نهمین ماه خدمت هم داره تموم میشه .
چه زود داره میگذره .
خدا را شکر برای من خوشی هاش بیشتر از سختی هاش بوده
Printable View
نهمین ماه خدمت هم داره تموم میشه .
چه زود داره میگذره .
خدا را شکر برای من خوشی هاش بیشتر از سختی هاش بوده
سلام.
بنده دانشجوی کارشناسی هستم (البته بودم!) و سنوات تحصیلی بنده پایان شهریور امسال به اتمام رسیده و با توجه به تعداد زیاد واحدهای ناتمام باقیمانده دانشگاه اجازه ادامه تحصیل رو به بنده نداده و گفتن که به بنده کاردانی میدن. با توجه به این موضوع بنده وضعیت تحصیلی رو تو برگه شماره 1 دفترچه اعزام فارغالتحصیل بزنم، یا انصرافی، ترک تحصیل و یا اخراجی؟ و تاریخ فراغت از تحصیل رو پر کنم یا تاریخ اخراج؟ اگه فارغ التحصیل بزنم مشکلی برام ایجاد میشه؟
و اینکه بنده 4 ماه فرجه دارم؟ (مثل مشمولین اخراجی و انصرافی) یا 6 ماه (مثل فارغ التحصیلان)؟
با سپاس.
یک سوال دیگه میان دوره مشخص نیست کی میفته (چند روز بعد از شروع اموزشی) هرجا هروقت حال کرد میده؟ مثلا من 1 اردیبهشت اعزام شم اوایل خرداد به میان دوره میخوره؟ (برای انتخاب رشته ارشد میگم)
پس مثلا امتحان ارشد ازاد شرکت کرده باشم که اواخر اردیبهشت هست مرخصی میدن دیگه؟
یه چیز دیگه مرخصی ها (چه تو اموزشی و چه بعدش) جز دوره به حساب میاد که بچه ها میگفتن تا میتونین استفاده کنین با فقط برای هوا عوض کردن میگفتن؟
ممنون:10:
نقل قول:
متاسفانه من اطلاع ندارم و نمی تونم کمکتون کنم
ار دوستان کسی اگه جواب سوالات ایشون رو میدونن لطف کنن راهنمایی کنن
فوق لیسانسم... ستوان سه ... تو معاونت فاوا تهرانسر خدمت می کنم یکی پیدا شده تو فرماندهی پلیس دیپلماتیک نیاوران ( پاوا) خدمت میکنه... میخوام با هم جابجا کنیم و تقریبا داره ردیف میشه... این تو تهرانسر جا و مکان خودشو ردیف کرده ولی من اونجا دستم به جایی بند نیست ... نگرانم سرم کلاه بره و از اونجا( پاوا) تقسیمم کنن یه جای شوت ... به نظرتون جابجاییو اوکی کنم یا نه؟
خوب دوستان گل من امروز 20 روز خدمت شدم (سرباز سپاه هستم) جای شما خالی امروز با بچه ها و پاسدارا رفتیم اردو و کباب و مسابقه و ..... کوهنوردی داشتیم هوا هم بسیار عالی بود خوش گذشت فرمانده هم اول صبح به هم گفت امروز کسی لازم نیست احترام نظامی به هیچکی بذاره و همه رفیق و ما هم حداکثر استفاده رو کردیم خدمت داره خوش میگذره....:8:
نقل قول:
یعنی چی یعنی با فوق لیسانس ستوان 3 شدید ؟ مگه فوق لیسانس ستوان دو نمیگیره ؟
نکنه درجه ها تغییر کردده؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
ميان دوره اموزشي كلا وقتي ميدن كه شما نصف اموزشي رو گزرونده باشي . معمولا 7 روز ميدن شما خودت تا 10 روز رو نيا هيچ كاري هم نميتونن بكنن.نقل قول:
مرخصي چه تو اموزشي چه بعد اون جز خدمت حساب ميشه
يه چيز ديگه : مثلا اگه فرماندتون اومد گفت مرخصي ميخوام به همه بدم . فقط نصفتونو الان ميدم . اينا برن برگردن بعد بقيه رو ميدم شما حتما سعي كن تو گروه اول باشي چون نظام تصميماتش لحظه ايه . امكان داره تا نوبت گروه 2 رسيد بگن اقا لغو مرخصي كه زياد هم پيش اومده
سلام دوستان
من دیروز معاف شدم و امروز خوشحالترین آدم رو زمینم !!!
روال کار :
10 آذر ارسال مدارک به پلیس + 10
27 آذر دعوت به بیمارستان برای معاینه ( مشکل من پارگی چند رباط در یک زانو و عمل جراحی زانوی دیگر بود )
17 دی تشکیل کمیسیون پزشکی اول و رای به معافیت با نظر شورای عالی
20 دی تشکیل شورای عالی و معافیت دائم و ذوق مرگی من .
