سلام دوستان از اين مشكلاتي كه همه شماها گفتيد توي بازي من نيست نه تماشاچي نه گزارشگر و نه غيره فقط توي منو خريد و فروش بازيكنان تو مستر ليگ گير ميده اونم بعد از خريد بازكن
Printable View
سلام دوستان از اين مشكلاتي كه همه شماها گفتيد توي بازي من نيست نه تماشاچي نه گزارشگر و نه غيره فقط توي منو خريد و فروش بازيكنان تو مستر ليگ گير ميده اونم بعد از خريد بازكن
دوستان گوگولي مگولي
يه چيز بزرگ يافتم
چه بازيه اين پي اي اس 2010
من از اون موقع تا حالا تو مستر ليگم فصل اول با رئال تمام جام هارو بردم جالب اينجاست كه تمام بازي هارو هم بردم روي تاپ پلير
حتما من خيلي قويم ديگه :دي
حالا اون يه چيز چيه ؟
يادتونه بهتون گفتم مخصوصا آرمين جون و داش حسين كه بازيكني مثل په په هم كه 26 سالشه بعد تمرين از آبيليتي هاش كم ميشه
دليلشو فهميدم دليل شرايطه
من همين الان خريد كردم تو تعطيلات زمستاني
ساموئل اتوئو رو خريدم با كورشما از اينتر
خب اين بازيكنان جديد با تيم هماهنگ نيستن در نتيجه چي ميشه ؟
موقعي كه تمرين ميديد قدرت هماهنگي بازيكنان يا همون Teamwork
حالا اين هماهنگي با Teamwork واسه بازيكنايي كه تازه خريدم يعني اتوئو و كورشما چي ميشه ؟
معلومه افزايش پيدا مي كنه چون اونا تازه اومدن به تيم و انگيزه مضاعفي دارن كه پيشرفت بكنن و با بقيه جور بشن
دقيقا امتحان كنيد خودتون مي بينيد
و خيلي علت هاي ديگه وجود داره كه من تا حالا دوتاشو ياد گرفتم با يه فصل بازي كامل مستر ليگ
اون يكي هم اينه كه وقتي بازيكني رو بازي نميديد اون تمرين مي كنه چرا ؟
چون ما در مسترليگ هفته رو به دو قسمت تقسيم كرديم
يكي يكشنبه و ديگري پنجشنبه كه تمرينات انجام ميشه
بازيكني كه روز پنج شنبه در بازي رسمي بازي نكرده چون بلوك هاش پر هستن در روز پنج شنبه تمرين مي كنن اما خسته نميشن و در اصل استراحت مي كنن
درست مثل دنياي واقعي مثلا ليونل مسي از بارسلونا در بازي با آلمريا بازي نكرد اما تو تمرين بارسلونا روز شنبه بود اما بازي نكرد يعني استراحت كرد و براي بازي هاي بعدي اماده تر شده
اينارو تا الان ياد گرفتم
اينارو دارم مي نويسم تا يه پي دي اف كامل كامل دربيارم
يه گلايي زدم كه كف مي كنيد ميذارم براتون
قربون همگي راستي اين ويرايشگر چي شد ؟
اين كدوم استاديوم هست؟نقل قول:
چه turf با حالي داره... :20:
هنوز بازي رو نگرفتم به نظر شما پاساژ مينا تو آريا شهر آورده؟
اين فايل مربوطه به دايركت اكس ميشه و من خيلي به اين مشكل برخورد كردم... :27:نقل قول:
راه حلشم اينه كه همين فايلي كه بالا اين دوستمون گفته رو از سايت dll-files دانلود و به فولدر system تو درايو ويندوز بريزيد و مشكلتون حل ميشه...
من گزارشگری به زبان اسپانیایی رو هم گرفتم به نظر من خیلی قشنگ تر از گزارشگری انگلیسیه اما از نظر من گزارشگری ایتالیایی از اسپانیایی قشنگ تره . گفتم تجربه خودمو برای دوستان بگم شاید یکی بخواد گزارش به زبانهای دیگه رو دانلود کنه .
