همه دارن از تهران میرن شما تازه میخوای بیای (شوخی:46:)نقل قول:
آره تلفنی راه میندازن... فقط مودمش رو خودت بخر
Printable View
همه دارن از تهران میرن شما تازه میخوای بیای (شوخی:46:)نقل قول:
آره تلفنی راه میندازن... فقط مودمش رو خودت بخر
سلامنقل قول:
بله
در واقع شما هر صفحه رو انگار دانلود ميكنيد و مشاهده ميكنيد
هر چي صفخات سنگين تر و داراي عكسهاي بيشتري باشه حجم هم بيشتر كم ميكنه
سلامنقل قول:
بله از شركتها ميشه تلفني گرفت
فقط شما بايد كارت ملي صلحب تلفن و فيش پرداختي و آخرين قبض تلفن و چيزايي رو كه ميخوان رو براشون يه جوري بفرستي
من خودم فكس كردم
ميتونيد اسكن كنيد و ايميل كنيد
به همين راحتي
سلام من امروز 128 محدود با 2 گیگ داده گرفتم 10 تومن .میگم این غضیه شبانه چیه ؟ رایگانه از داده کم نمیشه ؟ شبانه از ساعت چند تا چنده؟؟؟
قیمت های شاتل در مشهد چه جوری ه؟
این پینگ قضیش چیه؟!
بالا باشه چی میشه؟!
من هر چی میگ
ردم متوجه نمیشم!
با محدودیت حجمی می تونم کنار بیام وسرویس حجمی سپنتا رو دارمنقل قول:
مخابرات که روی فیبر نوری ADSL نمیده.
این ISP ها کدومشون رو فیبر نوری سرویس میدن؟؟؟
ممنون.
مخابرات قراربوده تا اخر امسال بده مشهد و اصفهان الان میده.نقل قول:
بقیه آی اس پی ها هیچ کدوم نمیدن !
شما یا برو مخابرات ببین خطتتو میتونی مسی کنی یا نه !
اگه نشد باید یا وایرلس بگیری یا وایمکس.
الان برای نامحدود مخابرات از همه بهتره ؟ چون تو منطقه ما (8) خیلی وقته میدن
اینجور که پیداست از همه جا هم شلوغ تره
اونایی که دارن ازش راضی هستن
من میخوام یه سرویسی باشه که کارم رو راه بندازه
هیچوقتم نگران تموم شدن حجم ام نباشم
پول زیادی هم ندم
بنظرتون مخابرات کارم رو راه میندازه
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
الان برای نامحدود مخابرات از همه بهتره ؟ چون تو منطقه ما (8) خیلی وقته میدن
اینجور که پیداست از همه جا هم شلوغ تره
اونایی که دارن ازش راضی هستن
من میخوام یه سرویسی باشه که کارم رو راه بندازه
هیچوقتم نگران تموم شدن حجم ام نباشم
پول زیادی هم ندم
بنظرتون مخابرات کارم رو راه میندازه
خوب تا کار شما چی باشه ؟ وبگردی با دانلودهای کم حجم یا اینکه جز اون دسته از کاربرانی هستی که دانلودهای حجم دارن؟نقل قول:
اگر دانلودهای حجیم داری مخابرات گزینه چندان جالبی نیست.
این پینگ قضیش چیه؟!
بالا باشه چی میشه؟!
من هر چی میگردم متوجه نمیشم!
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
راهی برای کمتر کردنش هم هست؟!:11:
نقل قول:هر سرویسی میگیرید صبا نگیرید که مشتریاش دیگه زیاد شدن و میخواد از شرشون راحت بشه !!!نقل قول:
چه گزینه ای خوبه؟نقل قول:
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
بگردی چندجا تو فروم توضیح کامل داده ، ولی خلاصه اش اینه که برای بازی کردن آنلاین هرچی پینگت کمتر باشه بهتره و هرچی بالاتر بدتر !نقل قول:
سلام
سرعت دانلود adsl امپراطور چطور هست؟
مثلا من 128 شاتل دارم اما با 70 کیلوبایت بر ثانیه دانلود می کنم. می خواستم ببینم امپراطور نیز همین حالت رو داره؟
اقا من از شاتل با سرعت 128 گرفتم با حداکثر 50 دانلود میکنه میخوام یه شرکت باشه که من با 100 دانلود کنم
حالا شرکتی وجود داره که من ازش 128 بگیرم با 100 دانلود کنه اگه کسی میدونه جواب بده
این چند تا عکس از برنامه ی DU METER گرفتم که باعث تعجبمه !
