وای خدایا چقدر میره رو اعصاب :19:ساعت 6 تا 7 سرعت ایست میکنه بدبختهای گدا به چی روزی افتادند الهی کسانی که مانع سرعت میشند به مکافات عملشان برسند الهی امین
Printable View
وای خدایا چقدر میره رو اعصاب :19:ساعت 6 تا 7 سرعت ایست میکنه بدبختهای گدا به چی روزی افتادند الهی کسانی که مانع سرعت میشند به مکافات عملشان برسند الهی امین
داداش عرض کردم 128 آنلیمیتد . اگر تا به حال استفاده کره باشید از این پکیج متوجه سرعتش می شدید . بیشتر از 32 کیلو بهت سرعت نمیده. اونی که شما گفتید یکی از این پکیج های لیمیت دار هستنقل قول:
اینترنت من که زاییده.
قبلاً شبی 3 گیگ دانلود میکردم اما الان مدتیه که شب ها نهایتاً 1 گیگ دانلود دارم. دیگه میخوام بی خیال دانلود شبانه بشم. آخه ارزش نداره کامپیوتر آدم تا صبح روشن باشه فقط برای یک گیگ! :41:
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
الان مدتی هست که نویز اومده رو 14 و کیفیت خط اومده پایین. هرچی هم بهشون میگم زیر بار نمیرن. میگن اشکال از داخل ساختمان خودتون هست. گندشون بزنه با این پشتیبانی که دارن
من مصرفم بیشتر از چیزیه که توی حسابم نشون داده میشه
مثلا من دیروز 500 مگ استفاده کردم به خاطر وب گردی
که اینو از توی status connection networks دیدم
اما توی حسابم تو سایت پارس آنلاین 100 مگ نوشته بود.
پس 400تای دیگه چی شده؟
از اینجور موارد زیاد اتفاق افتاده
یعنی اینجوری من بیشتر از ترافیکم مصرف میکنم. نمیدونم چرا؟
راستی الان متوجه شدم تو کانفیگ مودم به جای adsl2+ زده G.DMT !!!!!!!! این یعنی چییی؟ من که قراردادم adsl2+ هست. چرا یه چیز دیگه دارن میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان چند سوال
تعرفه های جدید از کی اعمال می شوند؟
اگه من مثلا 3 روز از ترافیکم مونده باشه و برم اشتراک رو تمدید کنم این سه روز به اشتراک بعدی منتقل میشه؟
اگه مثلا 1 گیگ از حجمم مونده باشه و من اشتراکم رو تمدید کنم این حجم به اشتراک بعدی منتقل میشه؟
نکنه که می خوان تو تعرفه های جدید سرعت دانلود رو پایینتر بیارن ؟
من دو ،سه روز پیش که لیست قیمتاشونو گرفتم تعرفه های جدید بود.(شیراز)نقل قول:
تعرفه های جدید از کی اعمال می شوند؟
مودم هایی که پارس آنلاین ساپورت میکنن چه مدلهایی هستن؟
نقل قول:
اینجا میتونی مشاهده کنی
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/support/adsl_modem
در واقع بهتره بگیم مودمهایی که کارشناسان خیلی باسوادشان بلدند کانفیگ بکنند کدومها هستن و چون بقیه رو بلد نیستند میگن با گدا آنلاین سازگار نیست:31:نقل قول:
توی ایران adsl2 هم نیست چه برسه 2+ که جدیدترین هستش و تا سرعت 24Mb/s رو ساپورت میکنه،نقل قول:
اسماً میگن adsl2+ شاید چون اسمش قشنگتره! اینجارم ببنید
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%B7_%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84_%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DA%A9_%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B1%D9%86#.D8.A7.D8.B3.D8.AA.D8.A7.D9.86.D8.AF.D8.A7.D8.B1.D8.AF.D9.87.D8.A7.DB.8C_ADSL
چرا adsl 2+ هم تو ایران هست ولی وقتی سرویس 2 مگ بیشتر نمی دند فرقی نداره. معمولا برای مسافتهای دور از مرکز مخابراتی اگر تجهیزات adsl2+ داشته باشند استفاده می کنند .شاتل و آسیاتک دارند پارس آنلاین هم خط من چون ضعیف بود بردند رو َAdsl2+نقل قول:
از مودم های دیگه نمیشه استفاده کرد؟................
