سلام بچه ها
می خوام از شرکت فن اوا adsl بگیرم.
می خواستم مودمو خودم بگیرم.
یه سوال کلی داشتم فرق مودمها با هم چیه؟
من چه مودمی بگیرم که عالی باشه؟
Printable View
سلام بچه ها
می خوام از شرکت فن اوا adsl بگیرم.
می خواستم مودمو خودم بگیرم.
یه سوال کلی داشتم فرق مودمها با هم چیه؟
من چه مودمی بگیرم که عالی باشه؟
سلام .نقل قول:
من مودم tp-link وایرلس دار دارم که سه چهارماه قبل حدود 56 تومن خریدم . خوب هم کار میکنه .
اگه میخای 125 تومن هزینه مودم بدی مودم های asus بهتر از tp- link هستند .
حتما هم لازم نـیست که از همون شرکتی که adsl میگیری هم مودم بخری .
سلام من یک لپتاپ میخوام بگیرم که مودم نداره و باید مودم جدا براش بخرم می خواستم بدونم اگه مودم adsl بگیرم واسش میتونم با همون مودم از طریق dial up هم اگه خواستم به اینترنت وصل بشم؟؟؟
خیر بامودم adsl نمی شود به dialup وصل شدنقل قول:
با تشکر از شما دوستان به خاطر جوابتون :20:
امروز زیاد گشتم مدل ایسوز پیدا نکردم میگفتن تو بازار کمه بعد خسته شدم رفتم همون شرکت Tp-Link مدل TD-8840T رو با قیمت 45 تومن خریداری کردم ...مودم وایرلس رو نخریدم ......به نظرتون قیمت مناسبه یا برم تخفیف بگیرم:31:
سوالات زیادی دارم که بمونه برا هفته دیگه که قرار وصل کنم
باز هم ممنون:11::40:
کسی می دونه شماره پرونده ای که تو سایت 1899 زده چیه ؟
دوستان بین دو مودم wag54g2 و wag120 n (از شرکت lynksis(sisco)) کدومشون بهتره ؟
سلام
من میخوام یک مودم adsl بخرم .
مصرفم خانگی هستش .
مودم usb دار میخوام بخرم .
بین دو مودم ظزیر کدوم دو تا رو انتخاب کنم؟
SMC مال شرکت همارا
یا
TP link از شرکت لایزر؟
کدوم مودم بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
من یک مودم ایسوس مدل am602 دارم می خوام واسه adsl تنظیمش کنم
همه کاره ها رو انجام می دم ولی وقتی تو browser آی پی مودم رو می نویسم وارد کنسول مودم نمیشه چراغ کارت شبکه هم 5 ثانیه روشنه و 2 ثانیه هم cable unplugged می زنه . ده بار هم مودم رو ریست کردم ولی نمیشه در ضمن ping رو مودم جواب می ده .
ممنون می شم اگه کمکم کنید
سلام a6l3i جان... دمت گرم هنوز راهنمایی می کنی ... ایول... معذرت بچه ها ازین این اسپم دلم تنگ شده بود:37::37::11::11::11:نقل قول:
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
من که هنوز می گم بچه ها مودم ایسوز بگیرین بهترین مودمه...:11::11: ولی حالا که شما بین ای دو تا گفتید tp-link ازون یکی شناخته تر شدست و بیشتر توی بازار پیدا می شه..:13:نقل قول:
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
این مودمو هر شرکتی پشتیبانی نمی کنه... گیر الکی می دن:19::19: اگر ایسوز بگیری یا tp-link دیگه بهونه ندارن:21::27: زیادم توی بازار گیر میاد:11::11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
یه کارت شبکه کابلی (LAN) خوب در حد خونگی حدود 10 تا 15 تومنه ولی کارت های شبکه وایرلس از 45 تومن شروع میشه. کارت شبکه ای که هم LAN رو ساپورت کنه و هم Wireless نداریم.نقل قول:
مدل مودم شما رو نمی دونم ، ولی قطعا علاوه بر wireless باید LAN هم داشته باشه. اکثر کاربرهای خونگی (ازجمله خودم) مودم رو با LAN به PC وصل میکنن و از وایرلس واسه laptop و mobile استفاده می کنن.
