اره منظورم همون جعبه هستش.نقل قول:
خب من الان وقتی استارت رو میزنم میگه که 6 تا سیب زمینی و 4 تا شلغم دارم.
اگه اون یارو زاک بیاد بخره خب باید اونجا بندازه صفر دیگه نه؟
کلا میوه های کاشتنی منو انگار نمیخره.
Printable View
اره منظورم همون جعبه هستش.نقل قول:
داش وحید پایه ام بدجورا:sq_2:
نه نه اون تعداد میوه و محصولاتی که فرختی نشون میده که توی پایا سه سال باید به 999 برسونشوننقل قول:
اره منظورم همون جعبه هستش.
Dishes MadeYucky TeaRegular TeaApple TeaMilky TeaIcky coffeeCoffeeCafe au LaitVienna CoffeeNasty Herb TeaChamomile TeaLavender TeaMint TeaGross SaladItalian SaladFresh SaladCabbage SaladTomato SaladMiserable Fruit DessertFruit DessertFruit Dessert with Yoghurt SauceFresh PapayaTropical CocktailSushi PlateSushi Master's PlateNormal SandwichYummy SandwichBLT SandwichFruit SandwichInstant StewChunky Beef StewBeef Stew with WineInstant CurryCurry Rice (Mild)Curry Rice (Medium)Curry Rice (Spicy)Leftover Green Vegetable JuiceLeftover Red Vegetable JuiceMixed Vegetable JuiceRed Vegetable JuiceGreen Vegetable JuiceTomato JuiceFresh JuiceYoghurt SmoothieSoy Milk MixKale JuiceFishy Boiled FishBoiled FishTasty Boiled FishBoiled FlounderInstant Meat and PotatoesMeat and PotatoesBoiled Chicken and TaroBoiled VegetablesInstant Pot-au-feuChicken Pot-au-feuCabbage Roll Pot-au-feuOvercooked SpaghettiInstant Meat SauceSpaghetti with Meat SauceGarlic SpaghettiSpaghetti CarbonaraSpaghetti with EggplantClumsy OmeletOmeletCheese OmeletPotato and Bacon OmeletFluffy Plain OmeletBeginner's Salisbury SteakBurnt Salisbury SteakSalisbury SteakHealthy Salisbury SteakMushroom Salisbury SteakBurnt FishGrilled FishPerfectly Grilled FishSalt Grilled MackerelTasteless Overcooked SteakSteakPerfectly Grilled SteakGarlic SteakPlain Grilled BeefRoast BeefRoast Beef with HerbsRoast Beef TeriyakiInstant Macaroni and CheeseLumpy Macaroni and CheeseBacon Macaroni and CheeseBroccoli Macaroni and CheeseShrimp Macaroni and CheeseFrozen PizzaPepperoni PizzaFour Cheese PizzaInstant BreadFresh Baked Bread Fresh Baked Raisin BreadWalnut & Almond BreadMediocre CakeShortcakeFruit TartChocolate SpecialFlower Special
list kamel ghaza ha:sq_15:
این که معلوم نیست چی نوشتی:44:نقل قول:
میشه واضحتر بنویسی؟
حله حاج ایمان...تا چندروز دیگه امار میدم وانس اند فور اال این مزرعه رو شخم زده تحویل ملت بدیم.. loading...
فردا منتظر اولین عکس باش
منتظرم.
یه دمو دارم که هیچکس ندیده...واسه همون اولین روز..بعد از اینکه اولین بار دیدم بیست بار دیگه امتحان کردم که دوباره شد..با وون چینی.
میزارمش ببینی:sq_9:
جدی میگی ؟نقل قول:
منتظرم ... خیلی کنجکاوم کردی .... زنبیل میذارم برای دیدنش
وایسا ناهار بزنیم بیاییم استارت هاروست مونی بزنیم...دمو رم میزارم..البت اگه ببینمش(که صدرصد میبینمش.)..خودم اولین بار بود بعد هزار بار هاروست مون بازی کردن میدیدمش همینجوری مونده بودم..میام الان...
خوب...
روز سوم بهار که هریس پلیس میاد در مورد وون باهات صحبت میکنه و امارشو میده و بعد وون میاد مزرعه ات و میره اونجا استراحت میکنه باید سریع بری میدونن اونجا پلیسه رو میبینی که تو بهش میگی وون مزرعه منه و اون سریع میره اونجا بعد باید سریع بیای سمت خونه گتز نجار که پلیس رو اونجا میبینی که میگه پیداش نکردم و خود وون هم میرسه اونجا و بقیه ماجرا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اکثرا روز سوم تازه استارت زدن سرشون با مزرعه شلوغه نمیرن ببینن جای دیگه چه خبر..
حال کردید..:sq_24:
داداش اینو که همه دیدن :sq_19:نقل قول:
شرمنده :sq_17:
وحید خدا لقدت کنه :sq_6:
این که تکراریه ...