نقل قول:
شما هر مودمی داشته باشید میشه و هیچ فرقی نداره
همه مودم ها بر اساس استانداردهای یکنواختی ساخته میشن
همه این جریان ها که میگن فلان مودم رو فلان شرکت ساپورت نمیکنه الکیه
سلام
دوستان جدیدا شما مشکل برای کانکن شدن داری؟
من مرکز مالک اشتر هستم
هر 5 دقیقه اینترنت قطع میشه(اگر با اینترنت کار نکنم .ولی اگر یکسره دانلود کنم و وبگردی بکنم قطعی نداره به محض اینکه کار نمی کنمسر 5 دقیقه قطع میشه)
نمی دونم مشکل از مودمم هست یاه نه؟مودمم لینک سیس 120 هست
یا اینکه مشکل از مخابرات و خطم هست
یا اینکه مشکل از پارس انلاین هست
تو تنظیمات مودم در واقع در کانفیگ کردن مودمت گزینه idle 5 دقیقه بنظرم فعال کردی باید اون رو بردارینقل قول:
این گزینه دقیقا کجاست؟
من که زنگ زدم گفتم چرا سرویس من ADSL2+ نیست؟ گفت من نمی دونم فردا زنگ بزن از بخش فروش بپرس!!
بله،عذر میخوام، من اطلاعاتم بعضاً ناقص هستنقل قول:
چرا adsl 2+ هم تو ایران هست ولی وقتی سرویس 2 مگ بیشتر نمی دند فرقی نداره. معمولا برای مسافتهای دور از مرکز مخابراتی اگر تجهیزات adsl2+ داشته باشند استفاده می کنند .شاتل و آسیاتک دارند پارس آنلاین هم خط من چون ضعیف بود بردند رو َAdsl2+
واسه همه مثل همه،نقل قول:
مثل اینکه دیگه 6 تا 7 رو اعصابه سرعت بین 0 و 1 کیلوبایت میچرخه :2:چرا اینجوری شد قبلا خوب بود که دوستان شما مشکلی ندارین ؟
دیشب برای من همینطور بود در کل سرعت نسبت به شبهای قبل کمتر بود من هر شب 1.7 تا 1.8 گیگ دانلود می کردم اما دیشب 1.3 گیگ دانلود کرد از همون ابتدا سرعت پایین بود احتمالا ساعت 6 تا 7 هم سرعت پایین بودهنقل قول:
دوستان سرویس های جدید اضافه کردند ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد الان فرق مورد اول با دوم چیه ؟ قیمت یکیه ولی یکی 3 گیگه و یکی 4 گیگ قضیه چیه ؟ نکنه سرعت رو محدود کرده باشن ؟ من تهرانم .
من رفتم پارس آنلاین میگه حتما مودم باید از ما بگیری
مودم مکس نت و talent فقط داریم
dlink اصلا سازگار نیست
اگه خواستی مودم دیگه ای مثل asus بگیری - سرعت کم شد با خودته - هر مشکلی پیش اومد ما کاری نمی کنیم
برای من که هنوز این تغییرات اعمال نشده
الکی میگن من یه مودم 30 تومنی دره پیت خریده بودمنقل قول:
دادم بهشون کانفیگ کردن البته حیف که اون موقع بلد نبودم
کانفیگ کنم وگرنه 20تومن بی زبونو مفت نمیدادم بهشون بابات هزینه نصب به قول خودشون.
این H1 و HU و H2 رو برای من نداره !!نقل قول:
چه مدل قیمت دادنه این ؟
الان این قضیش چیه ؟ تا الان 6تومن میخریدم 1 گیگ رو الان شده 5 تومن ؟ مناطق ویژه کیلو چنده ؟
دوستان به نظرتون چرا این قیمتها با هم فرق داره ؟
یکی 4 گیگه یکی 8 گیگ ، یک ماهشو در نظر بگیرید !
اگه 4گیگ رو بخریم و بعدش جدا 4 گیگ دیگه ترافیک بخریم که بشه 8گی
که با اون پایینی یکی بشه قیمتش میشه :
اگه هر گیگ 5 تومن باشه میشه : 349،500 ريال !!
اگه هر گیگ 6 تومن باشه میشه : 389،500 ريال !!
