پارس آنلاین/تهراننقل قول:
Printable View
پارس آنلاین/تهراننقل قول:
وضعیت داغون وایمکس ایرانسل
اینترنت 2 مگ نا محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت سرعت و پینگ به شدت افتضاح شده
نقل قول:ادبیات شما باعث شد تا من به فکر معنی کردن کلمه ی " زور داره " بیوفتم. دقت کنید که با توجه به لینک زیر دو تا مقایسه بین وایمکس 1 مگ و پارس آنلاین 256 با محدودیت حجمی 20 گیگ براتون انجام میدم .نقل قول:
وایمکس 1 مگکد:لیست خدمات گوناگون اینترنت پرسرعت ADSL پارسآنلاین را میتوان در زیر مشاهده کرد.
http://www.parsonline.com/fa/services/adsl
سرعت دانلود در 24 ساعت شبانه روز : 130
دانلود من در یک 24 ساعت : 10 گیگ ( حداکثر میزان دانلود : 11.2 گیگ )
دانلود من در طول یک ماه : 300 گیگ ( حداکثر میزان دانلود : 337 گیگ )
هزینه پرداخت شده : 82،160 تومن
پارس آنلاین 256 با محدودیت حجمی 20 گیگ
سرعت دانلود شبانه ( طبق گفته شما ) : 150
حداکثر میزان دانلود رایگان در هر شب ( از ساعت 1 تا 6 بامداد ) : 2.7 گیگ
حداکثر میزان دانلود رایگان در طول یک ماه : 81 گیگ + 20 گیگ ( حجم اولیه ) = 101 گیگ
اختلاف با دانلود من در طول یک ماه : 200 گیگ
هزینه ترافیک حجمی اضافی : 400،000 تومن
هزینه ای که باید پرداخت کنید تا به پای سرویس 1 مگ وایمکس برسید : 400،000 + 39950 ( تعرفه سرویس مذکور ) = 439،950 تومن
آدم وقتی به این مقایسه فکر میکنه و میبینه که چطور دارن سرش کلاه میزارن خیلی خیلی زورش میاد به حدی که احتمال داره منفجر بشه و تازه این موقع هست که متوجه میشه با سرویس 256 با سرعت 150 دانلود کردن هنر نیست بلکه کردنه گنجیشک جایه قناری تو پاچه ی آدمه :38::31:
خب همین 20 تومن رو بریز تو حساب که با اون 13 تومن میشه 33 تومن میزنه بعد امشب کلشو برمیداره برا این ماهنقل قول:
اگر بخوای از نظر دانلود حساب کنی 100% با وایمکس بیشتره و هر زمانی میتونی استفاده کنی اما الان از لحاظ کیفیت اومده پایین من از اول تابستون دارم مشکل نداشتم اما از 22 بهمن به بعد پینگ افتضاح شده و سایت ها رو به زور بالا میاره و مهم ترین مزیتش اینه که میشه مودم رو هر جا برد و لنگ اینترنت نبودنقل قول:
در مورد ADSL مزیتش اینه که قیمتش کمتره شبانه رایگانه و بعضی از شرکت ها سرعت ها رو بالا میبندن مثل فن آوا ، پارس آنلاین ، شاتل و . .. . و اینم باید بگم بعضی ها میتونن شبا کامپیوتر رو روشن بزارن و رایگان دانلود کنن برای همین میگن وایمکس ارزش نداره
در آخر مشکل از بی قانونی در سازمان مقررات رادیویی هست که یه تکونی نمیخورن و سامون بدن وضعیت اینترنت ایران رو و اینترنت پهن باند ارائه بدن با قیمت کم مثل اجنبی ها که من با این پولی که میدم برای سرویس 1مگ ایرانسل میتونم سرعت بالای 10مگ بگیرم و در چشم به هم زدن دانلود کنم:31:
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
از این شرکت اجنبی که لینکش پایینه میتونم به راحتی 50 یا 100 مگ بگیرم:19:
[HTML]http://shop.virginmedia.com/broadband/compare-broadband-packages.html[/HTML]