من پچ PES EDIT رو دیشب گرفتم اما به نظر میرسه یک ایرادی داشته باشه چون بعد از نصب این پچ چند مرتبه بازی هنگ کرد منم کیت سرور رو غیر فعال کردم راستش اصلا حوصله درد سر ندارم بعضی از کاربرا میگن باید دو از فایلهاشو حذف کنید تا درست بشه من دیگه دنبالش نرفتم . با غیر فعال کردن کیت سرور این پچ هم از کار میفته اما یک خوبی داره که اسم تیمها و کاپ و لیگها خراب نمیشن .نقل قول:
پچ pes edit اشکالی ناره چه اشکالی کدوم نسخه ؟؟؟
دوستام مشکل لرزش شماره رو هم بگن چطوری حل کنیم خیلی عالیه
توی این لینک چمن های بسیار زیبا و متنوعی وجود داره :
کد:http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=55143
من نسخه 0.4 رو گرفتم اما نمیدونم چرا توی لیگ ایتالیا بعضی وقتا این مشکل پیش میومد منم غیر فعالش کردم .نقل قول:
داشتم مسترليگ رو مي رفتم يه چيز ديگه هم فهميدم
تيمي كه در يه فصل قهرمان اروپا ميشه با قهرمان آمريكاي لاتين مسابقه اي رو انجام ميده بنام Konami Cup كه جايزه اش هم 3 ميليونه
من رفتم با بوكاجونيورز افتادم و 3-0 بردمش و 3 ميليونم جايزه گرفتم
شايد بتونه كمكتون بكنه
اينم يه عكس از نماي قهرمانيم در جام كونامي در مسترليگ
نقل قول:
کد:http://aksupload.ir/pic/October/eeee.PNG
سلام
یه سوال بی ربط ولی خواهشا جواب بدین
از کجا باید بفهمم نسخه بازی که گرفتم اصلی و کامله؟
كونامي (كه فقط يه فينال بود) و هم جام اروپا(همون که منوهاش قرمز هست) برای من توی همین هفته اتفاق افتاد.البته اروپا توی bal اتفاق افتاد و کنمی توی مستر لیگ.نقل قول:
داشتم مسترليگ رو مي رفتم يه چيز ديگه هم فهميدم
تيمي كه در يه فصل قهرمان اروپا ميشه با قهرمان آمريكاي لاتين مسابقه اي رو انجام ميده بنام Konami Cup كه جايزه اش هم 3 ميليونه
من رفتم با بوكاجونيورز افتادم و 3-0 بردمش و 3 ميليونم جايزه گرفتم
شايد بتونه كمكتون بكنه
اينم يه عكس از نماي قهرمانيم در جام كونامي در مسترليگ
---------------
اينم جواب بديد ممنون:
من توي منوي ها مستر لیگ که در حال چرخشم یه دفعه بازی توی لودینگ بین دو منو قفل میکنه و مجبور میشم alt+f4 بگیرم آیا جوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
یه سوال.بازی آنلاین در چه حاله؟میشه بازی کرد یا مثل 2009 ضدحال خوردیم؟
قابلیت شبکه داره بازی؟
قابلیت شبکه که نداره ولی 2009 رو میشد آنلاین بازی کرد ولی کرک وبرنامه جانبی میخواستنقل قول:
یه سوال.بازی آنلاین در چه حاله؟میشه بازی کرد یا مثل 2009 ضدحال خوردیم؟
قابلیت شبکه داره بازی؟
خب منم گفتم ديگهنقل قول:
تيم قهرمان اروپا با قهرمان امريكاي لاتين بازي مي كنن
منم امروز بازی رو تهیه کردم واقعا عالی خیلی حال می ده
فقط یه سوال داشتم در مورد پنالتی زدن
بعضی اوقات مثلا می زنی به شمت راست خودش میزنه سمت چپ !!!! نمی دونم چرا؟؟؟( با جوستیک بازی می کنم) قضیش چی؟؟؟ نسبت به نسخه ی 2009 یکم سختر شده پنالتی زدناش
اینم یه عکس که خودم گرفتم (البته سایز و کیفیت رو اوردم پایین که سبکتر بشه حجم عکس) نتیجرو بچسب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
========
یکی مشکلی هم که داره بازی وقتی در حال دویدن هستی اون شماره ی بالای سرت لرزش داره!!! (می شه درستش کرد؟)
سلام.
