واسه شاتل و آسیاتک نظرسنجی گذاشتن
دوستان شما هم یه همتی کنید پیگیر بشید واسه مبین نت یک نظرسنجی ایجاد کنید :46:
Printable View
واسه شاتل و آسیاتک نظرسنجی گذاشتن
دوستان شما هم یه همتی کنید پیگیر بشید واسه مبین نت یک نظرسنجی ایجاد کنید :46:
وی پی ....... که کلا تعطیله باید از س*ا*ک*س استفاده کنی جواب میدهنقل قول:
دوستان به نظرتون مودم dx350 بهتره یا bm632w ?
نظر سنجی از چی ؟ از اینترنت ایران ؟ نظر من همشون ریدننقل قول:
دوستان من نمی دونم شب ها که دانلود رایگانه چرا برا من رایگان نیست یا اگه هست چرا تو این لیست نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لیست چیز خاصی رو نشون نمیده. شما شب قبل از خواب بعد از اینکه آخرین استفاده رو کردید مودم رو ریستارت کنید ، دوباره صبح قبل از اینکه از اینترنت استفاده کنید مودم رو خاموش روشن کنید بعد برید لیست رو ببینید.نقل قول:
خوب این ساعتهایی که ثبت شده دقیقاً در ساعات رایگان نیست و بنابرین مقدار استفاده در ساعات غیر رایگان هم در آن محاسبه شده. مثلاً از ساعت 11 دهم تا ساعت 6 یازدهم 138 مگابایت محاسبه شده که اگر دانلود رایگان میخواست حساب بشه باید خیلی بیشتر میشد.نقل قول:
البته ممکنه ساعتشون به مرور زمان جلو یا عقب بیوفته که ممکنه چند دقیقه رو حساب کنه.
ممنوننقل قول:
این شماره پشتیبانی مبین من هر وقت زنگ می زنم هنوز وصل نشده بوق مشغول می زنه نمیدونم چرا !!!
معمولاً اگر هم وصل بشه باید خیلی منتظر بمانید و در اکثر موارد هم در صورتی که قطعی و... داشته باشید آن را به شما، مودم و سیستمتان نسبت میدهند و کار خاصی نمیکنند.نقل قول:
من از چیزشکن cocoon که روی فایرفاکس سوار میشه استفاده میکنم.نقل قول:
برای بقیه مرورگرها هم از Your Freedom استفاده میکنم که البته این یکی فقط با سرعت بالا جواب میده.
اولی هم همیشه کار نمیکنه؛ ولی خیلی وقتها کار راه اندازه.
با سلام
من اینترنت 512 مبین نت با محدودیت حجمی 20 گیگ یک ساله گرفتم.
می خواستم بدونم این محدودیت حجمی برای یک ماه است یا برای یک سال؟؟؟؟
با تشکر
سلامنقل قول:
عزیز! برای یکسال ! خودت میگی یکساله گرفتم.
البته شبها که از 2 تا 8 صبح رایگانه؛ یعنی هرچی آپلود یا دانلود داشته باشی، حساب نمیشه.
سلام دوستان. سرعت دانلود سرویس 1مگ مبین نت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نوشته 1 به 4 یعنی 150 تا رو باید بده حداقل.
سلام دوستان. برای استفاده ساعت های رایگان 2 تا 8 حتما باید مودم قبلش یه بار خاموش روشن کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 512 دارم سرعت دانلودم 100 هستش:26:نقل قول:
نقل قول:مبین نت که یک مدل وای فای بیشتر نداره!نقل قول:
دوست عزیز چه جوری حساب کردین به 150 رسیدین؟ بیت رو تقیسم بر 8 میکنیم بایت به دست میاد که میشه 128 کیلوبایت. سرعت 1مگ مبین نت هم همین قدره.نقل قول:
فقط جدایدا 512 رو میاد روی 768 میبنده. بقیه طرح همون سرعت واقعیه.
خیر لزومی نداره. فقط 10 دقیقه دیرتر بزار دانلود رو شروع کنه یعنی 2:10نقل قول:
عزیزم گفتم که حداقل 150 تا باید بده. وگرنه اگر واقعا 1024 رو بین 4 نفر تقسیم کنن 256 تایی در میاد. حالا من دست پایینه پایینش رو گرفتم 150 تا . اما شما میگید حتی 150 تا هم نمیده. پس این خیلی بده.نقل قول:
از اون طرف 512 رو روی 768 بسته و اینم از 1مگ.
