لطفا سبک موسیقی مورد علاقتون رو بگیننقل قول:
و توصیه میشه حدالامکان از هدفونهای وایرلس و بلوتوس تهیه نکنین مگر اینکه شرایط ایجاب کنه.
Printable View
لطفا سبک موسیقی مورد علاقتون رو بگیننقل قول:
و توصیه میشه حدالامکان از هدفونهای وایرلس و بلوتوس تهیه نکنین مگر اینکه شرایط ایجاب کنه.
سلام دوستان
اگه یادتون باشه من حدود سه هفته پیش هدفون های klipsch s4 و jvc fx300 رو تهیه کردم و امروز میخوام در مورد راحتی کار با این هدفون ها و بعد از Burn In کردن بهتون بگم.
klipsch s4 راحت تو گوش کیپ میشه و موقع راه رفتن از گوش در نمیاد و بیس اون همونطور که بعضی دوستان گفتن اوایل یکمی اونم خیلی کم زیاد بود که خوشبختانه بعد از Burn In کردن بیس شفافی پیدا کرد و استفاده از این هدفون موقع خواب راحت هست و اونطور نیست که بیدارشی ببینی سیمش پاره شده یا از گوشت در اومده.
و در مورد Jvc fx300 اونم خیلی راحت با یکم چرخش تو گوش کیپ میشه ولی به همون راحتی با یکم کشیدگی سیم در میاد و استفاده طولانی و موقع خواب گوش درد خفیفی در قیمت هاله گوش ایجاد میکنه که بخاطر جنس بدنه که فلز هست و شکل ظاهری اون هست و این هدفون بعد از Burn In شدن بیسش تا حد قابل قبولی ارتقا پیدا کرد و موقع راه رفتن اگه سیمش کشیده نشه راحت تو گوش کیپ هست.
و در مورد Burn IN کردن هدفون خیلی از دوستان بعد از خرید هدفون گفتند از هدفونی که خریدند رازی نیستند و این در حالیه که هدفونشون هنوز Burn IN یا همون اب بندی نشده. این هم لینک راهنمایی در مورد Burn In کردن هدفون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پیروز باشید.
خیلی ممنون عزیز راستش بنده هم به قصد خرید اس4 رفتم که موجود نبود ولی فروشنده مدلKlipsch ProMedia In-Ear Premiumرو پیشنهاد داد که شباهت صدایی و ظاهری زیادی با اس4 داره در ضمن تست هم کردم ولی صدای خیلی بمی داشت که بنده رو کلا منصرف از خرید کردنقل قول:
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
راستی دوستان برای فهمیدن مدل اصل با تقلبی سنهایزر چه راهکارای مطمینی پیشنهاد میدید؟نمایندگی یا کسی رو تو تهران سراغ دارید که بتونم هدفونو بهشون نشون بدم؟خیلی مهمه ممنون
راستش معمولاً قضیۀ مقایسۀ فول سایزها با داخل گوشی ها پیش نمیادنقل قول:
کسی که قراره بیرون از منزل و توی مسیر استفاده کنه، فول سایز نمیتونه گزینۀ مناسبی باشه
کسی که قراره توی محیط نویز داری استفاده کنه، فول سایز نمیتونه گزینۀ مناسبی باشه
کسی که قراره توی اتاق خونه استفاده کنه، معمولاً فول سایزها راحت تر و برای استفاده طولانی، مناسب ترن.
