من سرویس 512 رو دارم.نقل قول:
شبا سرعت ثابت نیست از 40 تا 100 متغیر هست ولی این شبا تقریباً شبی یک گیگ رو میگیرم.
Printable View
من سرویس 512 رو دارم.نقل قول:
شبا سرعت ثابت نیست از 40 تا 100 متغیر هست ولی این شبا تقریباً شبی یک گیگ رو میگیرم.
شما که خودتون مصداق کامل نون بربری هستید اسم اون خانوم را نقل قول گرفتید بعد به من میگید حذفش کنم؟!نقل قول:
100تومن جریمه رفت توپاچش تا دفعه دیگه با مشتری درست صحبت کنه
سرویس های برنزی هم ته و توش را در اوردم توی فارس چون با مخابرات همکاری میکنن و شریک هستن برنزی نمیدن
من که نمیتونم تو پست شما دستکاری کنمنقل قول:
در هر صورت موفق باشید
سلام
سرویس 128 یا 256 adsl برای مرکز سلمان کدوم شرکت پیشنهاد میدید؟( sepanta دارم )سرعت دانلود شبانه بالایی داشته باشه.
میشه چرا نشهنقل قول:
:Dنقل قول:
داداش از نظر اخلاقی گفتم
بیخیال
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
سرخر که میگن اینه ها.نقل قول:
تو ایران هر سرویسی که میخری باید به همه پول بدی از آبدارچی طرف گرفته تا اون گنده ها حالا تو شیراز اینم به نون خورا اضاف شده.
حالا هر بار ما زنگ بزنیم بگن سرویس برنز ارائه نمیدیم و بعد گزارش کنیم 100 تومن جریمه میشن؟ خوبه ها روزی یه بار زنگ بزنیم حالشون گرفته بشه
خوشم میاد که هر شهری برای خودش عشقی اکانت میده.
واقعا که.
منم الان دو هفته ای هست محدود شدم(شاتل).
به دلایل نامعلوم.زنگ هم نمی زنم پشتیبانی.چون قاطی کنم جدو ابادشون رو فحش میدم.فقط دارم نفراتی رو که از شاتل اشتراک دارن می کشم بیرون.اینجور مودبانه تره.
نه اون طرف گفته بود چیکار اسم من دارینقل قول:
آورین آوریننقل قول:
شماره موبایل همایون هم خواستی من دارم
دیشب 500 مگ ته اکانت ما بوده که اینم کم کردن رفت.
زنگ زدم پشتیبانی آسیاتک میگم چرا حجم کم کرده میگه شما 14 گیگ دان داشتیدتا 8 . از 8 تا 8:30 به بعد 750 مگ از شما کم شده.
میگم من 2 گیگ لینک بیشتر تو دانلود منیجرم نبوده که 1گیگش بشتر دان نشده بعد سیستم 7:45 خاموش شده 8:30 کجا بوده . 500 مگ هم بشتر تو اکانتم نبوده چه جوری 750 مگ کم کرده اصلا هیچی با هم جور نبود.
10 روز از اکانتم مونده دیگه نمیصرفه حجم بخرم.
میخوام سرویس جدید بگیرم 128 5 گیگ مشکلی که پیش نمیاد بابت اون 10 روزی که مونده؟؟
بعد فوری فعال میکنن؟؟؟
باور کن انقدر مشکلات تو زندگیم هست که حوصله تازه به دوران رسیده هایی مثل همایون رو ندارم.نقل قول:
ترجیح میدم تغییر اشتراک بدم تا درگیری.
فعلا دارم بررسی میکنم ببینم از کدوم شرکت اکانت بگیرم.
فعلا نظرم اسیاتک هست.شایدم برم سراغ بیست نت.
اگه از تو سایت شارژ میکنی بالای سایت نوشته:نقل قول:
توجه: در صورتي كه از سرويس هاي حجمي استفاده مينماييد و زودتر از موعد حجم مصرف خود را به اتمام
رسانيده ايد، تاريخ تمديد مجدد سرويس خود را با كليك بر روي لينك روبرو ، به روز نماييد. -به روز رسانی-
روی بروز رسانی بزنی همون لحظه فعال میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزانی که بیسنت دارن.توی سایت در قسمت تعرفه ها یه اینترنت نامحدود داره و یه اینترنت پرسرعت نامحدود فرق این دوتا چیه؟مثلا 512 هردو سرعتشون چجوریاست؟ممنون
من خودم خطم رو آسیاتک رانژه هست میخواستم بدونم که 256 نامحدود طلایی سرعتش چقدر هست و آیا سرعت اون دوتا بالایی بالاتر هست؟اصلا ارزش داره به خاطر اونا برم بیسنت؟
اون اینترنت نامحدود نیست عزیز. اینترانت هست. همون شبکه داخلی، یعنی به هیچ دردی نمیخوره.نقل قول:
دوستان یه سوال دارم
اگر مودم وایرلس رو ی ppoe باشه
برای استفاده از شبانه مجانی باید سر ساعت مثلا 2 مودم رو خاموش روشن کنم یا نه؟
.نقل قول:
راهنمایی بفرمایید.