من شب سیستم رو گذاشتم رو دانلود صبح دیدم با کمال ناباوری حدود 500 مگ بیشتر دانلود نکرده (512 و از 1 تا 8 شب_ سرعتش معمولاً 50 الی 60 هستش)
بعد صبحش برنامه ی DU METER می نویسه که 2 گیگ دانلود شده !!! نمیدونم اشکال از کجاست ؟ چند روزه که حجم اکانت روزانم هم بطور نامتعارف کم میشه البته نه اینقدر !یعنی DU METER مشکل داره ؟؟ راستی اون Trojan Killer که آقا مهرداد معرفی کردن نصب کردم و اسکن کردم الان دیگه تروجان نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه تعجبم اینه که IDM اینقدر دانلود نکرده که این نوشته از 1 تا 8 صبح !!!
راستی وقتی دیسکانکت میشم برنامه ی DU METER هنوز واسه خودش ترافیک ثبت میکنه !!! نگاه کنین :
نقل قول:
شما ببین تو option , وقسمت General کانکشنت تیک خورده باشه و نه اون LOcal area connection
اقا کدوم isp بهترین پینگو داره تو شیراز ؟
راستش خیلی مهمه برام !
از نون شب واجب تره :31:
برای بازی یا ر.س.ی.ورنقل قول:
اول داتک
بعد صبانت
بعد سرویسای آرت شاتل/
البته مثل اینکه صبا جدیدا مشکل پیدا کرده.
بازی آنلاین میکنـی بالا باشه وای مصیبتا ... :46:نقل قول:
بالا باشه چی میشه؟!
سرعت صبا بالاتره یا شاتل یا پارس انلاین کدام بهتره
پارس آنلاین از همه بالاتر بود یه زمانی ....نقل قول:
ولی الان فکر کنم شاتل از بقیه بهتر باشه.
البته فقط روی روزانه حساب کنید.
بازی !:46:نقل قول:
من نمیدونم سرویس اکو 1 مگ شاتل دارم اما لامصب هیچی از این گیگ میگا جایزه نمیده به مناسبت ایام عید و اینا
چرا ؟
تو تنظیمات مودم که میرم Bridging رو انتخاب میکنم بدون خواستن یوزر و پسورد نصب تموم میشه
سوال ما رو جوا ندادید دوستان!
موقعی که فریز کنم سرویس رو، ترافیک و دوره استفاده هم میپره؟
خوب pppoe رو بزن . :11:نقل قول:
سلام
محل سکونت من شهر بهشهر یکی از شهرستان های مازندان هست
به نظر دوستان قیمتهاش چطوره ؟
البته 2 تا isp هست که یکی دیگه خیلی گرونتر از اینه
قیمتهاش خیلی خوبهنقل قول:
128 که این داره میده 12 تومن من تو تهران از سپنتا 42 تومن گرفته بودم
42 هزار تومن :18::18:نقل قول:
چه خبره ؟؟؟؟
اگه سرعت داشته باشه خیلی خوبه که !!! من 256 محدود رو می گیرم ماهی 18 (3 گیگ) ! فقط میخوان از ملت پول بگیرن (کوفتشون بشه !!!!!:31:) ولی تو این مملکت هر چی ارزون باشه احتمالاً یه مشکلی هم داره !!!!!:27:نقل قول:
این شرکت پیشگامان کویر یزد تو تهران سرویس می ده؟؟؟
کسی تا حالا استفاده کرده ببینه چجوریه منظورم این اواخره چون به نظر کیفیت سرویس هاش خوب می آد
نه مشکلی نداره ، من فعلا 128 همین شرکت دارم سرعت دانلود روی 15.5 کیلوبایت ثابتهنقل قول:
احتمالا تا 10 روز دیگه 256 میگیرم
یعنی جاهای دیگه این قدر گرونه ، من تازه فکر میکردم گرونه
اینا تعرفه های مصوب رای تهارنه از طرفه مخابرات یه نگاه بندازید
[PHP]http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGd[/PHP]
سلام .من میخوام adsl بگیرم ولی یه سوالی برام پیش اومده. این که وقتی هزینه اشتراک adsl2+ رو نگاه میکردم از شاتل یا پارس آنلاین و ... یه سری سرویس 3 ماهه و 6 ماهه و یک ساله دارن و زدن مثلا ترافیک دوره 5 gb! این 5 گیگ ماله یه ماهه یعنی ماهی 5 گیگ یا کل اون چند ماهی که قرارداد میبندی؟ (مثلا 6 ماه کلا 5 Gb ترافیک)!
نامحدود با این سرعت به نظرم فوق العاده است در حال حاضر ! از دستش نده !!!!:21:نقل قول:
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
از دوستان کسی پاسخ سوال پایین رو نمیدونه !؟ خیلی مهمه !!
نقل قول:
من شب سیستم رو گذاشتم رو دانلود صبح دیدم با کمال ناباوری حدود 500 مگ بیشتر دانلود نکرده (512 و از 1 تا 8 شب_ سرعتش معمولاً 50 الی 60 هستش)
بعد صبحش برنامه ی DU METER می نویسه که 2 گیگ دانلود شده !!! نمیدونم اشکال از کجاست ؟ چند روزه که حجم اکانت روزانم هم بطور نامتعارف کم میشه البته نه اینقدر !یعنی DU METER مشکل داره ؟؟ راستی اون Trojan Killer که آقا مهرداد معرفی کردن نصب کردم و اسکن کردم الان دیگه تروجان نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 771x179. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 751x258. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
6 ماه 5 گیگ که هیچی نیست !!! :31:نقل قول:
سلام .من میخوام adsl بگیرم ولی یه سوالی برام پیش اومده. این که وقتی هزینه اشتراک adsl2+ رو نگاه میکردم از شاتل یا پارس آنلاین و ... یه سری سرویس 3 ماهه و 6 ماهه و یک ساله دارن و زدن مثلا ترافیک دوره 5 gb! این 5 گیگ ماله یه ماهه یعنی ماهی 5 گیگ یا کل اون چند ماهی که قرارداد میبندی؟ (مثلا 6 ماه کلا 5 Gb ترافیک)!
پس منظورشون ماهی 5 گیگ هست دیگه؟نقل قول:
به داش Mohsen_1363 آمدی لو دادی شهرمونو. :31:
یه اتفاقی برام افتاده من قبلا از این SpeedTest تست میگرفتم برام آی اس پی میزد پارس آنلاین. ولی الان میزنه افرانت!!
من الان سرعت 64 نامحدود دارم با سرعت 8 کیلو در ثانیه به قیمت 6 تومن ماهی.
اون موقع که برام پارس آنلاین بود قطعی شدید داشتم ولی الان اگه قطع شه خیلی طول بکشه 5دقیقه!
به نظر شما ای اس پی این شرکتی ازش میگیرم عوض شده؟
در ضمن پینگم قبلا 330 بود الان ببینید 432 شده:41:
قیمت ها هم که محسن جان بهتون گفتن:
64 ماهی 6 تومن
128 ماهی 12 تومن
256 ماهی 18 تومن
همه هم نامحدود هستند!
دوستان من کانکت نیستم ولی اینایی که DU METER ثبت میکنه چیه ؟
سلام . من دارم . آره کیفیت عالی هست . قطعی و .... نداره .نقل قول:
فقط این رو بگم که وقتی میگه 128 نامحدود سرعت دانلودش رو 16 هست رو همون هست . شاید 20 بشه :27:
استاندارد هر چیزی رو میده . همین . :10:
نقل قول:
256 رفتم واریز کردم امروز
از 20 تم دیگه 256 تجربه میکنم
در مورد isp این شرکتمون راستش چیزی نمیدم ؟
ولی اره خیلی بهتره شده اصلا قطی نداره ، من قبلا شب همیشه میزاشتم دانلود ، صبح بلند میشدم میدیدم
قطع شده هیچی نگرفته اما الان فکر کنم 4 روزه قطع نشده
اینم تست ping من
البته چیز شکنم دارم