ببخشید آیا در حال حاضر برای شما نیز مشاهده صورت حساب در حساب E-care غیر فعال است؟
ببخشید آیا در حال حاضر برای شما نیز مشاهده صورت حساب در حساب E-care غیر فعال است؟
سلام.نقل قول:
ممنونم.
مشکل من اینه که اینجا آنتن نمیده که من گوشیم رو بیارم جای پی سیم .
باید گوشی رو ببرم نردیک در پشت بام تا آنتن بده .
گفتم چون وقتی میام باهاش از سایت گوشیم theme دانلود میکنم شاید بشه چیز دیگه هم از رپید که اکانت دارم این دو روز که مجانیه دانلود کنم پس نمیشه ؟؟:41::13::19:
خوب اگه نگرین که نمیشه.اونوقت هر موقع بخوای به هر کس زنگ بزنی میتونی شماره طرف رو وارد لیست کنی و تووی مکالمه تخفیف بگیری بعد هم پاکش کنی.و دوباره این کار رو واسه شماره های دیگه ی ایرانسل انجام بدی.نقل قول:
اخه باید دفعه اول مجانی باشه
بعدا پول بگیرن
تیریپ زرنگ بازی!!!:5::27::31::46:نقل قول:
بله,کاملآ باهات موافقم!:20:نقل قول:
ارهنقل قول:
نمیدونم واسه چی هم ecareغیرفعال هست هم ثبت نام اینترنتی
خوب دفعه اول رو که باید مجانی کنننقل قول:
جريان ايرانسل چي هست كه ميگن 5 شنبه و جمعه رايگانه واسه همه همين طور هست ! اگه اين جوري هست بگين كه مي خوام اين دو روز از اينترنت استفاده كنم !
اره از امشب ساعت 12 تا ساعت 12 شب جمعهنقل قول:
سرعت اینترنت من که افتضاحه !!
اس ام اس که دیگه اسمشو نبر!!
کسی مثل من این مشکلاتو داره؟؟؟
اول بگو گوشیت چیه؟؟نقل قول:
خیالت راحت سرعت همه آبگوشته!!!!!!!!!!!!!
سرعت اینترنتش پایین اومده ....
دوستان سلام
من به تازهگی یه سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم می خوام بدونم چطور می تونم از gprs اون استفاده کنم گوشی من هم nokia 2610 هست لطفا زود راهنمایی بفرمایید تا زمان استفاده رایگان از این امکان را از دست ندم ممنون !!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید شوخی کردم:21:
سرعت اینترنت منم خیلی اومده پایین...نقل قول:
ولی اس ام اس مشکلی نداره...
100 بار تا حالا توضیح داده شده که...نقل قول:
شما این کد رو وارد کن تنظیمات میاد و نصب کن...
#6*3*140*
برای اینکار باید تنظیمات gprs گوشتا انجام بدی:نقل قول:
1_تنظیم کردن خودکار توسط ایرانسل
برای این کار باید با140 تماس گرفت و بصورت گویا انجام داد
2_تنظیم کردن بصورت دستی
در این مورد می توان به سایت زیر مراجعه کرد:
کد:http://www.mtnclub.ir/showthread.php?tid=33
دوستان در مورد این تبلیغ جدید که میگه یه لیست طلایی 5 نفر را اضافه کنید برای کاهش هزینه کسی اطلاع داره چطوری میشه این کا را کرد./
سلام براي سيم كارتهاي دائميه.نقل قول:
توضيحش اينجا هست؟
پيروز باشيکد:http://irancell.ir/Layer2/?id=144
دوستان این mms کار میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟یعنی شما میتونید بفرستید یا نه من نمیتونم!!!
من در شیراز زندگی می کنم و بالاخره دیدم که ایرانسل پس از یک وقفه 8 ماهه آنتن دهی رو به حد مطلوب رسوند واقعا دستشون درد نکنه چون با اینکه مثلا تالیا قدمتش تو شیراز بیشتره ولی جاهای زیادی در شهر پیدا مشه که تالیا انتن نده ولی ایرانسل بده.تنها گله ای که از ایرانسل داشتم مشکل gprs هست که روی انتن های تازه فعال شده برقرار است که واقعا عجیبه.بعضی روزها قطعه وبعضی روزها هم که وصله تقریبا وصل شدن به اینترنت غیر ممکنه.ولی امیدوارم این مشکل مثل رفع انتن دهی ضعیف، نباشه و زودتر برطرف بشه.