شاید این پست مفید باشه:
------------------------کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4464368&postcount=5483
شما مودمت به ISP و Internet وصله ، تو سیستم و مودم همه چی رو بذار رو اتومات:نقل قول:
----------------------------کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4492491&postcount=5594
تو ایران فرق مودم ها مثل تفاوت BMW و پیکان تو ترافیکه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر دو یه سرعت میرن و فقط بحث امکاناته. درنتیجه تفاوت اصلی در :نقل قول:
1- داشتن LAN تنها یا LAN با Wireless هستش.
2- داشتن یا نداشتن Firewall (که بجز مدل های محدودی همه دارن)
3- داشتن امکانات اضافی مثل USB واسه شبکه کردن دائمی Printer و فلش مموری تو شبکه
من 5 ساله Asus درام. یه چرخ کوچیک هم تو فروم بزنی ، میبینی که هیچ ISP ای به مدل هاش گیر نمیده. ضمناٌ Firmware داخلیش بسیار عالیه و بدون کوچک ترین دردسری به ISP وصل میشه.
درحال حاضر بیشتر دوستان Asus و Tp-Link و Linksys دارن. من هم wl600g
-----------------------
اول ببین Wireless میخوای یا نه؟ اگه آره باید بالای 75 تومن در نظر بگیری.نقل قول:
یعنی چی رو پشت بوم؟ منظور ضد آب بودنشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم رو که تو هر طبقه کار بذاری ؛ معمولا تو طبقات بالا و پائین به راحتی قابل دسترسه. (بستگی به ساختار ساختمان هم داره)
من 1.5 ساله Asus-Wl600g دارم که اون زمان 160 خریدم و الآن شده 105 تومن. همیشه هم روشنه ( به دلایلی نمی تونم خاموشش کنم ). تا حالا هم حتی یک بار کوچک ترین مشکلی نداشتم و در تمام 2 طبقه منزل و حتی پیلوت و حیاط و دفتر کار یکی از دوستان تو کوچه بالائی بهش وصلم.
ادیت: بقول دوست خوبم "هشت بهشت" ، حتی اگه الآن Wireless نمی خوای ، سعی کن wireless دار بگیری ، چون ظرف یکی دوسال دیگه حنما بهش نیاز خواهی داشت.
-------------------------
مبارکه ، ایشالله سالها واست خبرای خوش بیاره و چرخش بچرخه. . .نقل قول:
به نظرم خوب خریدی . اونم این وقت سال. امیدوارم واست مشکل و سوالی پیش نیاد. ولی اومد ، در خدمتیم . . .
---------------------
سوالتون رو متوجه نشدم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
--------------------------
تو ایران هیچی !!! ولی Wag120-n از تکنولوژی Wireless-n استفاده میکنه که جدیدتره و به شرط داشتن کارت شبکه مخصوص میتونید تا سرعت Mbps 300 واستون گاز بده ( ما و این همه خوشبختی محاله محاله . . . .)نقل قول:
ولی خیلی ها معتقدن که در کل Performance این مودم حتی در سرعت های پائین از wag54g2 بیشتره .
واسه اطلاعات بیشتر میتونید عباراتی مثل "wag54g2 or wag120n"رو گوگل کنید.
------------------------کد:http://www.google.com/search?hl=en&as_q=&as_epq=wag54g2+or+wag120n&as_oq=&as_eq=&num=10&lr=&as_filetype=&ft=i&as_sitesearch=&as_qdr=all&as_rights=&as_occt=any&cr=&as_nlo=&as_nhi=&safe=images
بین این دوتا برند Tp-Link بیشتر از طرف ISP ها تائید شده (هرچند به تائید اونها نیست و تو مشکلات واسه حذف صورت مسئله ، میگن ما فلان مودم ها رو ساپورت نمی کنیم!!)نقل قول:
هرچند، همون طور که zedeh@le_b@h@l عزیز گفتن (و تو پاسخ های بالا هم عرض شد) Asus توصیه میشه.