سرویس 512 پایه 20000 هست چرا باید 33 بریزم؟ پول سرویس باید تو حسابم باشه درسته؟نقل قول:
یه نگاه به حرفای بقیه بکنی میبینی که همه از وایمکس ناراضی هستن/ادم که بخاطر یه مودم رایگان نمیره وایمکس بگیره:31:نقل قول:
آهاننقل قول:
پس 13 داری باید 7 تومن دیگه واریز کنی بشه 20 تومن دیگه بدهکار از ایرانسلم نباشی:31:
البته جوابی که دادین بی ربط بود و سعی در فرار از جواب دادن به فلسفه ی دانلود با سرعت 150 ولی در رابطه با ناراضی بودن بقیه اگه دقت کنین مربوط میشه به 22 بهمن به بعد . تا به امروز از نظر کیفیت وایمکس ایرانسل حرف اول رو میزنه نه نوسان سرعت داره نه چیزه دیگه . این مشکل علاوه بر ایام خاص مثل 22 بهمن که سراسریه تو روزای آخر ماه پیش میاد که مطمئنا تا یکی دوروز دیگه حل میشه .نقل قول:
در آخر نظر شخصیه بنده تو استفاده از سرویس 1 مگ ایرانسل ، با توجه به 1 مگ بودن واقعی ( نه گنجیشک به جای قناری ) و پایداری شبکه و از همه مهمتر جابجایی واقعا عالیه .:8:
شما هم خیلی داری شلوغش می کنی.کجا سرعت ۱ مگ در طول ۲۴ ساعت ۱۳۰ هست؟من که یکساله اشتراک یک مگ دارم بجای اینکه بهتر بشه هر روز داره بدتر میشه.لطفا اینقدر شلوغش نکنید.پارس آنلاین هم شرکت خوبی نیست از سوابقش مشخصه .پس بی خودی وقت بچه های فروم را نگیرید:21:نقل قول:
؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز اعمال تعرفه جديد در روز اول هر ماه انجام ميشه. كه براي شما همين امشب (1 اسفند) خواهد بود. البته نه دقيقا ساعت 12 شب، بلكه ممكنه با يكي دو ساعت تأخير انجام بشه. اين رو هم بگم كه بعضي وقتها تعويض تعرفه سريع انجام ميشه اما sms يا ايميلي كه اطلاع ميده تعرفه با موفقيت تعويض شده ديرتر ارسال ميشه. من پيشنهاد ميكنم از ساعت 12 امشب تا حدود مثلا 1.5 يا 2 در حال چك كردن ecare باشيد اونجا ميبينيد كه تعرفه تعويض شده يا نه. در هر صورت نگران نباشيد، معمولا درست انجام ميشه :)
آقا از حرف همه اساتید استفاده کردم واقعآ
اما یه تناقض هس،همه میگن adsl سرعتش تو روز خوبه اما واسه دانلود شب نه،از اونیم که باید باشه هم کمتره!
من الان مبین نت دارم،با 512 شبی 1 گیگو تا 1.200 دانلود دارم
دوستانی که adsl 128 و 256 دارن شبی چقد دانلود میکنن و چن ساعت رایگانه و کدوم isp ؟
به تاپیک فن آوا یه سری بزن اونجا راضی هستن سرعتش هم بالاس نسبت به بقیه شرکت هانقل قول:
ولی به اینم توجه کن که سرعت دانلود ADSL شهر به شهر منطقه به منطقه حتی خونه به خونه متفاوت هست و بستگی به کابل کشی خط و حتی میگن به فاصله محلی که ADSL میگیری براش از مرکز مخابراتی داره بستگی داره و دیگه به قول گفتی گرفتن اینترنت تو ایران مثل انتخاب شانسی هست ممکن عالی باشه ممکنه افتضاح باشه
بعد از دو هفته سرعت برای چندین ساعت است پینگ به حالت نرمالش 200-300 برای سرورهای خارجی برگشته ببینیم وضعیت چقدر خوب می ماند...
سلام
دوستان طرف شمال شرق تهران برای وایمکس ایرانس مشکلی ایجاد شده؟ از امروز برای من اصلا connect نمیشه و پشت سره هم آنتن پر و خالی میشه ! قضیه چیه؟
غرب تهران هم من مشکل دارم!! انتن پر و خالی میشه!