کلا 40 روز طول کشید .
من لیسانس مکانیکم با 3 سال غیبت و متاهل
اصلا هم سختگیر نبودند البته من گفتم زن و بچه دارم و خرج خونه میدم و ...
یکی از دکترای ارتوپد شوررای عالی دکتر جان نثاری بود که تو بیمارستان بقیت الله هم هست
ممنون از همه دوستان من از این سایت خیلی استفاده کردم. امیدوارم همه معاف بشن
یا علی
بسیار خوشحالم معاف شدین...:46: برو حالشو ببرنقل قول:
واقعا برای کسی که مشکل داره خدمت به سختی میگذره
در کنار خانوادت بهترین لحظه ها رو سپری کن:10:
نقل قول:
دوست عزیز تبریک میگم :11:
من که شخصا واقعا خوشحال شدم
خیلی خیلی نامردی ِ کسی با شرایط شما - مخصوصا تاهل و تامین معیشت خانواده - به خدمت بره
حساب کتاب نیست مثلا به من با لیسانس استوار یکم دادن درجه مهم نیست اگه جای خوب بیوفتی اصلا مهم نیست درجه چی داشته باشینقل قول:
راستی دوستان ، کجا تو تهران میشه از این نوع پوتین ها گیر آورد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
استفاده از اینا تو پادگان ممنوع نیست؟؟؟
بستگی به محل خدمت داره ، جایی که ما هستیم زیاد دقت نمیکنن روی پوتین های زیپ دارنقل قول:
استفاده از اینا تو پادگان ممنوع نیست؟؟؟
آموزشی که نمیشه استفاده کرد ، تو یگان هم میشه یه جوری بدون اینکه تابلو بشه پوشید
البته واسه ما وظیفه ها که توی نداجا خدمت میکنیم کفشمون راحتیه و پوتین پامون نمیکنیم. ولی این پوتینها رو اگه بهتون گیر ندن ( قیافه اش تابلو نباشه ) واقعا عالی هست. هم اینکه راحت تر از اوناست که خودشون میدن. اونا مثل سنگ سنگینه هم سفته!
ولی اینا رو میخوای یه سر برو منیریه! جزو کفشهای کوه نوردی و اینا محسوب میشه .بپرسی بهت میگن!
اونجا همه جور کفشی پیدا میشه!
تو پادگان های نزاجا حتی کادری هام نمیتونن از اینا پا کنن چه برسه وظیفهنقل قول:
اقا دیر بره تجدید دوره میشه یا اضاف نگرش می دارند تو پادگاننقل قول:
در ضمن میان دوره ما هم 4 روز بود کلا
از من میشنوی سره موقع برگرد فرمانده فکر نکنه توش می کنی
هرگز گول این حرفایی رو که آموزشی بی حساب کتابه و نیای و دیر بری و غیبت کنی و بپیجونی و بازداشت بخوری چیزی نمیشه نخورید.
یکی از دوستای من 6 روز دیر رفته بود توی یگانش هم هیچی نهست و بازداشت نداشت/ واسه همون 6 روزی که فکر نمیکرد حساب بشه 3 ماه اضافه خدمتش رو کشید...
پس سعی کنین همیشه تو چشم باشید و تو دوره ی آموزشی حواستون به آمار گرفتن باشه و اینکه تو آمار حاضرین باشین.
سلام دوستان.
بسلامتی من 18 دی اعزام شدم و شب حدود 9 شب رسیدیم به پادگان 04 بیرجند. فعلا چندروزی مرخصی هستم و کنتور خدمت همچنان در حال کاره. الان حسابی خسته ام ولی حتما چند نکته رو میام و اینجا میگم که حتما بدرد دوستان میخوره.
فقط فعلا اینو دوست دارم به همه دوستان بگم که خیلی مهمه.
وقتی دارید قدم تو مسیر 18 ماهه ی خدمت میزارین، بدترین چیزی که ممکنه سر راهتون باشه آدمایی هستن که انرژی منفی میدن و همش دوست دارن با ترسوندن بقیه خودشون احساس شجاعت کنن. البته منظورم بچه های اینجا نیستن. میدونم هر جایی یه شرایطی داره واسه خدمت اما اینو با اطمینان و تجربه کوتاه خودم میگم، خدمتو اسون بگیر و سعی کن بهت خوش بگذره. منکه حتی تو این چند روز اول هم واقعا بهم خوش گذشته، اما میتونم همین اتفاقاتو توی ذهنم طوری تصور کنم که هر لحظه اش عذاب آور باشه!