*حالا اگر بیاییم فرض کنیم که کسی توی اتاقی نشسته که نویز نداره (یا مقدارش کمه) و در ضمن براش مهم نیست که صدای موسیقیش به بیرون درز کنه (کسی اطرافش نباشه)
و بخوایی یک ستاپ جمع کنیم که مثلاً X $ قیمتشه، حالا میشه مقایسه کرد که ستاپ رو براساس هدفون فول سایز جمع کنه یا داخل گوشی مانیتور (IEM)
اولین چیزی که به ذهن میرسه اینه که فول سایز های خوب، همگی به آمپ های خوب نیاز دارن تا صداشون در بیاد
این در صورتیه که بهترین iem ها (حتی مدل های کاستوم) هم بدونه آمپ بسیار خوب جواب میدن (راستی در مورد ex1000 که قبلاً صحبت کردیم، من جایی ندیدم که گفته باشن آمپ ضروریه؛ مگر برای رنگی کردن صدا)
خب حالا اگر هزینۀ آمپ رو هم Y$ در نظر بگیریم، در اصل مقایسۀ صحیح، مقایسۀ بین یک iem با قیمت X $ و یک فول سایز با قیمت (x-y) $ هستش؛ ( جالبه که این نکته رو حتی توی فروم هدفایی هم نادیده گرفته بودن و فقط بعضی کاربرها اشاره کرده بودن که فول سایزها آمپ نیاز دارن و ... )
*حالا اگر این مطلب رو هم نادیده بگیریم (که توی عمل کار کاملاً اشتباهی هست) و بخوایی یدونه فول سایز X $ رو با یدونه iem با قیمت X $ از لحاظ فقط کیفیت صدا مقایسه کنیم (در حالی که طرف توی اتاق ... ) بازم حرف برای گفتن زیاده
اکثراً فول سایز ها رو ترجیح میدن ( از جمله خودم) ولی این بدین معنی نیست که اختلاف فول سایز ها با iem ها زیاده، در ضمن یک چیز رو در نظر بگیرین که اینکه میگیم فول سایزها برترن همیشه اینطور نیست، و iem هایی رو پیدا می کنین که از فول سایزهای هم قیمت خودشون نه تنها چیزی کم نمیارن بلکه توی بعضی موارد برترن (البته نظر شخصی هم توی هر ریویو تأثیر داره دیگه)
به طور مثال لینک زیر رو نگاه کنین که مقایسۀ مفیدیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت مفیدشو جدا کردم:
[/QUOTE]
در نهایت تکرا می کنم که :نقل قول:
The ES5 can be best described as utterly transparent, and they just disappear leaving only the music behind. I would also pick these over the D7000 and LCD-2, although they are more ruthless about poor recordings. The soundstage is a little deeper than with my HE-6 (which I prefer over my HD800 now), while the treble is as smooth, crisp and extended as the HE-6, but the bass and mids are a little warmer than the HE-6. The ES5 would be my desert island headphones, although the Stax O2 Mk1 would be close or tied as I do like the extra space I get from an open headphone and the O2 Mk1 can keep up with the speed and detail and wamth of the ES5. The HE-6 when properly amped would compete well with a decently amped O2, but they are hard to drive. The O2 are just as demanding or more than the HE-6, while the ES5 sound great with a wide variety of portable sources and amps as well as desktop gear.
در ضمن فرض های اولیه رو توجه داشته باشین:نقل قول:
در اصل مقایسۀ صحیح، مقایسۀ بین یک iem با قیمت X $ و یک فول سایز با قیمت (x-y) $ هستش؛
ونقل قول:
فرض کنیم که کسی توی اتاقی نشسته که نویز نداره (یا مقدارش کمه) و در ضمن براش مهم نیست که صدای موسیقیش به بیرون درز کنه (کسی اطرافش نباشه)
نقل قول:
بخوایی یدونه فول سایز X $ رو با یدونه iem با قیمت X $ از لحاظ فقط کیفیت صدا مقایسه کنیم
بله فرمایشاتتون کاملا درسته ولی این دوستمون گفتم میخوان صدای حرفه ای رو تجربه کنن منم پیشنهاد دادم فول سایز تهیه کنن.نقل قول:
من تمامی مطالبی که عنوان کردین رو قبول دارم ولی در حالت کلی که بخوایم کیفیت صدا رو مقایسه کنیم برنده فول سایز هست.(در حالت کلی)
حالا اگه بخوایم مثال کاملا روشنی بزنیم (مقایسه فقط کیفیت صدا بدون در نظر گرفتن نیاز به امپ) ie80 بقیمت 830 و ex1000 به قیمت 600 با m50 بقیمت 320 .بنظرتون از لحاظ کیفیت صدا کدوم برتر هست؟(بدون در نظر گرفتن مزیتهای پرتابل iem ها).خوب مسلما جواب m50 هست با حداقل نصف قیمت inear های گفته شده.