نقل قول:
دوست عزیز من حدود 1 ساله وایمکس دارم همیشه هم سرعتم 130 بوده این دوستمون درست میگه منم با حرف های mohandes66 موافقم :46:
من از امروز سرویسم تبدیل شد به 512........تست هم به زودی میگیرم ببینم چه طوریاس؟:دی
منم آنتنم پر و خالی میشه
البته الان دارم زنگ میزنم بهشون ببینم چی میگن
اقا خودش اس ام اس داد گفت اينقدر بريز كه من روندش كردم 8000 هزار ريختم. تنها مشكلش اينه وقتي ترافيك حجمي ميخري استفاده ميكني تموم ميشه نميگه و از پولي كه داخل حسابت هست استفاده ميكنه. بايد ديگه پول اضافي نريزم. :13:نقل قول:
دو ساعته پشت خطم احدی جواب نمیده
همین دیروز 80 تومن ریختم حسابشونا.خستم کردن دیگه
راست ميگي. من خودم ADSL Asiatech , Fan ava. sabanet رو استفاده كردم و فن آوا قطعي زياد داشت و بقيه هم آنچنان خوب نبودن مشكل رو با همه داشتم همه در غرب تهران. ولي وايمكس راضي تر هستم ضمن اينكه هر جا هم برم با خودم ميبرم آنتن بده استفاده ميكنم.نقل قول:
دوستان مخابرات يك برنامه جديد نصب كرده كه وي پي ان رو قطع ميكنه بايد يه خورده استفاده كنيد اينترنت معمولي بعد دوباره به وي پي ان وصل بشين چون همزمان وصل نميشه.
این ماه سرویسم رو به 256 تغییر دادم که باقیمانده حسابم تموم بشه اما 256 دیگه خیلی کنده گوگل رو هم به زور باز میکنه
این تستش هست
اینم تست GPRS ایرانسل برای چند ماه پیش
فرق عمدش پینگش هست اما از لحاظ سرعت زیاد کم نیست اگر 256 کسی میخواد بگیره برای چت کردن و وبگردی بهتره بره GPRS استفاده کنه همه جا آنتن میده:31:
الان صحبت کردم با پشتیبانی میگه هیچ جای تهران مشکلی نداریم پس نمیفهمم چرا همیشه خوب بوده ولی از دیروز تا حالا خطش میره و میاد؟
راستی من با تلفن نمیتونم به پشتیبانی وصل شم و باید با موبایل زنگ بزنم که اونم دائم میگه صدات قطع و وصل میشه یکی اگر تونست صحبت کنه به مام بگه چه خبر شده که اینطوری شده.
اگر قطع بودن دیروز رو میگی که امرروز ساعت 10:15 دقیقه صبح شیراز وصل شد تماس گرفتم اول گفت گوشیتون روی اسپیکر بردار گفتم اسپیکر نیست بعد گفت یه جا وایسا قطع و وصل نشی گفتم نشستم پشت سیستم داستان رو که پرسیدم گفت اختلال شبکه داریم تا 24 نهایتا48 ساعت اینده حل میشه که ربع ساعت بعد وصل شد اینبار زیاد زمان برد تا به اپراتور وصل بشم:11:نقل قول:
یه نفرو ندیدیم از وایمکس تعریف کنه/همه می نالید که/خب بریدadslبگیرید:31:
مثل اینکه باز HTTPS رو زدن ترکوندن احتمالا قطعی دلیلش همین بوده یاهو رو نتونستم باز کنم لطفا چک کنید
adsl منطقه ما فقط شاتل میده منم بمیرم شاتل نمیگیرم
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
یعنی الان خطت پر نمیشه خالی شه؟نقل قول:
البته من آوردم محل کارم وصل شده ولی سرعت دانلود بین 6 تا 51 متغیره
انتن منم کمو زیاد میشه از دیشب اینجوری شد دیگه هم کانکت نمیشه... به پشتیبانی هم زنگ زدم کسی جواب نداد ... همین جواب ندادن جواب سوال ماست یعنی مشکل داره شبکه :31:
دیشب از 11:30 تا 1:15 نتونستم وصل بشم و مدام آنتن میرفت و میومد.صبح هم حدود نیم ساعت اینجوری بود تا آخرش وصل شد
(کرج)
منم همین مشکل رو دارم و هی آنتن میپره بعد میادنقل قول:
جالبه در حالت عادی هیچ مشکلی وجود نداره اما تا شروع می کنی به دانلود یک فایل بعد از چند دقیقه اینرنت قطع و وصل می شه...آنتن میره و میاد...مشکل جدیدی است...یک خبر تایید نشده هم این که بخاطر این که دانلودر ها پدر وایمکس را سرویس کردند و شبکه با کمبود پهنای باند مواجه شده از ماه های آینده سرویس نا محدود برداشت خواهد شد و سرویس هایی با محدودیت حجمی قرار داده می شود...آخه ملت با یک مگ و ماهی 80تومن 300-400 گیگ دانلود می کردند...چی حالا خدا می دونه...