کسی میتونه بفهمه این چیه؟نقل قول:
اگه تونستید تفکیکشون کنید؛در اختیار ما هم قرار بدید ممنون میشم :sq_1:
جدی؟؟؟:sq_15::sq_1:
چوخ ساریییی
ایشالا جبران مینماییم..:sq_24:
سلام... الوعده وفا
من بازیم از سی بهار سال چهارم مونده .. که تو این روز کای میاد میگه امروز روز عروسیمه ... بهت گفته بودم بر میگردم ... بعدش ناراحت میشه که ریک بهم خبر نداده بود عروسیشه ...هیچی دیگه یهو رفتم روز اول تابستون
نمیدونم عکس عروسی کای رو گذاشتم بودم یا نه ... برام سوال شده که باز کای بر میگرده شهر یانه .. تا روز سی تابستون باید صبر کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وقت کردید جواب منم بدید ممنون میشم :46:
لیست غذا های که میتونی بپزینقل قول:
میدونم ولی نمیتونم تفکیکشون کنم خیلی بهم چسبیده و پشت سر هم هستن :sq_3:نقل قول:
سلام بچه ها
من از بچگی بازی هاروست مون بازی میکردم یه بار تا سال سوم آخرین روزش رفتم با50% اما چون ازدواج نکرده بودم و بچه نداشتم نتونستم برم شهر ولی الان دوباره بازی میکنم تو پلی استیشن1 زن و بچه دارم و مزرعه 75% تازه کاغذ پرینت شده هم ندارم از گیم شارک هم استفاده نکردم به نظر شما اگه تمام غذاها رو درس کنم چند درصد میشه؟راستی من با ann ازدواج کردم :sq_8: تازه پدرشم هیچی به من نداد 10تا گاو دارم 10قلبه هم چنین 10تاگوسفند 10 قلبه و 10 تا مرغ از اینها 2تا گاو و2تا گوسفند و یکی از مرغ هام طلایی:sq_25:
بجه ها برای اینکه گلخانه تون خراب نشه باید روز قبل از طوفان محصول را برداشت نکنید و به محصول آب ندهید 100% تضمینی یک با امتحان ضرر نداره:20:
سوالم داشتین در خدمتیم راستی من تو بازیهای که انجام دادم یک بار با پوپوری یک بار با کارن ویک بار با ان ازدواج کردم و اون دختر کوچولو که اول میاد جز خاطرات خودته و با هر دختری که ازدواج کنی اون میاد به ذهنت من هر سه بار برام اتفاق افتاد
من یه جا خوندم که گفته بود میشه 2ـتا زن گرفتاما باید مزرعه کنار خونه اون نجار رو بخری[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که برای خریدنش خیلی باید مزرعت توپ شده باشه بعد بری پیش شهر دار اگه خندان بود سال بعد بهت میگه میتونی مزرعه کنار خونه نجار رو بخری ( از نجار بخریش ) وقتی خریدی میتونی اون پر آبی رو از اون چینی بخری و به اون دختر بدی تا توی خونه کنار مزرعه دوم زندگی کنه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پست بالایم جریانش صحت داره؟لطفا بگین
با هر کی ازدواج کنه همون میشهنقل قول:
کسی نمیخواد اون لیست غذا رو تفکیک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یاری کنید دیگه!
time.shift تو خودت تفکیک شده لیست غذایی که توشتی رو میذاری؟
خیلی قاطی پاطیه نمیتونم بفهمم چیه
نقل قول:
من اون لیست رو تو یک سایت خارجی دیدم ولی فک نکنم درست باشه:41:شرمنده ملت شدم من ببخشین لطفا:sq_3:
حاج ایمان بازم سلام...شرمنده ...این چند روزهسر کار بد سرمون شلوغ شد یه دفه داریم جای جدید میگیریم وقتمون تخیلی پره..تا سر هفته برمیگردیم پیشتون...
نقل قول:
دروغی بیش نبود:sq_10:
chocolate cake=oven+whisk+butter+egg+flour+chocolateنقل قول:
chocolate cookie=Rolling pin+oven+butter+chocolate+egg+flour+suger عروسک یکی از اینها یا چای ارامش رو درست کن 64 تا میشه لیست غذاهات
دشمنت شرمنده داداش :10:نقل قول:
همین که گشتی و پیدا کردی و واسمون گذاشتی مردونگی کردی
:7:چاکرم به مولا
سلام بچه ها
داداش گلم من هم رونقل قول:
PS3
بازی میکنم
کنار خونت 1 باکس رو زمین هست که وقتی میوه میندازی توش تکون میخوره تنها راه برای فروش همینه
اگر خواستی سیو با هم عوض کنیم
دستت درد نکنه خیلی دوست دارم خودم از اول بازی کنم.نقل قول:
راستی ابزار هامو چطوری آپدیت کنم؟
الان مثلا آب پاشم 400 در صد شده و همه ی سنگ ها رو هم داره اما پیش یارو میرم هی میگه ابزارتو بیار و سنگ هم براش بگیر تا آپدیتش کنم.
الان سال اول تابستون هستم.
ممنون.
سلام
میشه یکی بگه وقتی قرار1ماه به آن تخم مرغ بدیم روزای جشن بایدچیکارکردچون رستوران تعطیل وقرداش هم آن دیگه تخم مرع نمیگیره
سلامنقل قول:
هفته روزه نه یه ماه
اگه یه روزم از این هفت روز ندی دمو رو کامل نمی بینی ... عذر موجه قابل قبوله ... مثلا فستیوالی چیزی باشه
داداش لطفا لینک دانلود سیو تو به نمایش بگزار تا ما هم استفاده کنیم. در عوض من هم یک سیو دارم که می تونید از اون استفاده کنید.
sajjad jan save khodto bezar hame astefade konim:n09:
قارچ تپه مادروگل:n01: