نقل قول:
همدان آدرس: میدان امام خمینی، چهارراه تختی ، بالاتر از کوچه تعزیرات شروع ساعات کاری نیمه اول سال : شنبه الی چهارشنبه: ۸ الی ۱۳ - ۱۶ الی ۱۹ پنج شنبه : ۹ الی ۱۳
نیمه دوم سال : شنبه الی چهارشنبه: ۸ الی ۱۷ پنج شنبه : ۹ الی ۱۳
Printable View
نقل قول:
همدان آدرس: میدان امام خمینی، چهارراه تختی ، بالاتر از کوچه تعزیرات شروع ساعات کاری نیمه اول سال : شنبه الی چهارشنبه: ۸ الی ۱۳ - ۱۶ الی ۱۹ پنج شنبه : ۹ الی ۱۳
نیمه دوم سال : شنبه الی چهارشنبه: ۸ الی ۱۷ پنج شنبه : ۹ الی ۱۳
بچه های شرق تهران خصوصا تهرانپارس تست کنن ببینن lte یافت میشه ؟
3g که اینجا آنتن ضعیف هست
حالا نمیدونم این نقشه 4g که دادن توش کل شرق تحت پوشش هست اما چرا 3g اینجوریه
همدان دقيقا كجا ها lte داره؟
هيچجور نميشه با ايفون فهميد؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اگه آیفون داری،تنها راهش اینه که سیمتو عوض کنی بدش LTE گوشیتو روشن کنی و تو شهر بچرخی!!!نقل قول:
به نظر من مهمترین مساله در حال حاضر افزایش پهنای باند چون تمام کارهای معمولی کاربران مثل چت و شبکه اجتماعی با نسل 3 هم راحت انجام میشه و سرعت توش تاثیری نداره.بعد هم تنوع بیشتر و افزایش حجم بسته هاست.الان مثلا با این سرعت ها این بسته های موجود به هیچ عنوان نیاز کابران تامین نمیکنند.
سلام من الان سیم کارت یو سیم گرفتم 10 تومن ازم گرفت گفتم سرعتش چقدره گفت دانلودش کمتر از 10 مگ نمی اد همونجا تست کردم حدودا سه مگ بود بهش گفتم پس جه جوری که سه مگه گفت چون تازه راه افتاده یه سری مشکلات داریم تا ماه اینده اوکی میشه ولی فعلا حدود 2 برار 3g سرعت داره
ساکن تهران
سلام دوستان. سرعین تو یه نقطه ثابت شبکه خودبه خود از نسل سه میره به دو.. جابجایی ندارم. چطور میشه رو یه دکل مشخص ثابتش کرد
سلام دوستان. سرعین تو یه نقطه ثابت شبکه خودبه خود از نسل سه میره به دو.. جابجایی ندارم. چطور میشه رو یه دکل مشخص ثابتش کرد
خالت شبکه رو بزار رو wcdma onlyنقل قول:
در تهران فعلا مرکز و شمال شهر تحت پوشش LTE می باشد.
در پوشش دهی LTE دانشگاها و مراکز فناوری دارای اولویت می باشد زیرا در این مراکز نیاز به پهن باند بیشتر حس می شود
مسخره ها مگه اهواز جزء کلان شهر ها نیست؟
من دو هفته پیش تو دریاچه با گوشی دوستم تست کردم و lte رو پیدا کرد در نتیجه این نقشه هم آپدیت نیست.نقل قول:
کاملا موافقم باهاتنقل قول:
قیمت ها هم باید پایینتر بیا.خدایشش گیگی ۵تومن خیلی زیاده
Sent from my HTC One using Tapatalk
پیدا کردن یه چیزه وصل شدن به شبکه یه چیزه دیگست... شاید اونجا سرچ کنه پیدا کنه ولی امکان داره سیگنال ضعیف باشه و ریجستر نکنه LTE رونقل قول:
گران که هست قیمت ها منم منکر نمیش م اینترنت در ایران گران هست...نقل قول:
ولی شما رایتل هم ببین که داره هر 1گیگ رو میروشه 8هزار تومن
و بسته 5گیگی ایرانسل هم ببین که قیمت هر گیگ درش 4تومن می افته...