=====================================
دوستان اگه کسی ازین سرویس های جدید استفاده کرده لطفا یگه سرعتش
چطوره فرقی داره با بقه سرویس ها ؟
من خودم GP1-9X دارم روزا سرعتش خوبه تا 180 اینا میره
ولی شب ....!!!!خودتون میدونید دیگه .
اختلاف بین این دو رو ببینید :
یکی یک ماهه 9 گیگ
یکی دیگه یک ماهه 4 گیگ
واقعه سرعتش تفاوت داره ؟
براي منم اضافه كردن
دوستان لطفا بگید واسه پارس آنلاین
من مودم asus g31 بگیرم بهتره یا مودم talent بهتره؟
درجا غلط کرده dlink رو ببر اونجا و کانفیگ کن با یوزر و پسوردی که بهت میده تا ابلق بفهمه که سازگار یعنی چی.نقل قول:
حرف چرتی زدن من هم مودمم ایسوس هستش و بالا پایین شدن سرعت و ... نداشتم تا حالانقل قول:
به نظر من ایسوس g31 بهتره :10:نقل قول:
خیر سرشون الان قیمت ها سراسری شده!!
فقط بعضی از سرویس ها قیمتش سراسری شده اما هنوز تنوع سرویس برای دوستان تهرانی بیشتره
سرویس هایی با قیمت پایین تر
دوست عزیز به نظر میرسه شما تهران نیستید . شما چطور میگید تهرانی ها تنوع در سرویس هاشون هست . این پایین رو نگاه کنید . من تهرانم و عکس صفحه اصلی یوزرمه .نقل قول:
تنوع شهرستان که بیشتره .
نقل قول:
کسایی که 128 دارن شبا سرعتشون چنده؟
انگار چند روزه سرعتا اومده پایین
مثل اینکه دیشب دانلود از ساعت 12.30 تا 1 رو با این که دیسکانکت نشده بودم تا قبل 1 حساب کرده جز ترافیک
دوستان هم یه ریز مصرف بگیرند خبر بدن برای همه اینجوری هستش ؟؟؟
آره ، چند روزه !! نزدیک 5-6 ماهه سرعت کم شده :41:نقل قول:
نقل قول:
با شرکت تماس میگیرم میگن پهنای باندمون پر شده!!!!!!!!ولی واقعا 10 برابر افت کرده.
سرویس من 1 ماهه سرعتش به شدت افت کرده !نقل قول:
شرق تهرانم و سرویسم 128
سرعتم قبل از این روزا 70-140 بود و شبا 30-50
الان روزا 10-40 اونم چی بشه به 40 برسه و شبا 6-10
اگه اینطوری بخواد پیش بره من کنسل میکنم سرویسمو
دوستان سرویس 128pol سرعتش چقدره؟
ممنون
منم از 12:32 دانلود رو شروع کردم ولی چیزی ازم کم نکرده!!!نقل قول:
من چند شبه تو دانلود شبانه دیسی میشم
دوستان این دی سی ها واسه شمام هست؟؟
بله دوست من، تهران نیست اما پنل یکی از دوستای تهرانیم رو نگاه کردم با شما فرق می کردنقل قول:
اگر صفحه قبل رو هم نگاه کنید یکی دیگه از دوستان هم عکس گذاشته بود تنوع تعرفها بیشتر
از مال شما بود، حالا نمی دونم تو مناطق مختلف در تهران هم تعرفها فرق می کنه یا نه
در مجموع تنوع تعرفه با قیمت بالا بدرد نمیخوره
اگر حجم دانلود از حجم ترافیکتون بیشتر بشه دیسکانکت خواهید داشتنقل قول:
یعنی مثلا اگه 1.5 از ترافیکتون باقی مونده باشه و حجم دانلود شبانه از 1.5 گیگ
بگذره دیکسکانت میشید
البته یکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بود که این مشکل از ترافیک 800 مگ به پایین
شروع میشه که اینطور نیست
حالا مشخص نیست عمدا اینکار رو می کنند یا یک باگ مسخرست
سلام دوستان
من میخوام با شرکتی قرداد بستم قطع کنم و از پارس آنلاین بگیرم
این شرکت میگه من لینک رو قطع نمی کنم پارس آنلاین هم میگه تا اون قطع نکنه ما نمیتونیم بهت سرویس بدیم
حالا باید چیکار کنم ؟ هر روز یه بهانه میاره - میگه قطع نمی کنم