حالا کسی که میخواد برای اولین بار موسیقی رو با کیفیت بالا تجربه کنه (با هدفون) بهتره با فول سایز شروع کنه با هزینه مناسب تااینکه با بهترین و گرونترین inear ها که برای یه شخص اماتور کیفیتشون محسوس هم نخواهد بود.
اگر سبز بودن سیم و امضای کیونسی جونز زیاد براتون مهم نیست میتونید به k450 فکر کنید که دقیقا همین هدفونچهست ولی تقریبا 20-30 هزار تومن ارزونتر. همراه این هدفون لوازم جانبی خیلی خوبی ارایه می شه از جمله یک کیف خیلی خوب و یک سیم بلند و تبدیل های مختلف. با اینکه این هدفون به عنوان بهترین هدفون سال 2011 توسط مجله معتبر وات-های فای شناخته شده ولی تو زیویو های حرفه ای نظر کارشناس ها رو جلب نکرده. اولا چون با ایم قیمت هدفون سنهایزر px200ii صدای بهتری داره و نیز حمل و نقل آسون تری داره.نقل قول:
حتی مدل k518 le یا dj ارزش بیشتری برای خرید دارند چون با اینکه در رده هدفون های فول سایز هستند ولی از نظر اندازه و حمل و نقل خیلی اد k450 دست و پا گیر تر نیستند.
در مورد کیفیت ساخت k450 چیزی از سنهایزر کم نداره ولی راحتی استفاده اش کمتره هست.
Sent from my Xoom using Tapatalk
بیشنر رپ و هیپ هاپ و راک (پاپ کلا گوش نمیدم زیاد) و سنتی که خوب سنتی زیاد مهم نیست با چه هدفونی گوش بدینقل قول:
الیته چون با garage band و fl studio آِیپد آهنگ هم میسازم میخوام واسه اونم مفید واقع بشه :31:
وایرلس نبود هم مشکلی نیست
سلام، می خوام یه Sansa Clip+ بخرم. یه هدفون خوب هم براش می خوام
هدفون In-ear باشه.
قیمت هم حداکثر 100، اما بهتره اونقدر خرج نکنم.
چی پیشنهاد می کنین؟
فقط خیلی نازک نارنجی نباشه!!!
بهترین هدفونی که میشه بهتون معرفی کرد با توجه به سبک مورد علاقتون audio technica m50 هست.نقل قول:
البته سنهایزر هم مدل hd280 pro و hd449 و از همه بهتر hd518 که فوق العادست رو میتونین انتخاب کنین.
موفق باشین.
میشه قیمت هاشون رو هم بگید؟نقل قول:
بهترین هدفونی که میشه بهتون معرفی کرد با توجه به سبک مورد علاقتون audio technica m50 هست.
البته سنهایزر هم مدل hd280 pro و hd449 و از همه بهتر hd518 که فوق العادست رو میتونین انتخاب کنین.
موفق باشین.
سلام دوستان
می خواستم یه ایرفون خوب حدود ۱۰۰ تومن بخرم به سبک خاصی هم علاقه ندارم همه چی گوش می دم بیشتر هم با گوشیم آهنگ گوش می دم (galaxy s2)لطفا اگه میشه یه ایرفون خوب بهم معرفی کنین که میکروفون نداشته باشه
خیلی ممنون.