سریال نامبر واسه نصب یازی رو میخواستم.(اضطراری)
من خودم فیفا بازی میکنم و ازش هم دلخورم که چرا اینجوریه ولی وجدانا" شما ها که ماشااله این همه صفحه رو پیش گرفتید تا رسیدید به اینجا اون چیزای که کونامی گفته بود و شما ها هم انتظار دارید چطوری بود درکل اون توقعی که داشید رو براتون انجام داده ؟؟؟
البته منتطقی باشید و تعصب نداشته باشید
ممنون
نظر من که اینهنقل قول:
نقل قول:
ممنون که توجه کردی من به شما میگم یه طرفدار با سبک رو روش چون همه چیز رو خوب کفتی راستی چرا دور کنکور خط کشدی
مگه کنکور نداری (خودت گفته بودی )
ممنون
آقا جمیعا سلام ... من جدیدا pes بازی می کنم ... می خوام بدونم چطوری میشه کفش وارد بازی کرد ؟ با کیت سرور زدم اما کفشا تو قسمت edit بازیکنا حذف شدن ... یعنی می رم تو قسمت کفش عکساشون نیست ... می خوام بدونم روش کاملتر و بهتری نداره ؟ مثلا تو فیفا یه نرم افزار هست به اسم Creation master که واقعا کارش عالیه ... راهنماییم می کنید ؟
واقعا تا زمانی که این حرکت به صورت 360 درجه رو تو فیفا ندیده بودم فکر میکردم فیفا حتی توی کنسول هم حریف pes نیست
اما الان خیلی دوست دارم یه چند تا بازی توی یه گیم کلوب با فیفا 2010 بازی کنم
راستی قضیه این 360 درجه pes 2010 که قولشو داده بودن چی شد؟
آره کنکور دارم ولی فعلا یه جوری برنامه ریزی کردم که بتونم بعضی موقع اینجا سر بزنم.نقل قول:
فکر کنم چند روز دیگه اینجا رو هم تعطیل کنم.
بچه ها اینم از یک پچ جدید:
Rapid Bucharest in PES 2010 replacing Hammarby Fotball.
Full players names & kits.
کد:http://hotfile.com/dl/15845872/e2ef458/RAPID_BUCURESTI_PATCH_by_INFERNO_www.pes-pro.com.rar.html
کد:http://uploading.com/files/1fmb957m/RAPID_BUCURESTI_PATCH_by_INFERNO_www.pes-pro.com.rar/
بچه ها بالاخره یک پچ کامل برای بوندس لیگا اومد (که کار امیر و رضا هست . از این خارجیه بخاری بلند نمیشه )
Features:
- correct Logo Leagues
- Teams Flag
- Players Name
- Players Number
- Players Position
- Teams Game Plan”Update”
other:
- correct Replay Logo For all leagues & cups
- correct Logo Leagues & cups”all language”
- Europe teams Kit
- Boot Pack
Thanks to:
Pes-Patch.Com * Juce & Robbie (Kitserver 9)
PATe.Arminia (Replay Logo) 3ecken1elfer (Boot Pack) * Grand Bleu (Europe Kits)
Roholahh F. Hamed Y. Farshid D. * Create Cover & Setup (Payam Kh.)
کد:http://hotfile.com/dl/15848679/8d165d5/Bundes_Patch_v0.1_By_Amir_And_Reza.rar.html
کد:http://uploading.com/files/13fm86b4/Bundes_Patch_v0.1_By_Amir_And_Reza.rar/
دوستان اینو میشه جای دیگه آپ کنین ؟
کد:http://rapidshare.com/files/297584197/PESEdit.com_2010_Patch_0.4_all-in-one.rar
9VNE -M9ME-KY9S-MVCV-27EMنقل قول:
آموزش تصویری زدن پنالتینقل قول:
نقل قول:
http://www.pesfan.com/pestube/1019/
بابا سیستم ضعیف کجا بود بازی روونه مثل باقلوانقل قول:
سیستمم ایناست
intel core i7
6 gig ram
ati 1 gig 4870
به سیستم ربطی نداره بازی مشکل داره
منظورم از دوتا دوتا اینه که چون بعضی موقع ها پاس نمی ده مجبور می شهی دوبار رو s بزنی بعد بازکنی که توپ دستشه پاس می ده به یکی بعدی هم بلافاصله پاس می ده به حریف نمی دونم شاید لینکایی که من دانلود کردم مشکل داشته که فکر نکنم بازی همونه دیگه
اینا رو گرفتم :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4328954&postcount=21
بهادر جان خودن پچ بوندس لیگارو نصب کردی ؟
چطوره ؟
دارم دانلودش می کنم.نقل قول:
بچه ها این خیلی جالبه باهاش نشان فرود توپ حذه میشه :
کد:http://hotfile.com/dl/15851139/a16a565/Ball_cursor_removal_by_alahly_man.rar.html
کد:http://uploading.com/files/35eabc25/Ball_cursor_removal_by_alahly_man.rar/
بهادر جان اگر تموم شد و نصب کردی یه اطلاعاتی ازش بزار و اگر ارزش دانلود داره ما هم دانلود کنیم
من نصب کردم بدک نیست .نقل قول:
لیگ آلمان هم خوبه.