دوستان یه سوال دارم
اگر مودم وایرلس رو ی ppoe باشه
برای استفاده از شبانه مجانی باید سر ساعت مثلا 2 مودم رو خاموش روشن کنم یا نه؟
ببخشید خطای دید بود.نقل قول:
کسی میدونه 512 نامحدود بیسنت سرعتش چجوریه؟سرعت 256 نامحدود آسیاتک چطور؟و این که چرا اینقدر اختلاف قیمت دارند نامحدود آسیاتک و بیسنت؟بازم ممنون
از آسیاتک خبر ندارم ولی اینطور که بچه های بیست نت میگن سرعت 512 نامحدود حدود 58_60 کیلوبایت باید باشهنقل قول:
اسیاتک اینطور که به من گفتند یک پله بالاتره نامحدود طلاییش مثلا 128 اش 256 میبندن ولی قیمتش بالاسنقل قول:
پس سرعت 512 بیست نت و 256 اسیاتک باید تقریبا یکی باشه
سرویس 512k ماتریکس. چون صبح زود باید سر کار باشم شبانه رو 6 صبح تست کردم بازم اوکی بود:نقل قول:
یک چند مدتیه سرعت شبانه اسیاتک پایینه درسته؟من 128 مرکز مدرس شبی 600 مگ دان میکنم!!شما چه قدر دان میکنید؟جواب بدین ممنون میشم.زنگ بزنم پشتیبانی؟
آره از موقعی که سرویس ها رو جدید کردن اینطوری شده.منم بین 500 تا 600 مگ دانلود میکنم.من امروز زنگ زدم پشتیبانی گفت تمام شبانه ها رو 128 بستیم.فقط آخرش گفت درست میشه!!!!!!!.میخواین شما هم زنگ بزنید ببینید بهتون چی میگن.نقل قول:
کسی خبر داره از کی این شرکتا ساعتو میبرن جلو؟
هر وقت دولت خدمتگزار ببره جلو.دی:نقل قول:
اخه بعضی از این شرکتا 1 شب زودترو دیرتر به حرف دولت خدمتگزار گوش میکنن:31:نقل قول:
سلام دوستان من عضو جدید هستم.
برای مرکز فیاض بخش کدوم ای دی اس ال رو پیشنهاد میکنید البته من خودم تازه آسیاتک ثبت نام کردم اما ممکنه بعدا عوضش کنم.چیزی که برام مهم هست اینه که سرعتش بالا باشه چون زیاد به دانلود نیاز ندارم و به سرویس شبانه هم نیاز ندارم اما به ترافیکی نزدیک 3 گیگ درماه نیاز دارم میخواستم بدونم کدوم شرکت در این مرکز سرعتش بهتر هست؟
با سلام و احترام یه سوال در مورد ثبت نام انلاین آسیاتک.
من آسیاتک ثبت نام کردم خطم هم امروز رانژه شده از طریق سایتش ثبت نام کردم و یه یوزر نیم و پسورد به من دادن همونجا اما وقتی میزنم ارور 691 میده و وقتی توی سایتش هم میرم مینویسه این یوزر اشتباس یعنی هنوز فعال نشده برای فعال شدنش چیکار باید کنم؟
غلط کردن به حرف آغا و مموتی گوش نمیدننقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی شرکت محترمه معضمه
زنگ بزن پشتیبانی 1844 یا تهراننقل قول:
به سيستم امور مشتريان آسیاتک فارس خوش آمديد! جمعه, 1391/6/31 ساعت: 11:34 AM
جالبه. پنجشنبه تبدیل شده به جمعه، pm هم تبدیل شده به am
یعنی اینجور که این داره میگه الان ساعت یازدهو نیم فردا صبح هست.
امیدوارم تو سیستم شبانشون از این اشتباها نکنن :27:
یعنی مشکل مملکت ما ساعت اسیاتک هست؟! دی:نقل قول:
زیاد دانلود نمیکنی برو محدود 20نت بگیر....نقل قول:
سلام دوستانه همشهری.
من تازه اومدم شیراز کلا با سرویس ها و شرکت های اینجا آشنایی ندارم.شهر قبلی از مخابرات سرویس 512 داشتم ماهی 16 گیگ حجم برای دانلود داشتم.و 16 گیگ هم برای آپلود.
سرعت دانلود هم روی 60 کیلوبایت ثابت بود.قیمتش هم 22 هزار تومان ماهیانه بود کلا کار منو راه مینداخت.
حالا اومدم اینجا و کلا بدون اینترنت که زندگی سخت میشه.سرویسی مشابه به این سرویس هست از شرکت خاصی؟
کلا تو همین حدود باشه راضیم سرویس بهتری هم سراغ دارین بگید.بنده میانرود فاز 1 سکونت دارم.مرسی
چقدر قیمتش مفت بوده 512 32گیگ 22تومننقل قول:
اینجا برای همچین سرویسی باید 3برابر اون پولی که اونجا میدادی اینجا بدی
دقیقا مثل سرویس Base شاتل بود :نقل قول:
اوه اوه اگه این سرویسها را بگیرید سرعت را به حداقل سرعت مجاز(یک دهم سرعت واقعی) محدود می کنندنقل قول:
اصلا توصیه نمی کنم از شاتل بگیرید
کلا فکر این سرویسهای نامحدود تنظیم مقررات که قیمتش کم هست را نکنید
خب درسته سرعت دانلود سرویس 512 60 کیلوبایت بود و نسبت به قیمتش خوب بود.فقط مشکل پینگش هست.نقل قول:
توصیه شما چه سرویسی و چه شرکتی هست/؟
باید بچه های که در مرکز میانرود هستن نظر بدن ممکنه من یه سرویس دهنده بگم وضعیتش توی مرکز شما مناسب نباشهنقل قول:
فقط توصیه میکنم شاتل نگیرید