آخر مدیرا ما رو به جرم تبلیغ واسه ASUS بن میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . .ببین کی گفتم . .. خدا یا ما را بیامرز . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------
سلام zedeh@le_b@h@l جان ، باهات خط رو خط شدم ؛ کم پیدائی ؟؟!؟ ما مخلص شما و تمام دوستان P30 هم هستیم . . . آره هنوز دارم درسامو پس میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
--------------------
موفق باشد . .
سلام مهندس جان .( a6l3i)
به نظر شما مودم وایرلس ( اگه کسی هم مصرف وایرلس نداشته باشه ) بهتر از مودم های معمولی نیست ؟
من خودم اون موقع که مودم خریدم لپ تاپ نداشتم اما وایرلس گرفتم . حالا برادرم با لپ تاپش به اینترنت وصل میشه ( منظورم اینه که آینده را هم باید درنظر داشت . )
ممنون از یاداوری ؛ نکته ی عالی ای بود . .
مخصوصاٌ الآن که دیگه علاوه بر لپ تاپ ها ، اکثر گوشی های موبایل هم WiFi دارن. خود من هفته ای چند ساعت با موبایلم (X1) وصل میشم.
نقل قول:
این مودمو هر شرکتی پشتیبانی نمی کنه... گیر الکی می دن:19::19: اگر ایسوز بگیری یا tp-link دیگه بهونه ندارن:21::27: زیادم توی بازار گیر میاد
راستش اخه من می خوام بسته نوروزی همارا رو بگبرم که مودم smc رو با سرعت 128 و محدودیت 5 گیگ داره برا عید با تخفیف میفروشه.نقل قول:
بین این دوتا برند Tp-Link بیشتر از طرف ISP ها تائید شده (هرچند به تائید اونها نیست و تو مشکلات واسه حذف صورت مسئله ، میگن ما فلان مودم ها رو ساپورت نمی کنیم!!)
هرچند، همون طور که zedeh@le_b@h@l عزیز گفتن (و تو پاسخ های بالا هم عرض شد) Asus توصیه میشه.
آخر مدیرا ما رو به جرم تبلیغ واسه ASUS بن میکنن . . .ببین کی گفتم . .. خدا یا ما را بیامرز . .
از طرفی هم یکی بهم پیشنهاد کرده تا از یک شرکت دیگه با همون قیمت سرویس اینترنتشو با مودم tp link بخرم .
من من شرکت دومی رو خیلی زیاد نمیشناسم.
می خوام از همارا سرویس بگیرم .
از طرفی شماها میگین asus بگیرم .:41:
منم می خوام کل بسته رو یکجا بگیرم . میترسم این مودم smc رو بگییرم بمونه رو دستم . بعدش اگه بخوام از یک جا دیگه سررویس بگیرم این مودم smc رو قبول نکنن.
گیج شدم.
اصلا اگه این مودم smc خوب نیست پس چرا همارا داره میفروشتش؟:19:نکنه ایرادی داره؟!
باز سلام
دوست عزیز و نازنینم آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوستان دیگه از اینکه جواب سوالمو دادین خیلی خیلی ممنونم:20:
میخواستم در مورد سرویس های که قراره بگیرم بشنوید فقط فقط یکه نخورید:31:نخندید هااااااااا
64kb با 2G ترافیک 15 تومن
96kb آخه تو کجا شما سرعت اینطوری دید:31:با 3g ماهی 20 تومن
128kb با 3g ماهی 30 تومن
نامحدود به ترتیب بالا
25 تومن
30 تومن
40 تومن
حالا بگید من قراره چی بکشم حالا هیچ کدومشون شبها رایگان نداره و سرعت دانلود با 128kb از 16 بیشتر نمیره:31:
وقتی مقایسه میکنم با شهرهای دیگه یکه میخورم:41:
سلام دوستان
امیدوارم 13 بدر خوبی داشته باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از ISP ها یه سری مودم رو به میزان زیاد وارد می کنن و به مردم با اختلاف 10 تا 15 تومن به زور میفروشن و میگن از ما نخری ، فردا که مشکلی پیش بیآد ، خود دانی!نقل قول:
خوب شما کدوم شهر هستین و این همارا این بسته 128 با 5 گیگ و مودم smc چند میده؟ و نسبت به سایر زمان ها چقدر تخفیف میده که راغب شدین بخریدش؟
چون اگه فرض کنیم در ایام معمولی ، سرویس 128 ای که میخواید از همارا بگیرید 20 تومن باشه و مودم 50 تومن =70 تومن ، ممکنه (قطعاٌ) مودم رو تو بازار میتونید 40 تومن بخرید که با سرویس 128 میشه 60 تومن .