این زمان پاسخگویی مزخرف بیچارم کرده کسی براش راهی پیدا نکرده اصلا کنترل بازی دستم نیست همش سانت و هد زدن آخه کنامی بی پدر گرافیک به این خوبی این همه زحمت این چه کاری بود کردی
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز ممنون بابت پچ...لباس تیم های بوندس لیگا هم درست شده؟
لباس ها رو می تونیم خودمون درست کنیم؟
توی عکس ها که لباس ها همه بدون لوگو و اسپانسر هست:13::41:
من خودم تا حالا فیفا نزدم اما امسال کنامی با یه اشتباه ریده به همه چیز یه سر به سایتهای خارجی بزنید داد همه از این مسئله پاسخگویی زیاد در اومده من موندم شما چطور بازی میکنید
آقا من واقعا بازی برام بی مزه شده یکی بیاد منو توجیه کنه
غیر از چیزایی که قبلا گفتم یه چیزی خیلی اذیتم می کنه
شما هر وقت توپ رو از دست بدین فقط کافیه دو تا از انگشتای مبارک رو بزارین رو دکمه s و d رو نگه دارین و در هیچ شرایطی ور ندارین توپ بعد از چند ثانیه صد درصد دست شماست من دو هزار بار امتحان کردم یک بارم نتونست کامپیوتر بهم گل بزنه تا حالا یه گل هم نخوردم از موقعی که این راهو فهمیدم قدرت توپ گیری خیلی بیشتر از هدایت توپ و پاس کاری تو این بازیه
حالا نکته اینه که کامپیوتر هم وقتی توپ دست شماست همین s و d رو می گیره و پاس دادن هم که خرابه درست نمی شه پاس داد واسه همین گل زدن خیلی سخته یا اکثرا با سانتره یا اتفاقی
بعد می گه بازیو الکی می کوبی
بچه ها مژده مژده
دوستانی که مشکل رسپانس تایم یا زمان پاسخگویی دارن (عین خودم)عرض کنم یک راهی رو کشفیدم که زمان پاسخگویی کم و بازی تحت کنترل شما در میاد فک کنم اولین نفری باشم که اینو کشفیدیم ,طولانیه فعلا بریم شام بخوریم بعد شام در خدمت دوستان عرض میکنم چه جوری
داداش من که با کامپیوتر هر وقت بازی میکنم این قدر کامپیوتر قشنگ به هم پاس میدن که میخوام بزنم شیشه ی مانیتور رو بیارم پایین اصلا نمیشه توپ رو بگیری.به نظر من شما زیادی به این بازی حساس شدی و داری الکی وسواس به خرج میده(البته قصد توهین نداشتم خودت گفتی یکی بیاد منو توجیح کنه):27:نقل قول:
عزیز من اگه میخوای یه مطلب رو بذاری یا همش رو بذار یا اینکه اصلا نمیخواد بذاری.الان شما باعث شدید تعداد صفحات تاپیک بیشتر بشه.بابا رعایت کنید دیگه.یعنی چی میخوام شام بخورم بعدا میام مطلب میذارم منطق اینه که اول شام بخوری بعد بیای مطلب رو کامل بذاری.نقل قول:
سلام به همگی خوب ماهم بازیو گرفتیم بعد از هزار گرفتاری.همونجوری که همه دوستان گفتند بازی خیلی سریع شده ولی دیگه کاریش نمیشه کرد من یه سوال داشتم اول مستر لیگ هست اونجا اولش چندتا هفته اول بازی نداری هی باید نکس بزنی اونجا باید چی کار کرد هی باید نکس زد یا میشه کاری هم کرد
اولش فصل نقل و انتقالات هستش میتونی بازیکن بخری .من شانسی شانسی آرشاوین رو گرفتم.نقل قول: