مودم وایرلس رایگان بده 130 تومن !!!! :n02::n02:
Printable View
از یه منبع نسبتا موفق شنیدم که یه شرکت تو تبریز میخواد اینترنت 1 ساله 10 مگ با 100 گیگ ترافیک رو با مودم وایرلس رایگان بده 130 تومن !!!! :n02::n02:
موفق؟؟؟ لول احیانا اون موثق نیس؟ :n02:نقل قول:
منبع نگفت چه وقت کجا؟
میدونم !!! محض شوخی گفتم :n02::n02:نقل قول:
بذارید فردا خودم اول بررسی میکنم بعد به شما میگم :دی
اگه به شما بگم برای خودم جا نمیمونه :دی
فعلا" حسین مخابرات جوری پاشو خر گلوی خصوصیا گزاشته کی بو ..... لار دان ییه مز لر!:n02:نقل قول:
(البته مودم وایرلسو بزاریم 58 تومن یعنی 70 تومن میگیره؟!):n04: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوخی خوبی بود ..... خوب از کجا مونده بود بحث.....:n02:
فردا معلوم میشه :دی :n02:نقل قول:
همین شماهایی که دارید انکار میکنید اگه فردا جریان واقعیت از آب در اومد به هیچ کدومتون نمیگم :دی:n07:
ولی اینم بگم که تقریبا مطمئنم :دی
علی چقدر طول میکشه یه خط جدید بگیرم :دی میخوام یه خط بگیرم که 10 مگ رو ساپورت کنه :دی
مگه با خریدن خط حل میشه؟ فاصله اینا چی؟نقل قول:
در ضمن بابت شوخیتم شرمنده! حدس میزدم سرکاری باشه اما نمیدونم چرا ادبیاتم ترکید!!! :n02::n02:
خط خوب داشته باشیم حل میشه :دیفاصله کیلو چنده :دینقل قول:
نه بابا اتفاقا خندیدم یکم :دی
راستی دارم بال در میارم :دی
دوباره روش دور زدن این پارس داره کار میکنه :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین چان این شرکتی که تو میگی همین الانشم تو شهر ما داره همین سرویسو میده با قیمت 130 هزار تومن :n02: :n07:نقل قول:
این شرکت خصوصی فقط مال تبریز هستشنقل قول:
عزیز من پیداش کردم اسم سرویسش احیانا شهاب تک 1 نیستش؟
سرویس شهاب تک 1 ( سرعت تا 10 مگ ، یکساله 100 گیگ ، 94 گیگ از 4 تا 10 بامداد و سایر ساعات 6 گیگ ) و شهاب تک 2 ( سرعت تا 6 مگ ، یکساله 100 گیگ ، 88 گیگ از 4 تا 10 بامداد و سایر ساعات 12 گیگ ) بهمراه مودم وایرلس رایگان با قیمت 123000 تومان فقط ویژه مشترکین جدید عرضه می شود .( مالیات و عوارض و هزینه نصب و رانژه جداگانه دریافت می شود )