حالا تو عید میآد مقدار سودش از مودم رو کم میکنه و تازه میرسه به قیمت حالتی که شما غیر از عید از بازار می گیرید. و میگه 10 تومن تخفیف برای گل روی مشتریان ارجمند ایران زمین ... در آغاز سال کار و همت مضاعف!!!
( امیدوارم گیج تر نشده باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تونسته باشم منظورم رو برسونم!)
ادیت شد: (در صفحه بعد هم یکی از دوستان و خود من چندتا پاسخ دیگه واستون زدن)
شما میتونید تو بخش سرویس اینترنت پرسرعت اول ببینین همارا بهتره یا اون ISP دیگه؟
----------------------کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=317
همینکه لطف کردن که به اینترنت وصل شیم ، جای شکرش باقیه ( هرچند شیرفلکه رو تا ته بستن) ،نقل قول:
یه مدت که تلفن قطع بود یه مدتم که دیگه جمع کردنو شد فیبر نوری دیگه adsl نتونستم بگیرم:41::37: رفتم سراغ وایمکس... :19::19: الانم جدیدا توی تاپیک وایمکس می رم شاید بتونم کسیو راهنمایی کنم.. البته به پای شما نمی رسم:11::11:نقل قول:
سلام zedeh@le_b@h@l جان ، باهات خط رو خط شدم ؛ کم پیدائی ؟؟!؟ ما مخلص شما و تمام دوستان P30 هم هستیم . . . آره هنوز دارم درسامو پس میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت ها برای سود بیشتر با یه شرکت قرارداد می بندن ولی شما بهتره از بازار بخرید با قیمت مناسبتر...:11::11:نقل قول:
سلام دوستان
اتصال من از دیروز اگر در حال دانلود نباشم هر 2-3 دقیقه قطع میشه...
مشکل چیه؟
سلامنقل قول:
سیستم رو رها که میکنی این جوری میشه ، یا حتی وقتی تو نت Search هم میکنی میشه؟
کسی به سوال ما جواب نمیده ؟
این بسته همارا خیلی خوبه چون قیمت 3 ماهه 29500 هست.نقل قول:
1-ویندوزتون چیه؟نقل قول:
2- یه سر یه Device Manager بزنین ، ممکنه کارت شبکه تعریف نشده باشه یا مشکل داشته باشه!
-------------------------------------------
* من سایتش رو دیدم ، اگه در حالت عادی بخوایین همین سرویس رو بگیرید میشه : 85 تومن = راه اندازی 10 تومن + یه مودم از بازار حداکثر 45 تومن + سرویس 29500 ، که این الآن میده 55 تومن.نقل قول:
* یادتون باشه این مودم Wireless نداره.
* الآن همچین مودم زیر 35 تومن نیست. با این فرض اگه الآن از بیرون هم بخرید جمعاٌ میشه 75 که باز هم خوبه.
* یه زنگ بزنین و بپرسین کدوم مدل smc رو میدن. بعد همین جا بفرمائید تا قطعی تصمیم بگیریم.
موفق باشید
دستت درد نکنه آقا واقعا لطف کردی امتحان می کنم خبرشو بهت می دمنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
من زنگ زدم الان پرسیدم که چ مدلی میده.
گفت دو مدل مودم میدیم:
smc 7901 تک پورت
یا
مگانت دوپورت usb lan
الان شما میگین من کدومو بخرم؟
من تکی میهوام ایتفاده کنم.پس دو پورتی فکر نکنملازم باشه
حالا به نظر شما در حالت کلی smc بگیرم یا مگانت ?
قیمتشون هم 5 تومن با هم فرق داره؟
راستی مودم smc
usb داره یا باید وصل شه تو کامپیوتر.؟
من از تبریزم.
هنوز نمیدونم از همارا اشتراک بگیرم یاشرکت لایزر؟
(همارا مودم smc , مگانت میده
شرکت لایزر مودم tp link(
من صفحات مربوط به بهش همارا و لایزم دیدم اما هم بعظیا شاکی بودن هم بعضیا ناراضی .
الا ن نمیدونم چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید.چون میخوام زود برم بخرم.
یک چیز از همه مهمتر
چند جا تو اینترنت نوشتم که نوشته بود مودم SMC زود باگ پیدا میکنه و خراب میشه درسته؟
[QUOTE=a6l3i;4806948]1-ویندوزتون چیه؟
2- یه سر یه Device Manager بزنین ، ممکنه کارت شبکه تعریف نشده باشه یا مشکل داشته باشه!
-------------------------------------------
سلام a6l3i
مودم رو روی یک کامپیوتر دیگه که Adsl ش بر قرار بود امتحان کردیم همین مشکل رو داشت فکر کنم مودم خرابه چون چراغ statue هم وقتی سیم تلفن بهش وصل نیست دائم روشنه .
جایی میشه تعمیرش کرد؟ یا firmware رو آپدیت کرد؟ من نه جدیدشو پیدا کردم نه اوریجینالشو! سایتش هم دیگه این مدل ساپورت نمی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمیعاً سلام . . .
1- این رو من هم دیده بودم ولی چون اطمینان ندارم عنوان نکردم!!نقل قول:
2- به هیچ وجه USB تنها نخرید. الآن دیگه همه با LAN وصل میکنن. چون مودم برای شبکه کردن سیستم ها نیاز به راه اندازی LAN تو سیستم داره. اگه از کابل LAN استفاده کنید که همه چی حله ولی اگه با USB وصل کنید باید اول Driver مودم رو نصب کنید تا یه LAN مجازی بسازه ( هرچند کارت شبکه هم داشته باشید). در نتیجه اصلا طرف USB نرید. از نظر سرعت هیچ فرقی باهم ندارن.
3- این طور که من فهمیدم SMC-7901 که فرمودین فقط یه LAN داره نه یه USB تنها : !!
این طور باشه به قیافه ی خودش و سایتش نمی آد مودم بدی باشه! (عجب ملاکی!!)کد:http://www.smc.com/index.cfm?event=viewProduct&cid=1&scid=17&localeCode=EN_SDN&pid=1689
راستش نسل مودم های ADSL اینطوری بود:
1- مودم های فقط با یک USB
2- مودم های فقط با یک LAN
3- مودم های Combo با LAN+USB
4- مودم های 4 LAN خروجی
5- مودم های 4 LAN خروجی + Wireless
الآن دیگه کمپانی های معروف فقط موارد 3 و 4 و 5 رو تولید میکنن و به ندرت تو بازار فروش میره و اگه باشه هم جدید نیست. واس همین ISP ها این طوری آبشون می کنن!!!!
3- من باشم ، خودم از بازار Asus یا Tp-Link میگیرم و یه سرویس از اونها (و بی خیال 20 تومن ارزونی SMC میشم - نظر شخصی) . الآن شما میتونی از بازار یکی از مودم های زیر رو بگیری:
1- مودم LAN + USB ( حدود 45)
2- مودم با 4 تا LAN ( حدود 55)
3- مودم با 4 تا LAN و Wireless ( حدود 75)
** دوستان اگه قیمت ها نادرسته ، ممنون میشم تصحیح فرمائید **
-----------------------------
چرا ساپورت نکنه؟ تو لینک اول که سایت خود Asus هست ، قسمت Download میتونید Firmware رو بگیرید. حتی اگه ورژنهاشون یکی بود ، بازم DL و نصب کنید. نشد ببرین شرکت یا خدمات.نقل قول:
اینم سایت شاتل:کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ydvL3cVeXyF2Bo74&templete=2
2-کد:http://www.shatel.ir/fa/support/drivers/
سلام
من Dlink 200 دارم كه كاش نداشتم
دائم چراغ لينكش چشمك ميزنه و خيلي كم تابت ميمونه
از مخابرات كه مشكل ندارم تلفنها را كه از برق هم ميكشم باز خيلي توفير نميكنه ميمونه مودم كه مثل اينكه بايد عوض كنم
از شركت هم كه پرسيدم همين رو گفت
اگر لطف كنيد مودم خوب معرفي كنيد ممنون ميشم مارك و مدل
اينترنتم هم صبا نت هست
در ضمن اگه مدل ديگه ايي از Dlink هست كه انقدر آشغال نيست بگين كه با پس دادن اين آن را بگيرم تا پول كمتري بدهم
ممنون
سلام سعید جاننقل قول:
1- من جمله آخر رو نگرفتم!! یعنی می خوای این مودم رو با یه D-Link نو تاق بزنی؟ کسش این کار رو میکنه ؟!
2- هرچند امید زیادی نیست ، ولی اگه ویستا داری به لینک زیر برو و Firmware اش رو دوباره بریز:
3- واسه خرید شما باید دو چیز رو مشخص کنید:کد:http://www.dlink-me.com/index.php?navigation=products_search&product_details=&Category=DSL&SubCat=200
- سقف قیمت
- امکاناتی که میخواید (وایرلس واسه لپ تاپ یا 4 LAN یا هردو ؟! )
پاسخ قبلی من (قبل از سوال خودتون که به دوست مون parinaz571 دادم ) رو حتما بخونین.
سلام خسته نباشید.
من مودم خریدم و ثبت نام هم کردم , امروز sms اومد که سرویس شما آماده هست , من با شرکت تماس گرفتم و گفت تا چند دقیقه دیگه کاملا فعال میشه..الان هر چی کانکت رو می زنم ولی بازم کانکت نمیشه؟؟؟ میشه بگید چه چیز های رو باید تنضیم کنم؟؟
مودم: Linksys wg120n
سلام
دوستان یک سوال داشتم:
من به تازگی اینترنتم وصل شده،روی صفحه مودم،چراغ adsl و lan ثابته اما چراغ internet خاموش هست در حالی که به اینترنت وصل هستم؟
بعد می خواستم بپرسم چگونه میشه فقط با روشن کردن مودم به اینرنت کانکت بشه و نخوام به صورت دستی با کانکشن وصل بشه به اینترنت؟
برای اتصال اتوماتیک باید تنظیمات مودم روی PPPoE باشه
سلامنقل قول:
من امروز رفتم از یکی از نمایندگی های همارا یک مودم tp-link خریدم (td-8811( . نمیدونم مودم خوبیه یانه؟روش اینا رو نوشته:ADSL2
Ethernet/usp
modem router
نظرتون چیه؟تورو خدا دیگه نگید که عییبی داره اینا که میشینم گریه میکنم.:20:
مودمو داد30تومن و هزینه نصبو اشتراکم شد 32.
خوبه . ولی بده چون وایرلس ندارهنقل قول:
ممنوننقل قول:
يك مودم معمولي براي پي سي
بله ميخوام عوض كنم اما اگر مارك ديگري هم معرفي كنيد ممنون ميشم حالا اومديم نشد تاق بزنيم يه مدل ديگه بگيريم
در پاسخ دوستمون مدل مودمها را هم بگين با مارك همون 45 تومن خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
مبارکه ، امیدوارم سالها واستون بتازه ( هرچند تو ایران هیچ مومدی حتی یورتمه هم نمیره !!)نقل قول:
اگه وایرلس نمی خواید ، عالیه. قیمتش هم خوبه.
امیدوارم تو رانژه شدن خط و نصب مشکلی نداشته باشید. راستی موقع نصب مشخص کنید که Bridge میخواید یا PPPoE که خودشون جور کنن.
---------------------------------
آدم با پاسخ های شما یاد تابلوهای تست بینائی میافته!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میکنم از سایز فونت معمولی و غیر Bold استفاده فرمائید. (ممنون)نقل قول:
اگه معمولی یعنی بدون Wireless ، میتونید یه Combo ( مثل Asus-am602 ) یا یه مودم 4 LAN دار ( Asus-am604 ) بگیرین. که من دومی رو پیشنهاد میکنم چون USB دیگه مرخصه (واسه این کار).
نتیجه: از نظر من Asus-Am604 که الآن باید رو رنج 55 تومن باشه. (درسته دوستان؟؟؟!؟)
کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=83OLj3fg6Vpqkd6J
سلام
نه من وایرلسم نمیخوام.همون adsl کافیه تا موقع دیدن قبض تلفن هر ماه یک بار سکته ناقص نکنم.راستی Bridgeو PPPoE چه فرقی با هم داره؟کدوم بهتره که بگم رو اون تنظیم کنه.؟برای وصل مودم به کامپیوتر spliter لازمه؟چی کار بگم بکنه که موقع استفاده از اینترنت وقتی کسی میخواد با تلفن صحبت کنه هوا نداشته باشه؟
میشه یک بار بگید کدوم سیمو و به کجا باید وصل کنیم که فردا وقتی اون توضیح میده من دهنم وا نمونه و یک چیزایی متوجه بشم.:11:
دوست عزيز ممنوننقل قول:
درست حدس زدي من بدون عينكم اما خب قبول كنين كه درشت نويسي اشكال نداره درشت گويي بده اما چشم
راستي usb مرخصه يعني چي اگه lan بگيرم مشكلي در نصبش نيست يعني به جاي يو اس بي بايد به لن مادربرد وصل بشه
نقل قول نمیکنم . خودتون با توجه به بالا بخونین ( تنبلیو :9:هزار دردسر)
Bridge و PPPOE دو مدل اتصال به شبکه است . در دومی مودم خودش با داشتن یوزر و پس دیال میکنه و نیازی به ساخت کانکشن مجزا در ویندوز نیست و فقط با join شدن به شبکه میشه از انترنت استفاده کرد ولی برای اولی شما علاوه بر join شدن باید یه کانکشن هم بسازید
برای مودم هم به نشرم اگه قرار به 55 تومن هزینه باشه D-link و یا همین DataSheen که من خریدم وایرلس دارش بهتره چون هم 4 تا پورت Ethernet داره و هم وایرلس . البته این یکی که من خریدم ممکنه معروف نباشه ولی با توجه به 3 سال گارانتی تعویض و یک آنتن 5 dbi اضافی به نظر من ترجیح داشت
در ضمن اینم متوجه نشدم که قبض تلفن چه ربطی به وایرلس بودن داره ؟؟؟؟:18:
با استاد عزیزمون هم خیلی موافقم که یورتمه رفتن مال ما نیست که مال این کشورهای غرب زده است:3:
من منظورم این بود که چوا من کاربر دایل اپی هستم همین adsl معمولی هم نیازای منو جواب میده و نیازی به وایرلس ندارم.نقل قول:
در رابطه با قبض تلفنم که کلا هزیته اتصال به تلفن ای ایپی مییاد وتازا من در اسفاده از اینترنت هوشمند هم ید طولانی دارم.
فکر کنم pppoe بهتر باشه نه؟خودمم نمیدونم چی میخوام!:41:
حالا اگه یکی لطف منه طریقهاتصال سیما و جلوگیری از هوا دار شدن صدا در تلفن و نحوه استفاده از اسپلیتر م توضیح بده واقعا ممنون میشم.
سوال دیگه که داشتم:امکان اتصال به اینترنت از طریق اتصال LAN به مودم ADSL و به روش Bridge وجود داره ؟ویا این که اگه از طریث lan وصل شم هم با bridge میشه رفت هم با pppoe?