به خاطر این که ملت ما کمبود دارن:2: فکر میکنن اگر دانلود نکنن سرشون کلاه رفته و حتی دیدم که یارو میره یه فیلمی چیزی الکی میذاره دانلود میکنه و بعد از این که دانلود شد هم پاکش میکنه بدون این که حتی نگاهش کنه فقط برای این که دانلود کنهنقل قول:
والا تو آمریکا اروپا که سرعت اینترنتشون 100 برابر ایران هست مردم انقدر دانلود نمیکنن و احساس هم نمیکنن که سرشون کلاه میره اگر دانلود نکنن ولی تو ایران چون هموطنان گرامی کلا کلاه بردار هستند فکر میکنن سرشون کلاه میره
منم خودم 1 مگ دارم ولی تو ماه خیلی دیگه دانلود کنم 30 گیگ بیشتر نمیشه چون من چیز هایی رو که میخوام دانلود میکنم نه چرت و پرت فقط برای این که دانلود کرده باشم مثل خیلی ها
والا من دیدم کسانی رو که از یک فیلم 4 تا کیفیت دانلود می کنند...چی بگم والا از ماست که برماست...
آخه این که نمیشه من تورنتم اصلا سرعت نداره حالا گور بابای سرعت این که هی خطش میره میاد که اصلا وصل نمیشه تا وای فایم رو روشن نکردم خطش هست ولی تا روشن میکنم خطش میره
به خدا این 80000 تومن رو بدم بیرون واسم دانلود کنن پولشو بدم بیشتر میصرفه
تنها کالای مصرفی هم هست که نمیتونی به کسی شکایت کنی یا تهدید کنی میری سراغ یک سرویس دهنده دیگه
چون همشون مثل همن همه افتضاح
من انیمه دانلود میکنم عموما هم شب ولی 60 مگ فایل رو انقدر قطع و وصل شد که بیحیالش شدم
منم والا نهایت بشه 30 گیگ ماهی ولی اینطوری که داره پیش میره فکر کنم باید به ماهی 1 گیگ قانع باشیم
بابا قبلا زنگ میزدم میگفت مشکل سراسریه ولی الان همچین با اعتماد به نفس میگه مشکل نداریم که نگونقل قول:
بهش میگم خب مال یک عده که میشناسم همینطوری شده میگه حالا میگم پشتیبانی زنگ بزنه بهتون بعد هم قطع میکنه خب یکی نیست بگه پشتیبانی به کدوم شماره که ازم نگرفتی میخواد زنگ بزنه؟بعد حالا زنگم زد این که مشکل من تنها نیست مشکل همست
من اصلا با این حرف موافق نیستم کسی که داره اینترنت نامحدود میده و انقدر هم تبلیغ میکنه باید فکر اینجاشم بکنه که همه میخوان تا بالاترین حد دانلود کنن برای تعرفه های نامحدود.... طرف پول داده دانلود کنه :27: اینجا نه اروپاست نه امریکا اینجا ایران :31: قیمتا 9 برابر اونوره حالا اگه تو هم برای اینترنت این همه پول نمیدادی دانلودت بالا نمیرفت :20: شما نگران اینا نباش یجایی نمیخوابن که زیرشون اب بره... بهتره این مشکلاتو به گردن مشتریا نندازین... اونا تعهد کردن و باید به وظیفشون عمل کنننقل قول:
انتن دهی دو چراغ روشنهنقل قول:
اما بیشتر ارور دی ان اس در دسترس نیست رو بهم میده که وقتی میگم میگن اختلال شبکه داریم دارن حلش میکنن