این هم سرعت بنده با سرویس 128 محدود مبین نت
اتصال با وایر لس به مودم
سیگنال مودم %100
سیگنال وایرلس %85
سرعت در دانلود منیجر = 33 کیلو بایت در ثانیه
دیشب 2:05 گذاشتم دانلود 800mb دانلود کردم 400mb ازم کم کرده! چه جوریاس؟؟؟؟ :41:
جدیدآ دو مدل مودم wifi داره
سلام
دوستان من دیروز رمز 192.168.1.1 مودمو عوض کردم الان هر کاری میکنم لاگ این نمیشه لطفا کمک کنید
دقت کن به زبان کیبوردت
ببین نکنه داری فارسی تایپ میکنی یا اینکه رمز رو فارسی گذاشتی
اصلاً حساب و کتاب اینطوری اشتباهه. سرویس یک مگابیت باید 128 کیلوبایت بده. 512 هم 64 کیلوبایت. یعنی باید بیت رو با تقسیم کردن به هشت تبدیل به بایت کنی و ربطی به ضریب اشتراک نداره. البته 512 رو روی سرعت بالاتری میبنده که این هم اصلا ربطی به ضریب اشتراک نداره.نقل قول:
دوستان سرعت نت من افتضاحه میره بالا میاد پایین صفر می شه خیلی بده
پشتیبانی هم همش برام بوق مشغول می زنه
مال شما اینطور نیست سرعت ؟
دوستان امکانش هست سرویسمون رو برگردونیم به حالت قبل؟ من قبلا B33 داشتم این ماه خر شدم کردمش B46 اما سرعتم هیچ تغییری نکرد!(منظورم حد اقل سرعته) اگر میشه که دیگه این دوره بیخودی 4 تومن پول اضافه ندم تازه 2 گیگ هم کمتر داره. همون B33 خیلی بهتر بود.
در حالت کلی بهترین سرویس مبین نت توی 512 کدومه ؟ که سرعتش و .. هم افت نداشته باشه من از 1 به چهار اینها سر در نمیارم فقط بگین بهترین کدومه :31:
با سلام
رفقا من دو تا مودم دارم هر دو ایندور
یکی سرویس 512 سه ماه مودمش هم مال یکسال پیش که 160 هزار تومن خریدم با 4 پورت برای 4 تا کامپیوتر که الان از این نمونه مبین نمیفروشه
و اون یکی 12 ماه سرعتش 1 مگ از این 110 هزارتومنی ها هست که توسایتش هم موجوده
مودم با 512 و 1 مگ رو باهم وصل کردم برای دان شبانه ولی سرعت 1 مگ واقعا افتضاح بود و پرش هم زیاد داره
من با 512 1500 مگ دان کردم
ولی با این بظاهر 1 مگ 500 مگ بزور دان کرده بود سرعت هم دیدم بین 33 تا 50 نوسان داشت چند بار دانلود رو قطع و دوباره ادامه دادم ولی بزور به 80 تا 90 میرسید
ولی مودمم با سرویس 512 تا 100 یا 120 هم میرسید
کسی نظری نداره
آنتن دهی هر دوشون هم فول بود
سرویس 1 مگابیت ، دانلود شبانه 600 مگابایت :|
نقل قول:من از اسفند تا الآن اکثر شب ها دارم میزارم دانلود و خیلی راحت 2.5 گیگ رو دانلود میکنم. شاید تنها چیز بدردبخوری که مبین نت برای من داشته همین دانلود شبانه اش بوده!:31:نقل قول:
شاید شما ها یک فایل میزارید برای دانلود! من هر شب سه تا فایل میزارم هرکدوم هم 8تا کانکشن.
با یک فایل من امتحان کردم و به طرز فجیعی مقدار دانلود میاد پایین.
*من 1 مگ با ضریب 1 به 8 دارم.
منظورت چیه عزیز ؟؟نقل قول:
یعنی همین قدر فقط میتونی دانلود کنی؟؟
من تا همین اسفند با 1 مگ 3000 مگ رو در دانلود شبانه رکورد زدم
منظورتون 1 به 4 هست دیگهنقل قول:
من تا اسفند با سرویس 1 مگ شبی 3 گیگ رو دانلود میکردم ولی از لینک ها مستقیم شده پولی
البته من چنتا لینک از سایت میهن دانلود برای برای دانلود شبانه دیشب استفاده کردم
فکر کنم همون تعداد کانکشنشون افتضاع بوده و کلا از لینک ها دان لود مجانی نباید انتظار بیشتر داشته باشید
در ضمن یک فایل چیه من 6 گیگ میزار رو دانلود تا ظرف 2 تا 3 روز آینده هر شب دانلدشون کنم
فکر کنم بدونم چی شده سایت مورد ذکر احتمال زیاد دانلودو محدود میکرده
512 سه ماه با 1 به 4 من دارم ازش راضیم و محدودیتش هم 10 گیگنقل قول:
فک کنم 50000 تومن قیمت سرویس
Firmware رو چطور میتونم آپدیت کنم؟
تاثیری روی مودم داره؟ مودم من مدل وایرلس (اونی که پایینش پهنتره) هست و الان خیلی قطعی داره. الان طوریه که یه نفر که تازه ثبت نام کرده بود و بهش مودم وایرلس (اونی که شبیه کتابه!) داده بودن راحت وصل میشد، اما من توی همون نقطه نتونستم وصل شم!
در کل الان خیلی قطعی دارم، مثلاً چهار روز اول عید همش قطع بود!
اینجا گفتین که معمولا یکم بالاتر میبندن سرویس رو پس من که 128 گرفتم چرا سرعت دانلود از 16 بالاتر نمیره ؟
از طرح جدیدش خبری نشده هنوز؟
1یا 2گیگ کم کن. 3-4تومن بزار روش، طرح جدید میشهنقل قول:
:13:
تا جایی که من میدونم فقط 512 رو بالاتر میبندند.نقل قول:
نه همون 1 به 8 . من 3-4 ماه پیش تمدید کردم 6 ماهه.نقل قول:
شما 512 داری 3 گیگ دانلود میکنی؟!
مگه سرعت دانلودت چه قدره؟
e-careخرابه ببینیم چی به چیه