اگر از بسته 24گیگی 10تومن شبانه بگذریم چون مبای استفاده 24ساعت شبانه روز هست.
چرا شیراز 4gنشد مگه جز پنج شهربزرگ نیست وسیم کارت دمودمش آمده ولی اپراتورها می گند شیراز4gنیست متاسفانه.
سلام دوستان چند تا سوال لطفا جواب بدین....
1- تو کرج میدان شهدا مرکز ایرانسل در حال حاظر سیم کارت 4 جی یوسیم میفروشند یا هنوز فروش شروع نشده؟؟؟
2- تبلت من ایسوس ممو پد هست و تا H+ رو جواب میده و همین الان طرح 5 گیگ 1 ماهه رو دارم و سرعت دانلودم بین 900 تا 1200 در تمام 24 ساعت هست" حالا سوالم اینه که من اگه برم همین سیم رو با یوسیم تعویض کنم رو تبلتم جواب میده؟؟ اگه جواب میده رو تبلتم به نظرتون سرعت دانلود و آپلود بالاتر میره یا نه ؟؟؟
3- کجای کرج 4 جی شده؟؟؟
دوستانی که سیم کارت یوسیم خریدن لطفا سیم کارت رو روی گوشی های 4 جی دارو فاقد 4 جی بزارن و یه تست بگیرن ببین جواب میده اگه جواب داد آیا در سرعت دانلود و آپلود تاثیری داره یا نه ممنون
میخوام ببینم اصلا ارزشی داره گوشی 4 جی دار بخریم یا فعلا نمیصرفه:n02:
من امروز با دانگلم توی سه راه جمهوری چهار راه ولیعصر و م ولیعصر نتونستم ۴ جی رو پیدا کنم دانگلم خرابه یا بگیر نگیر داره؟ کسی امروز توی این موارد ۴جی تست کرده.
گوشیم ۴ جی ساپرت نمی کنه اما دانگل 1800 2600 رو ساپرت می کنه
کسی از دوستان امروز تو کرج 4G رو امتحان کرده ؟ کجای کرج ؟
من خودم امروز تو گوهردشت یه چک کردم دیدم ففط 2G 3G هست !!!
البته نمیدونم سیم کارت ام معمولیه اگر باشه نشون میده یا نه! تو mobile networks!
آپدیت :
آقا من همین الان چک کردم LTE تو مهرشهر کرج
بریم سیم کارت عوض کنیم ...!
اما جالبه 3G نیست هنوز !!!
آقا من همین الان چک کردم LTE تو محل مون فعال شده .... هورا :n02:
بریم سیم کارت عوض کنیم ...!
من الان یوسیم دارم و گذاشتم روی یک گوشی نوکیا نسل دو آنتن میده...روی خود بسته هم نوشته Irancell 2G 3G and 4G SIM CARDS... شما اگه 4G نداره مموپد الکی نرو دنبالش چون تاثیری تو سرعت نسل سومتون نداره.... همین سرعتی که رو نسل سه دارید خیلیا ندارند....برای استفاده از اینترنت 4G بر روی پیسی هم بنظر من استفاده از مودم عاقلانه تره ....البته باید ی مدت بگذره و دید که میانگین سرعتش چجوریاست....نقل قول:
دوستانی که هنوز یوسیم نخریدین، زیاد عجله نکنید.فرق زیادی با همین 3جی نداره
ممکنه تست سرعت بگیرید تا 50 مگم جواب بده بهتون ولی وقتی یه چیزی میزارید دانلود،DOWNLOAD RATE بالاتر از 200 نمیره. دقیقا توجایی که من با 3جی تا 1200 1300 DOWNLOAD RATE میگیرم،4جی تهش 200 300 کیلو DOWNLOAD RATE میده.
همین الان سرعت 3G ایرانسل داخل خونه ما !
***:n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!!!!
آقای کریمی چراشیرازرسما 4gنشد؟
BTS محله ما نسل 4 داره و من با نسل 3 میتونم تا 20 مگ سرعت بگیرم !! (خیلی خیلی فاصله کمی دارم با دکل ) خیلی دوس دارم ببینم نسل 4 تا چه حد میتونه من رو ذوق زده بکنه ولی حیف نه گوشی 4G دارم و نه سیم کارتش رو :n02: که البته میشه هر 2 این ها رو رفع کرد ولی تنها مساله اینه که اصلا وقت ندارم :n35:
دوستان همچین به تکاپو افتادن بابا این ال تی ای که اینا میدن همون 3G. هست فقط اسمش عوض شده و به نوعی دلال بازی کار ایرانسل هست.،الان 3G. از نظر سرعتش جواب گو هست ! بیخودی پولاتونو خرج تعویض سیمکارت نکنین
دیگه از ما گفتن بود : دی
يه جورايي موافقم چون الان من با 3g نهايت ١ مگابيت ميگيرم حالا بشه 4g ك معجزه نميشه همين ١ مگابيت ميمونهنقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
خیانت شرکتها و تاجرهای ایرانی رو ببینید رفتن سامسونگ گلکسی اس 5 ی وارد کردن که نسل چهارم هم ساپرت نمی کنه
Also known as Samsung Galaxy S5 SM-G900H
General [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Micro-SIM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2014, March [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Available. Released 2014, April
این گوشی فامیلمونه که 1900 هم پولشو داده! واقعا که چقدر بی ....
این بسته های یک روزه به این صورت که از هر موقع فعال کنی تا 24 ساعت آینده می تونی استفاده کنی؟
خیانت ؟؟نقل قول:
چه ربطی ذاره !
الان تقزیبا همه مدل گوشی تو ایران هست...
ایرانسل اگر طرح های نامحدود ارائه بده میتونه شاهد فروش زیاد مودم های 3G و 4G بشه...
این بسته ها اسمشون ۱ روزه است ولی تا ۳ روژ اعتبار دارننقل قول:
ربطش اینه که اینا میرنه ارزونترو وارد می کنن تا حاشیه سودشون بیشتر باشه شما توی جی اس ام ارنا بزن اس 5 ببین اصلا مدلی رو که گذاشتم می تونی پیداش کنی اما تاجر ایرانی رفته پیداش کرد اینم مشخصات اس 5نقل قول:
Available as:
Samsung SM-G900F for Europe
Samsung SM-G900I for Asia
Samsung SM-G900K/G900L/G900S for Korea
Samsung SM-G900M for Vodafone
Samsung SM-G900A for AT&T
Samsung SM-G900T for T-Mobile
Samsung SM-G900W8 for Canada
General [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all versions [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - SM-G900F HSDPA 850 / 1900 / 2100 - SM-G900A HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 - SM-G900M HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100 - SM-G900T [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600 - SM-G900F LTE 700 / 850 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600 - SM-G900A LTE 700 / 850 / 1700 / 1900 / 2100 / 2600 - SM-G900M LTE 700/850/900/1700/1800/1900/2100/2600 - SM-G900T
این کجا اونی که من گذاشتم کجا
افتاد؟
جمهوری: حدافاصل بین ابوریحان تا فلسطین 4G خیلی قوی و عالی وجود داره تا ۲۲ مگابیت من تست کردم...نقل قول:
آیا امروزم فعال بود؟ به طور کلی اونایی که نسل چهار دارن قطع و وصلی نداره و شبکه پایداره؟
دوستان من الان علامت h و h+ رو دارم.. اما سرعتش داغونه ... !!!!! مسخره ست خداییش. تست گرفتم سرعتش شده 128 خونگی اونم نامحدودش (خیلی داغون )
نهایت سرعت مودمم ( 7.2 مگابیت ) :n35:
سلام دوستان من به تازگی یه g3 گرفتم ولی گزینه lte نداره شنیدم باید روت شه راه دیگه ای غیر روت کردن نیست
نقل قول:
مودمت چیه؟ سرعت به این خوبی...:n31: من نهایت سرعت با ایرانسل 400 کیلوبایت بوده که اونم پایدار نبوده!!!:n35:
نقل قول:به ادرس بالا برو اموزش راه اندازی LTE برای LG G3 هستکد:http://irancell.ir/portal/home/?61891/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87#1