نقل قول:آره واسه منم حیف شد. کاش ما مشترکین فعلیش هم میتونستیم از این جشنواره ها بگیریمنقل قول:
یکی از دوستان بگه این اندازه تخفیف آیا در شرکتهای دیگه هم هست؟ بجز اون شاتل که فقط داخلیش نامحدوده گزینه بهتری هست؟
Printable View
نقل قول:آره واسه منم حیف شد. کاش ما مشترکین فعلیش هم میتونستیم از این جشنواره ها بگیریمنقل قول:
یکی از دوستان بگه این اندازه تخفیف آیا در شرکتهای دیگه هم هست؟ بجز اون شاتل که فقط داخلیش نامحدوده گزینه بهتری هست؟
تا جایی که جشنواره ها و پیشنهادات ویژه شرکتهای مختلف رو دیدم، این پیشنهاد بهترین بین همه اونهاست!نقل قول:
سرویس ۸ مگ ، ماهانه ۱۵۰ گیگ و فقط ۲۰ هزار تومن در ماه!! اونم نه سه ماهه بلکه تا شش ماه.... خیلی عالیه از لحاظ قیمت و شرایط....خوشبحال دوستانی که این موقعیت براشون فراهمه که استفاده کنند
در پنل کاربری قسمتی به نام قرارداد رزرو وجود داره....یعنی الان من میتونم یکی از این جشنواره ها رو رزرو کنم؟ در این رابطه کسی تجربه داره؟
خیر. جشنواره فقط برای ثبت نام و زمان دایری اولیه خط قابل خریده و در صورتی که مشترک باشید اصلا برای شما قابل انتخاب نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
خب من سوال برام پیش اومده
ما چطوری میتونیم از کیفیت اون سرویس روی خطمون باخبر بشیم؟ چون مثلا طرح دیده بان هم هست که اونم حجم زیادی میده
بعد این جشنواره هایی که مثلا برای تمدید هستن یعنی به عنوان سرویس رزرو قرار میگیرند؟
من 6 سال مشترک پارس انلاین بودم و همیشه جشنواره هاش برای مشترکین جدید هست و برا مشترکین قدیمیش حتی با سابقه چندین ساله هیچ طرح خاصی یا جشنواره بدرد بخوری نمیزاره ... فقط یه بار من تونستم ازشون جشنواره بگیرم یه طرح یک ساله بود دقیق یادم نیست 70 , 80 گیگ حجم داشت و قیمتش هم 70 تومن بود , زنگ زدم برا خرید گفتن برا شما نمیشه منم درخواست تخلیه خط رو دادم ... فرداش گفتن بیا دفتر برا تخلیه خط , اونجا دلیل رو پرسید منم گفتم پارس انلاین برا مشترکین قدیمیش هیچ جشنواره ای نمیده و یا این طرح و به من بدید یا خط من رو تخلیه کنید ..بعدش گفت چون شما مشترک قدیمی هستی برات فعالش میکنم ...الان پیشگامان , داتک , فن آوا و اکثر شرکتهای دیگه که جشنواره گذاشتن نوشته ویژه مشترکین فعلی و جدید ...ولی تو این 6 سالی که پارس بودم یه بار هم ندیدم ...تازه قبلا اگه مشترک پارس بودی اصلا تو سایتشون نمیتونستی جشنواره رو ببینی فقط با یه اینترنت دیگه مثل گوشی که میرفتم تو سایتش میدیدم جشنواره داره
3 مگ جشنواره ساعت 6 عصر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 8 مگ جشنواره که گذاشتن مخصوص نوروزه یا ادامه داره؟
دوستان این 8مگ 3ماه گذاشتن چه طوری با شبانه هست یانه ممنون یکی توضیح بده سرویس 8مگ قبلیم امروز تموم میشه البته با این حجم شبانه نداشته باشه بازخوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان ممنون میشم یه عکس از Ping پارس انلاین بذارید روو سرور 8.8.8.8
ممنونم
این جشنواره ها بدون شبانه است.شبانه با سرویس های عادیه که همون اول قرار داد باید انتخاب بشه.نمیدونم اگه تماس بگیریم وسط دوره هم اضافه میکنن شبانه رو یا نه.نمیدونم شرکتای دیگه چه جوریه ولی منطقی اینه باید این گزینه خرید شبانه رو برای همه اضافه کنند اگه کسی تو قراردادش نداشت بتونه بخره.فن آوا که رایگانه روی همه سرویسهاشنقل قول:
بفرما:n16:نقل قول:
سلام اگه کسی از دوستان سرویس گیم از پارس داره ممنون میشم یه پینگ از 4.2.2.4 بگیره بذاره....با تشکر
درود :نقل قول:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=93ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=92ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=94ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=95ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=96ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=91ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=98ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=96ms TTL=51
دوستان شاتل با خدمات خیلی بیشتر و با پول برابر حد اقل 80 گیگ ترافیک بیشتر و کیفیت برابر من موندم چرا نباید جمع کنیم بریم شاتل ؟؟؟؟؟؟
شخصا تنبلیم میاد ولی خداییش من هر ماه دارم سرویس گیم 8 مگو میگیرم نیگا کنی کلی دارم ضرر میدم همیشم سر 26 روز حتی 23 روز حجم تموم کردم
دوستان این جشنواره 3ماه 8مگ 450گیک 79تومان ثبت نام کردم کسی نمیدونه کی تماس میگیرن
برا من که یکی دو روز تماس نگرفتن و من رفتم نمایندگی ثبت نام کردم و یه روز بعدش زنگ زدن و گفتم من ثبت نام کردم.. دو نکته اول اینکه شما هر موقع بری نمایندگی میتونی ثبت نام کنی و نکته دوم اینکه هر سرویسی رو ثبت نام کردی و پول رو واریز کردی به هیچ وجه نمیتونی اون رو تغییر بدی... من 3 مگ گرفته بودم و فرداش 8 مگ اضاف شد و من به هر دری زدم نتونستم به 8 مگ ارتقا بدم با وجود اینکه هنوز مشترک های وب بودم و خطم حتی رانژه پارس هم نشده بود..(فقط جشنواره اینطور هست)نقل قول:
دوستان واسه شما تو این دو سه روز اخیر پینگ (هم داخلی و هم خارجی) خیلی بالا نرفته؟
الان 3 شبه که بین ساعت 8 تا 12 شب پینگ از 300 شروع میشه و همین طور زیاده میشه به تا 2000 میلی ثانیه هم میرسه!! عملا نت غیرقابل استفاده است
ظاهرا هم مشکل از سمت شرکته چون من همه چی رو از سمت خودم چک کردم (مودم، سیستم، قطع بودن آپدیت و دانلود و...) و در طول روز هم پینگ عالیه و فقط شب ها (بین ساعت 8 تا 12) این اتفاق میفته
خواستم ببینم تا الان واسه شما همچین مشکلی پیش نیومده؟
علتش نمیدونید چی میتونه باشه؟
سلام . دوستان این جشنواره 8 مگ کلا با مالیات و هزینه راه اندازی و .... چقدر میشن سر جمع ؟
وایرلس پارس آنلاین بعد از ارتقاء فرارداد به 100 مگ
این بسته های ترافیکی که تا امروز مهلت خرید داره قیمتش بالا نیست؟ مثلاً 65 گیگابایت 80 تومان؟ نظرتون چیه؟
نقل قول:
برای استفاده از خدمات وایرلس پارس انلاین باید از کجا پیگیر بود ؟
نقل قول:
به نظر میرسه پارس آنلاین فقط پهنای باند داره و مستقیما وایرلس نمیده ؟ البته اگر تهران هستید گرفتن وایرلس از پارس کار عبثیه
دوستان پارس آنلاین شبانه نامحدود داره؟
کسی از این بسته ها گرفته؟ وضعیت سرعتشون الان چطوره؟
سرویس های جشنواره شبانه ندارند.نقل قول:
شبانه فقط برای سرویس معمولیه که با ماهانه 5000 تومن اضافه قابل خریده
سلام دوستان من چند روزبودنت شارژنکرده بودم تا اینکه الان شارژکردم اومدم سایت پارس دیدم اینو زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشتباهی رفتم گزینه ای رو زدم که 10روز به سرویسم اضافه میکنه نمیدونستم کلیک کنم کار تموم انتخاب کردم دنبال انرژی 50گیک یک روزش بودم کاری ندارم این یکی چی یبارمیشه خرید در روز ممنون یکی توضیح بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح ویژه عیدانه پارس انلاین برای مشترکین جدید
چه جالب! لینکش رو میتونی بدی ببینیم. من پیداش نمیکنم.نقل قول:
واسه منم عیدی داد:n02: شبانه رو انتخاب کردم فکر کنم دو ماهه نامحدود بود.
دیگه انتخاب کردی دیگه منتظر باش شاید دوتا عیدی داد :n39:نقل قول:
یعنی اون گزینه اخری رو میزدم به سرویس خودم با سرعت خودم 2ماه اضافه میشده 10روزم خوبه لینکش نمیاد همون یباربود بازببینم این انرژی 7تومن چه طوری نگفتی یبارمیشه خریدشنقل قول:
برو توی ربات پارس آنلاین در تلگرام ، میتونی اون جا لینک ش رو پیدا کنینقل قول:
اگه واست بیاد و بتونی انتخابش کنی میشه خرید دیگه.اینم فکر کنم توی تلگرام باشهنقل قول:
اسپید تست 3 مگ آخرین روز 1396 ساعت 12 :n02:
سلام
کسی اینجا می دونه بسته انرژی شبانه رایگانی که پارس آنلاین عیدی میده بعد از اتمام سرویس به سرویس بعدی منتقل میشه یا نه؟
سلام توی پنلت نگاه کنی تاریخ اتمامش رو زده دقیق به ساعت هم زده!خیلی چیزا حساب کتاب نداره ولی دیگه منطقی اینه منتقل بشه با تاریخی که زدننقل قول:
عیدی های پارس آنلاین به کاربران فعلی
من 2ماه نامحدود رو گرفتم شیانه
کجا نوشته توپنلم نیست میشه ی عکس بذارید
- - - Updated - - - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جشنواره 6 ماهه 3 مگ دارم. هدیه نوروزی +10 روز رو گرفتم و 10 روز به طول سرویسم اضافه شد.
تحت عنوان انرژی ساعتی به پنلتون اضافه میشه.نقل قول:
سلام دوستان...سال نو مبارک...دوستان تو پنل کاربری موقعی که روی قسمت ترافیک باقیمانده کلیک میکنم یه جدول باز میشه که باید ترافیک رو به صورت تفکیک شده نشون بده , ولی برامن هیچ وقت ترافیک ایران رو نشون نمیده با وجود اینکه من اکثرا تو سایتهای مثل زومیت و ... اینجور سایتهای ایرانی وبگردی دارم و حتی دانلودم هم از سایتهایی هست که تو لیست پارس انلاین هستند ...در ضمن وقتی فیلم انلاین از مثلا فیلیمو نگاه میکنم ترافیک رایگان رو در نمودار با رنگ سبز نشون میده.. من 7 روزه که سرویس گرفتم و مودم رو تازه کانفیگ کردم و مک فیلتر هست و همچنین وی پی اس خاموشه , اپدیت ویندوز و گوشی و پلی استور هم خامشه (اتو ماتیک چیزی رو دانلود و نصب نمیکنن)ولی تو این 7 روز 12 گیگ مصرف شده که سه روزش رو خونه نبودم ... ترافیک 10 گیگ هدیه نوروزی فعال کردم واتس اپ و تلگرام و چک کردم و یه ده دقیقه تو اینستا بودم 4 گیگ کم کرد..من قبلا هم با پارس این مشکل رو داشتم رفتم های وب ماهی 40 گیگ حجم داشتم , خودم رو میکشتم تموم نمیشد با وجود اینکه 3 نفر دیگه هم به نت وصل بودن روزی 1 گیگ تا 1/5 گیگ در نهایت مصرف میشد الان خودم تنها با وجود اینکه کمتر تو نت هستم نزدیک 2 گیگ پارس انلاین حجم کم میکنه... یه سوال اینکه مصرف شما هم بالا هست ؟ و بعد اینکه ایا برا شما هم ترافیک ایران رو نشون نمیده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]