متاسفانه قیمتهای جدید رو اطلاع ندارم.نقل قول:
ولی با توجه به اخرین قیمتی که دارم
audio technica m50=320
sennheiser hd280 pro=355
sennheiser hd499=299
sennheiser hd518=365
:41:نقل قول:
دوستان نظری نبود؟در ضمن اطلاع دارید چه شرکتایی سنهایزر رو گارانتی میکنن؟(ادرس)
نمايندگي انحصاري هدفونهاي سنهايزر در ايران نامداران هست كه هدفونهاش رو معادل گارانتي خود شركت سنهايزر گارانتي ميكنه .شماره و ادرس رو براتون پ.خ مي فرستم.نقل قول:
EAR 008Over-ear, hook earphone
Creative ep630نقل قول:
Creative ep830
Panasonic hje300
موفق باشين
سلام سالار جان
یه سوال برام پیش اومده اگه دوستان دیگه هم اطلاعی دارند با ما به اشتراک بزارند(مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز)
الان این همه هدفون مختلف هست در ضمینه ساخت کدوم مورد با هم تفاوت دارند که صدا رو تغییر میده ؟
نوع سیم پیچ به کار رفته ؟آهن ربا؟دیافگرام؟یا اجزای دیگه هدفون که بیشترین دخالت رو دارند یا شاید تعداد دور سیم پیچ؟
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید :11:
سلا
مثل این مدلا میشناسید لطفا معرفی کنید.
nokia bh 111
میخوام بلوتوثی باشه ولی فرستنده بلوتوثش نزدیک سر نباشه.
لطفا نظرتون رو درمورد این مدل بگید ممنون
Jabra Bluetooth Headset Wave
مطمئنید که قیمت اینها ۱۰۰ تومنه؟نقل قول:
از نظر شما کدومشون بهتره؟
آیا مکانی رو میشناسید که بشه این ایرفون ها رو از اونجا تهیه کرد؟چه اینترنتی چه حضوری(من تهران هستم)
با تشکر
سلام
تا حدود 50 تومن هدفون برای سبک راک و متال چی پیشنهاد میکنید؟ ممنون
خيلي مسائل مثل اهن ربا ،نازكي سيم سيم پيچ و تعداد دورش،جنس ديافراگم ،جنس بدنه هدفون ، حتي خالص بودن سيم هدفون و در بعضي از هدفونهاي ارميچري اتصال ارميچر با ديافراگم و تعداد درايوها و در هدفونهاي الكترواستاتيك نوع و جنس توريها و جنس سيم پيچ و كلي مسائل ديگه همه و همه در نوع و جنس صداي هدفون تاثير دارن .نقل قول:
البته بغير از اينها اسراري هم هست كه بعضي از شركتهاي سازنده هدفون رو از ديگران متمايز ميكنه و هدفونهاي اونها رو برتر از ديگران ميكنه كه براي من خيلي جالب هست.مثلا سنهايزر هدفوني داره بنام sennheiser he90 ملقب به orpheus كه بهمراه امپ مخصوص hev90 چندين سال پيش توليد شده و هنوزم هنوزه بهترين دنيا هست ولي جالب تر اينكه الان سنهايزر با پيشرفت تكنولوژي بازهم نميتونه هدفوني بهتر از اين توليد كنه و جايي خوندم كه حتي ديگه توانايي توليد مجدد همين هدفون رو حتي بصورت سفارشي نداره.حالا چه سري هست كه چرا نميتونه براي من هم سوال هست.
در هر صورت فرمولها تكنيكهاي زيادي براي سرهم كردن اجزاي تشكيل دهنده هدفون هست ولي تنها چند شركت محدود و انگشت شمار هستند كه به مهندسي كامل اين علم اگاهي دارن و فعلا موفق و بنام اين صنعت هستن.ولي من بيصبرانه منتظر انقلابي تو اين صنعت هستم تا صداي افسانه اي orpheus بصورت معمول و ارزون در اختيار همه قرار بگيره و رايج بشه تا همه موسيقي رو زنده همونطور كه اجرا ميشه live تجربه كنن.به اميد اون روز
Creative ep630 با بيس قوي مناسب سبك مورد علاقتون هست.نقل قول:
تا وقتي امتحان نكني به اين نتيجه نميرسي!