بزودی توضیحات بیشترو میدم و چند نکته رو اینجا میزارم. :20:
از تمامی دوستانی هم که اینجا کمکم کردن هم ممنونم. واقعا بعضی نکاتشون شدیدا مفید واقع شد. :11:
Coming Soon...
نقل قول:
منم تعجبم از همینه، پسر عموی خودم 10 سال پیش با لیسانس استخدام شد در ارتش، ازش پرسیدم گفت کلا برای ما ممنوعه و هیچکس جرات نداره از پوتین زیپ دار استفاده کنه.
از بند کِشی استفاده کنید بهتره...هم به راحتی پوتین رو پاتون میکنید و در میارید و هم دژبان به سادگی نمیتونه تشخیص بده...
زیپ دار داریم تا زیپ دار(معمولا پوتین معمولی رو میدن براش زیپ بدوزن) این عکسی که دوستمون گذاشته خیلی تابلو هست زیپش به کنار حالا کار شده هم هستنقل قول:
سلام دوستان
خوشبختانه منم جای خوبی افتادم(پلیس فرودگاه شیراز)
شاید بشه گفت بهترین جایی هست که میشه تو نیروی انتظامی خدمت کرد
هنوز 2هفته نشده 2روز تشویقی گرفتم
امیدوارم همه دوستان خدمت خوب وبدون دردسری داشته باشن
یه سوال من الان 21 سالمه و خدمت سربازی نرفته ام ودانشجو هستم آیا می تونم سند ماشین به نام خودم بزنم ودر آینده برام مشکلی پیش نیاد؟
جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
بابا خوش باحالتون چقدر مرخصی میگیرید :46:
من برم سربازی مرخصی نمیگیرم تا از آخرش برام کم کنن
کارت بسیج و این حرفا هم ندارم ازش کم کنن
اگه اینجوری باشه که خوبه حوصله آدم سر نمیرهنقل قول:
منم اومدم به مرخصی آخر هفته ،
به ما که خیلی تو نیرو هوایی خوش میگذره و همش میریم سر کلاس ، انواع و اقسام کلاس و مراسم صبحگاه و رژه جلو فرمانده ها
و تمام
به امید خدا 20 روز دیگه هم تمومه و سر دوشی میگیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم به همه به خصوص اعزامی های 1390/10/1 خوش بگذره
فکر کنم آموزشی تموم بشه دوره بیگاری کشیدن شروع بشه ! اینجوری که بقیه میگن
خیلی از پادگان ها نمی زارن مرخصی رو جمع کنی آخر سر بری بعد از مثلا 4 ماه مرخصی هات رو می سوزونن!:41:نقل قول:
با خوش باحالتون چقدر مرخصی میگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برم سربازی مرخصی نمیگیرم تا از آخرش برام کم کنن
کارت بسیج و این حرفا هم ندارم ازش کم کنن
هر ماه 2.5 رو مرخصی داری
اره ميتوني . هم ماشين به نامت كني هم خونهنقل قول:
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
پادگان داريم تا پادگاننقل قول:
توي 08 خاش كه اكثرا كادري هاي تبعيدي هستن كلفتاشون استفاده ميكنن
سلام . دوستان دو تا سوال: 1- من پایه خدمتی تیر 90 نیروی انتظامی هستم . آموزشی مالک اشتر اراک بودم و 23 روز هم تو یگان امداد آمل با لیسانس (درجه : استوار یک) خدمت کردم و بعدش ترخیصی گرفتم و یک ترم هم فوق لیسانس خوندم . حالا میخوام انصراف بدم ، حالا میخوام بدونم بعد از یک ماه آموزشی ای که دوباره باید برم ، استان محل خدمتم دست خودمه ؟ یا خودشون تایید میکنن ؟
2- من میخوام برا معافیت پزشکی هم اقدام کنم ، فقط میترسم به جای معافیت دائم ، معاف از رزم بزنن برام ، به نظرتون معاف از رزم ارزش داره ؟ یا بعدا برا کار مشکل ایجاد میکنه ؟
میشه بپرسم چرا انصراف دادید؟ چون شما چندمین موردی هست که می بینم با لیسانس میان خدمت و بعد از مدتی ترخیص میشن برای فوق ولی انصراف میدن که برگردن خدمت. علتش چیه؟
نقل قول:
سلام . دوستان دو تا سوال: 1- من پایه خدمتی تیر 90 نیروی انتظامی هستم . آموزشی مالک اشتر اراک بودم و 23 روز هم تو یگان امداد آمل با لیسانس (درجه : استوار یک) خدمت کردم و بعدش ترخیصی گرفتم و یک ترم هم فوق لیسانس خوندم . حالا میخوام انصراف بدم ، حالا میخوام بدونم بعد از یک ماه آموزشی ای که دوباره باید برم ، استان محل خدمتم دست خودمه ؟ یا خودشون تایید میکنن ؟
2- من میخوام برا معافیت پزشکی هم اقدام کنم ، فقط میترسم به جای معافیت دائم ، معاف از رزم بزنن برام ، به نظرتون معاف از رزم ارزش داره ؟ یا بعدا برا کار مشکل ایجاد میکنه ؟
به خاطر اینکه رشته ام به درد نمیخوره ، میخوام بعد از سربازی تغییر رشته بدم و در ضمن کابوس ادامه ی خدمت تو نیرو انتظامی ولم نمیکنه . واقعا اشتباه کردم خدمتمو برا کارشناسی ارشد کشاورزی (اونم دانشگاه آزاد) (من نمیدونستم اینقدر هزینه ی پایان نامه زیاده) نیمه کاره گذاشتم . گول اسم واحد علوم و تحقیقات رو خوردم .نقل قول:
علت دیگه اش هم اینه که تو نیرو انتظامی فرق زیادی بین سرباز صفر و فوق لیسانس نیست .