کوچیک شما امین.:11:
سلام
ایرانسل سایت اورکات رو ***** کرده؟
من با p990 وصل شدم گفت ***** شده.
شاید تنظیمات گوشی من واسه GPRS به هم خورده
لطفا اگه ممکنه یکی نحوه تنظیم GPRS برای p990 رو بگه. فکر کنم مشکل از ------ موبایلم باشه
بابا شبکه ترکید ، بزارید یه ذره هم به ما برسه
آیییییییییییییی مامااااااااااااااااااااان ایرانسل یه هویی پرید. کسی میدونه چی شده؟
امروز ظهر ساعت 1-2 اینا کار می کرد. الان چک کردم دیدم آنتنش خالیه. و جایی که می نوشت ایرانسل خالیه. برای خواهرم هم همین طور شده.:19:
آيا اين درسته که روز های 5 شنبه و جمعه ميشه اينترنت مجانی رفت ؟
نه آقا تا اونجا که من میدونم اینترنتش ***** داره.نقل قول:
مگه شما تا حالا سایتی رو که ***** بوده با اینترنت ایرانسل باز کردی؟
راستی سرعت GPRS توی شیراز افتضاح نیست.در حدود 3 یا 4 هست
نقل قول:
شما اپرا مینی رو دانلود کن بریز روی گوشیت هر سایتی رو که بخوایی باز میکنه اینو که همه میدونن!
منم شبکم درست شد. مشکل از ایرانسل بود
سلام
میگم کسی از شما هست که بعد از تیر سیمکارت اعتباری خریده باشه و gprs فعال باشه
من که هرچی درخواست می فرستم میگه شبکه موقتاً با اشکال روبروست
راستی چجوری میشه gps ایرانسل را فعال کرد
تو رو خدا جواب بدینا خیلی برام مهمه:13:
gprs برای همه فعاله، فقط باید تنظیماتش باشهنقل قول:
به 2225 اس ام اس زدین ؟ با 140 تماس گرفتین ؟
الان ساعت 7:40 دقیقه هست
تو تبریز حدود 1ساعت و نیم هست که انتن پریده
بقیه جاها چطوره؟
بابا چرا حاليتون نميشه !!!نقل قول:
gprs من سايت باز ميكنه ولي نميتونم از طريق ياهو مسنجر آيديم رو بالا بيارم . چرا آخه ؟
آره مال منم قطع هستش . بالاي گوشيم نوشته : No access to networkنقل قول:
گویا شما نمیدونی اپرا چیکار میکنه...نقل قول:
اپرا مینی یه سرور اصلی داره وقتی شما آدرس یه سایتو بهش میدی اون سرور سایت رو فشرده میکنه و میفرسته برای گوشی شما.یعنی شما داری از سرور اپرا تغذیه میشی و از اونجا که سایت اپرا ***** نیست پس ... در حقیقت همون پروکسیه.
اینترنت ایرانسل به صورت عادی ***** داره.
برای من هم چند ساعت هست که اینترنتش کلا قطع شده .... مثل اینه که مصرف مردم بالا بوده ....( هرگز نشه فراموش ... اینترنت اضافی موقوف:31: )
نقل قول:
اتفاقا خوبم میدونم شما پرسیدی منم جوابتو دادم می خوایی ***** باشی با همون اپرای خود گوشیت برو!
نقل قول:
اتفاقا خوبم میدونم شما پرسیدی منم جوابتو دادم می خوایی ***** باشی با همون اپرای خود گوشیت برو!
الان ساعت 10 انتن اومد
سلام آقا سروش.ببخشيد يادتون هست چند وقت پيش مطلبي در مورد ارسال ايميل با گوشي فرستادين؟چطور ميتونم پستشو پيدا کنم؟ممنونم خلي حياتيه
منم دقیقا مشکل شما رو دارم.سایت راحت باز میشه.ولی یاهو نهنقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
دوستان این mms کار میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟یعنی شما میتونید بفرستید یا نه من نمیتونم!!!
نقل قول:
مگه نميدوني كه دولت قطعش كرده ؟!؟