من يه هدفون ميخوام عالي باشه(البته نه عالي عالي. بودجه كمه )تا حدودا 150 تومن!
يه هدفوني بود نميدونم چي بود زدم به پلير يكي هدفون خودمم زدم بهش ديدم هدفون من داره زوزه ميكشه! صداش در نمياد . خش خش ميكنه!
و اين شد كه به من اثبات شد كه يك عدد هدفون درست حسابي تهيه كنم!
سنهايزر بهتره يا AKG ؟
هر دو خوب هستن ولی با این رنج قیمت بهتر از این دو klipsch image s4 هست که هدفون فوق العاده ای بنسبت قیمتش هست که از لحاظ کیفیت و تفکیک صدا با خیلی بزرگترها از خودش رقابت میکنه.یه تحقیقی در بارش بکنین از جمله هدفونهایی هست که از خریدش پشیمون نخواهید شد.نقل قول:
اگر که نپسندیدین (بعید میدونم) میتونین sennheiser cx300 ii رو تهیه کنین.
موفق باشین
هدفون های Klipsch جدوم مدلاش هست و قیمتش چطوریه؟
متاسفانه قیمتهای دقیقش رو نمیدونم چون اخیرا افزایش پیدا کرده ولی مدلهاینقل قول:
klipsch one فول سایز
klipsch s3 حدود 120 هزار تومان
klipsch s4 و s4i حدود 140 هزار تومان
klipsch s5 و s5i حدود 155 هزار تومان
klipsch pro media
klipsch x10i حدود 400 هزار تومان
این مدلها قبلا موجود بودن ولی متاسفانه موجودی الان رو اطلاعی ندارم.
سلام من تا 350 تومن می خوام هزینه کنم بیشتر الکترونیک گوش میدم . ولی موندم که مثلا audio technica m30 که 150 تومن هستش با audio technica m50 که320 تومن هستش یا akg k99 که 130 تومن هست با akg k171 که 360 تومن هست چه فرقی دارن . من کاملا گیج شدم . کمکم کنید
تو سايت آمازون قيمت رو 80 دلار ديدم زده.نقل قول:
klipsch s4 و s4i حدود 140 هزار تومان
فيمت هدفون هاي Beats چنده ؟
اینکه این هدفونها چه فرقی میکنن یه کم پیچیدست و توضیح تفاوتشون یه کم طولانی میشهولی سعی کنین از هر تک تکشون رویو پیدا کنین و مطالعه کنین تا هم با تفاوت هدفونها اشنا بشین و هم اینکه راحتتر بتونین هدفونی که بیشترین هم خونی رو با سبک مورد علاقتون داره رو انتخاب کنین.نقل قول:
ولی اگه فعلا وقت مطالعه و تحقیق ندارین(که خود تحقیقش کلی لذت بخشه) بهترین انتخاب از بین اینها با توجه به سبک مورد علاقتون audio technica m50 هست چون بیس خیلی خوب و قوی داره که مخصوص سبک الکترونیک و زیرشاخه هاش هست. مید بسیار خوبی داره که تقریبا برای تمامی سبکها لازم هست مخصوصا راک و متال.soundstage فوق العاده بازی داره که تو هدفونهای هم قیمت خودش یک استثنا هست و imagine بسیار عالی .های خوب و بسمت عالی داره و در کل یکی از بهترین هدفونها تو این رنج قیمت هست.
m30 هم میشه گفت از همین جنس صدای m50 هست و یه جورای برادر کوچک m50 هست.
akg k99 هدفون مونیتور هست و بطور خلاصه صدای تقریبا فلت با بیس متعادل و خوب و مید واضح و شفاف ولی های کمی تیز هست .
akg k171 که متاسفانه نتونستم تا حالا تستش کنم ولی جدیدا mkii اون تولید شده که جزو هدفونهای مانیتور و خوبی هست که نظرات مثبت زیادی در بارش تو چند تا رویو خوندم.
حالا یه تحقیقاتی هم بکنین ولی فکر کنم از الان نتیجه مشخص هست.
موفق باشین
امروز سمت جمهوری می گشتم، خوشبختانه هدفون های خوب مثل بیرداینامیکس و کلیپش و دنون تو بازار زیاد شده ولی متاسفانه به همون نسبت هدفون های تقلبی بیتس هم زیاد شده...
چیزی که نظرم رو خیلی جلب کرد فروشگاهی بود که هدفون فوقالعاده hd25 سنهایزر رو به قیمت 250تومن می فروخت که چند تا هم بیشتر نداشت و می گفت مسافری براش آوردن. اگر کسی می خواد این هدفون رو که به این قیمت واقعا می ارزه خریداری کنه به من پخ بده تا اسم و شماره فروشگاه رو بدم.
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
ایرفونه نازنین و خوب Klipsch S5i مو دزدیدن. دو تا قلدر (190 قد و 120 کیلو وزن) چاقو گذاشتن زیر گلوم گوشیمو بدزدن یکیشو زدم فرار کردم وقتی داشت میفتاد هدفونمو کشید و سوار موتور دنبالم ولی فرار کردم. واقعا اعصاب ندارم. بی هدفونی خیلی سخته. پایتختم رفتم نه t-jays بود نه klipsch (واسه آیفون). بیتسم عمرا بگیرم. کسی جایی سراغ نداره هدفون باکلاس و اصلی داشته باشه؟ اگه کسی این لطفو کنه یه جوونو شاد کرده :-)
با تشكر از خبر خوبتون.فقط دقت كردين كدوم مدل hd25 بود.چون سه تا مدل داره كه hd25 orginalوhd25 1-II و hd25 spII كه اولي250$ دومي 200$ و سومي 130$ قيمتشون هست. كه فكر كنم نوع سومي رو ديده باشين.نقل قول:
ممنون ميشيم مدلش رو اگه يادتون مونده باشه برامون عنوان كنين
با تشكر
میگم دوستان میشه با 60 تومن یا 70 تومن یه هدفون خوب خرید؟:-s
هنوز پلیر نگرفتم البته
البته ولی اول از همه سبک موسیقی مورد علاقتون رو عنوان کنین و اینکه قصد استفاده با چه پلیری رو خواهید داشت.نقل قول:
با سلام
من می خواهم برای آپاد تاچ یک هدفون بگیرم و قیمت حدود 50 تا 80 باشه برای زبان گوش کردن و موزیک به سبک پاپ می خواستم من را راهنمایی کنید.
متشکرم.
سلامنقل قول:
تمام هدفونها از عهده سبک پاپ بر میان ولی با توجه به بودجه مورد نظر پیشنهاد میکنم یه نگاهی به creative ep830 و panasonic hje300 بندازین.
موفق باشین
راستش مطمئن نیستم. جلوی بسته بندی فقط hd25 نوشته شده و جعبه سفید و آبی داشت. از نزدیک نگاه نکردم. همون فروشگاه hd555 رو هم داشت به قیمت پونصد و خورده ای...نقل قول:
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
با تشکرنقل قول:
پس hd25 orginal نیست چون جعبه اون کلا ابی هست بهمراه ارم adidas .میمونه hd25 1-II که اگه این مدلش باشه حتما فیک هست و hd25 sp2 که احتمالا همین مدل هست و میشه گفت مسافری اورده باشن براشون چون قیمت دلاریش حدود 130 دلار هست.
لطفا شماره فروشگاه رو برام بفرستین تا اطلاعات کامل ازش بگیرم.
سلام من امروز رفتم پایتخت هرچی گشتم هدفونcreative ep830پیدا نکردم اگر کسی می دونه از کجا می شه گرفت لطفا راه نمایی کنه مرسی