یه علت دیگه اش هم مشکلات شخصی خودمه .
منم فوق میخوندم انصراف دادم و الان دارم با لیسانس خدمت میکنم.نقل قول:
دلیلش:
معمولا کلاسهای ارشد هفته ای یکی دو روز یا دو هفته ای یک بار برگزار میشه که مابقی ایام بیکاری بدون خدمت هیچ کار مثبتی در راه جلوافتادن زندگی نمیشه انجام داد. و اگه خدمت بری با لیسانس کارپیدا کنی خوندن ارشد به کار آسیبی نمیزنه و اینکه دوره ارشد حدود 5 تا 7 ترم طول میکشه واین مدت بیکاری و پشت سد خدمت موندن خیلی تحمل میخواد.... من به این دلایل همون ترم یک انصراف دادم و رفتم خدمت و الان فکرمیکنم تصمیم درستی گرفتم.
اول سوال دوم : معافیت پزشکی ارزش داره و واقعامیتونه تو زندگیت همین 17 ماه خدمت نرفتن کلی تاثیرمثبت بزاره.معاف از رزم شدن یکم جلوه بد تو خدت داره و تو ارتش حرف زور میزنن که خیلی ها ترجیح میدن همون آموزشی برن. نیرو انتظامی رو نمیدونم. و درباره کارت پایان خدمت با داشتن معاف از رزم باید بگم مشکلی برا کار پیش نمیاد.نقل قول:
سوال اولتون: شما نیازبه یک ماه آموزشی مجدد ندارین. و طبق قانون دوباره به همون یگان قبل معرفی میشید. یعنی همون یگان امداد آمل.
اقا خدمت شد 24 ماه؟
داداشم یه ماه دیگه اعزام میشه یعنی باید 24 ماه خدمت کنه؟
طبق قانون جدید خدمت از سال 92 ( اخر سال 92 ) میشه 24 ماه و دیگه هم تغییر نمیکنه ( یعنی دیگه به 18 ماه بر نمیگیرده )
در دوران اموزشی تیراندازی رو خوب یاد بگیرید
پشیمان نمیشید
اگه بگم از راه تیراندازی چقدر مرخصی تشویقی گرفتم تعجب میکنید
یعنی دوره ی آموزشی اگه خوب کار کنی امتیاز میدن بهت ؟نقل قول:
یاد گرفتن با امتیاز گرفتن که فرق میکنه ! :31: خب همه میان تیراندازی یاد میگیرن منظور شما اینه که از قبل بلد باشی ؟
من با تفنگ شکاری خبرم :27: AK47 هم یه بار از دبیرستان دستم گرفتم کاره سختی نیست فقط یکم بد قلقه . تیر پر کردنش ممکنه گیر کنه با زور باید توش جا کنی , لگدش هم از شکاری تک لول کمتره
دوستان میشه یه چیزایی رو روشن کنید , اجازه میدن بهمون ماشین ریش تراش ببریم ؟ لوازم شخصی دیگه چی ؟
دوره ی آموزشی ایش عملیات نظامی واقعی هم داره ؟ مثلا عینه کوماندوها اسلحه بدن دستمون عملیات انجام بدیم یکی اینجا ناشی باشه با تفنگ مارو بزنه شهید شیم :18: :31:
خشم شب و این حرفا هم داره ؟ :31::31::31:
من 15 بهمن فرجه م تموم میشه و نمی خوام غیبت بخورم.
تا کی وقت دارم دفترچه رو بفرستم؟ چند روز طول میکشه مدارکم در سیستم نظام وظیفه ثبت بشه؟
چون دانشگاه هنوز به من نامه معرفی به نظام وظیفه نداده
کسی به بنده کمک نمیکنه؟نقل قول: